Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
dulajlo

Post by dulajlo »

uprava unutra!
Milan

Post by Milan »

Spasli su se za dlaku. Da li pukom srećom ili... ma ne želim ni da ulazim u to. Drago mi je da nismo upropastili jednu od retkih stvari koje još uvek valjaju u klubu. Sada očekujem hvalospeve i izjave tipa "Nikada nismo ni pomišljali o prodaji Mrđe zvezdi i partizanu...".

I pored toga što ga nikako nisam mirisao, Mrđi želim svu sreću u Švici, a on će svojim ponašanjem u budućnosti pokazati kakva su zaista bila njegova osećanja prema Vojvodini...
POŠTO OBRAZ ???!!!
aNS

Post by aNS »

Па о чему ће сада да се пише на овој теми? Мрђа врати се! :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote:Spasli su se za dlaku. Da li pukom srećom ili... ma ne želim ni da ulazim u to. Drago mi je da nismo upropastili jednu od retkih stvari koje još uvek valjaju u klubu. Sada očekujem hvalospeve i izjave tipa "Nikada nismo ni pomišljali o prodaji Mrđe zvezdi i partizanu...".

I pored toga što ga nikako nisam mirisao, Mrđi želim svu sreću u Švici, a on će svojim ponašanjem u budućnosti pokazati kakva su zaista bila njegova osećanja prema Vojvodini...
:!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
DUB

Post by DUB »

dulajlo wrote:Posto je kapiten otisao mozemo da se posvetimo drugim, vaznijim temama.

Recimo
Hajduk iz Kule je otišao u stečaj (rešenje Privrednog suda u Somboru St - 42 / 2010 od 22.07.2010. godine). Za stečajnog upravnika je postavljen izvesni Nikola Krajnović iz Kule, a poverilačko ročište je zakazano za 26.08.
Trajkovic?
Са Фирминог форума...
И још једна вест да највероватније од Трајковића из Хајдука нема ништа, није дошло до договора са Џомбом и он се вратио у Кулу.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Milan

Post by Milan »

DUB wrote: И још једна вест да највероватније од Трајковића из Хајдука нема ништа, није дошло до договора са Џомбом и он се вратио у Кулу.
Šteta, jer su sjajno delovali on i Milović u paru. Bilo bi dobro da se realizuje taj transfer, ali verovatno se golubar ishalavio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
One and only

Post by One and only »

Kako to da smo jos uvek duzni za Bilbiju, da nemamo para da doveemo Trajkovica? Gde su pare od prodaje Tadica, Aleksica, evo sada i Mrdje? Da ne pricam o onim parama od Kacara, Despotovica, Pekarica? A da, verovatno su ulozene u sportski centar, a ove od Tadica na popravku krova. Cije su nase pare?
United of Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Imamo para da dovedemo Trajkovića (ko kaže da nemamo?), ali nismo "mi" problem čitave priče. Kao što Mrđa nije pušten u Beograd, tako isto neko (još) ne pušta Trajkovića u Novi Sad.

Ako to tako bude nastavljeno (31. avgust nije daleko), po meni bi valjalo razmotriti povratak naša tri igrača iz Kule...Nek se snalaze sami!

Da nismo ozbiljno razmišljali o Trajkoviću, ne bi proveo 90% priprema sa nama...
etxeberria

Post by etxeberria »

Da li se zna visina transfera??? negde sam procitao 2 500 000 evra ali ne verujem bas u to...
sam svoj najveci neprijatelj
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Dopada mi se izbor, pored svih pominjanih "velikih" klubova mislim da ce se u Sionu lakse prilagoditi. Mrdjinjo, hvala za sve i puno uspeha u reprezentaciji i klubu!

A grobarima je ponovo porucio:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da je Sion resenje koje je prihvaceno samo iz finansijskih razloga,a sto se Mrdje tice,mislim da ovim transferom zatvara sebi mnoga vrata... U Svajcarskoj je svoju karijeru uspeo da ugasi i jedan Semir Tuce... tako da... ustvari,ako mu ostane isti menadzer... ;) necemo Mrdju jos dugo skinuti sa stranica nase sportske stampe... ali ukoliko je posle ovog transfera neko odlucio da digne ruke od nekoga,onda Mrdju ceka "ino" popularnost jednog Milana Belica recimo... :wink:
Image
dulajlo

Post by dulajlo »

negde sam procitao da iz Siona u suprotnom pravcu dolazi ovaj

ima li istine u tome?
mihailov

Post by mihailov »

Drago mi je sto Mrdja nije presao u partizan,medjutim mislim da ovim transferom nije napravio dobar potez i da mu Sion ne otvara vrata za neka veca dela.Ukoliko je zaista odbio ponude Bursaspora koji igra Ligu Sampiona i jos nekih klubova koji su pominjani onda se grdno prevario.
Srecno mu u Sionu i nadam se da ce me vec ubrzo demantovati!
Napred Voso!
ogi
Administrator

Post by ogi »

etxeberria wrote:Da li se zna visina transfera??? negde sam procitao 2 500 000 evra ali ne verujem bas u to...
Na sajtu transfermarkt-a stoji suma od 2.750.000 €, ali ko ce ga znati...
shecky

Post by shecky »

Pazi da ce nam reci...koliko evara..heh za Ducu je bilo 1.1 milion.
U svakom slucaju srecno Mrdji ,i meni je drago da nije otisao kod toplih braca..
Al sta sad bese sa Trajkovicem? :( Decko je bio skorz dobar koliko sam ja video.
Post Reply