Transferi
- novosadjanin
- Grof Žekula
- Administrator
Ne zna se koliko novaca i svi nagađaju, ali je Mrđa odlično prošao ako dobija 500.000 po sezoni. Možda je ovo i važnije:
nacionalni građanski:
nacionalni građanski:
Sportski direktor Miodrag Pantelić zadovoljan je urađenim poslom, jer je sve zaista predugo trajalo.
– Na našu veliku radost, održali smo datu reč – rekao je Pantelić. – Nismo pojačali naše direktne konkurente Partizan i Crvenu zvezdu. Mislim da je Mrđa dobro postupio, jer biće ovo dobra odskočna daska za njegovu dalju karijeru. Što se tiče transfera i mi u klubu smo zadovoljni. Sion će nam platiti odmah celu ugovorenu sumu. Dakle, neće biti na rate.
Jao kako likuju sada ovi iz uprave, a što ne kažu i da im je Vladan Lukić sredio transfer (igrao je tamo godinama) , između ostalog da ovaj ne bi završio u Partizanu?Pregovarali su sa Partizanom veoma ozbiljno, videli smo šta je Panta izjavljivao i nema smisla sada da pričaju kako to uopšte nije bila opcija.Što se tiče Mrđe, pa i on je izjavljivao kako ga interesuju samo najjače zapadnoevropske lige, zna se i koje je spominjao, ali očigledno kada je video da baš i nije tražen prihvatio je ono što mu je na kraju ponuđeno.Druga je stvar što mislim da je Sion dobar klub za njega, ali ne verujem da je sam Mrđa isti imao u mislima.
Sada kada ćemo da dobijemo keš od Mrđe, da vidimo hoće li od toga uopšte biti neke vajde i hoće li se isplatiti zaposleni u klubu, bivši treneri, Borac.....Hoće li biti nešto od transfera Trajkovića?
Sve u svemu cirkus još nije završio gostovanje u našem gradu.
P.S. - Bojim se već sada naših susreta sa ciganima ove sezone.
Sada kada ćemo da dobijemo keš od Mrđe, da vidimo hoće li od toga uopšte biti neke vajde i hoće li se isplatiti zaposleni u klubu, bivši treneri, Borac.....Hoće li biti nešto od transfera Trajkovića?
Sve u svemu cirkus još nije završio gostovanje u našem gradu.

P.S. - Bojim se već sada naših susreta sa ciganima ove sezone.

A ono večiti će nam biti večiti prijatelji?Grof Žekula wrote:Ne zna se koliko novaca i svi nagađaju, ali je Mrđa odlično prošao ako dobija 500.000 po sezoni. Možda je ovo i važnije:
nacionalni građanski:
Sportski direktor Miodrag Pantelić zadovoljan je urađenim poslom, jer je sve zaista predugo trajalo.
– Na našu veliku radost, održali smo datu reč – rekao je Pantelić. – Nismo pojačali naše direktne konkurente Partizan i Crvenu zvezdu. Mislim da je Mrđa dobro postupio, jer biće ovo dobra odskočna daska za njegovu dalju karijeru. Što se tiče transfera i mi u klubu smo zadovoljni. Sion će nam platiti odmah celu ugovorenu sumu. Dakle, neće biti na rate.
Pogotovo ciganija.Hoćemo li ih možda pojačavati preko bodova?
Sada se vidi da u Vuletu i pre svega Ađuruu nismo dobili baš takva spektakularna pojačanja i eto na šta smo spali od " najboljeg prelaznog roka u istoriji " .A posle toga je usledio " još bolji " zimski prelazni rok, odnosno čitaj još gori.
Što se tiče Vuleta i Ađurua, dosta toga govori i činjenica da još nisu prodati, odnosno da nema ni interesovanja za njih.A ne zaboravite da je bila takva situacija da su mogli da odu i u ciganiju pa je prešjednik morao njima i njihovim menadžerima da izađe u susret sa stavljanjem određenih klauzula u ugovore.Jedna je bila i ta da oni u slučaju dobre ponude mogu odmah da odu u inostranstvo.Ne sumnjam da je druga bila međutim ta i da imaju zagarantovano mesto u prvoj postavi.Nije ni čudo što ni ne pokušavamo da dovedemo rezervnog desnog beka i što je Ađuru nezamenljiv u veznom redu iako se ponaša u igri poput štopera.
Ne kažem ja da su oni podbacili u Vojvodini (Ađuru možda i delimično jeste) , ali nisu ništa specijalno pokazali, osim Vuleta na momente (dosta trči,ali to trčanje je često bez veće koristi) .Ono što još više brine jeste to da igraju postepeno sve lošije i lošije, da ponuda za njih nema i da ih niko neće menjati ma kako odigrali.
Što se tiče Vuleta i Ađurua, dosta toga govori i činjenica da još nisu prodati, odnosno da nema ni interesovanja za njih.A ne zaboravite da je bila takva situacija da su mogli da odu i u ciganiju pa je prešjednik morao njima i njihovim menadžerima da izađe u susret sa stavljanjem određenih klauzula u ugovore.Jedna je bila i ta da oni u slučaju dobre ponude mogu odmah da odu u inostranstvo.Ne sumnjam da je druga bila međutim ta i da imaju zagarantovano mesto u prvoj postavi.Nije ni čudo što ni ne pokušavamo da dovedemo rezervnog desnog beka i što je Ađuru nezamenljiv u veznom redu iako se ponaša u igri poput štopera.
Ne kažem ja da su oni podbacili u Vojvodini (Ađuru možda i delimično jeste) , ali nisu ništa specijalno pokazali, osim Vuleta na momente (dosta trči,ali to trčanje je često bez veće koristi) .Ono što još više brine jeste to da igraju postepeno sve lošije i lošije, da ponuda za njih nema i da ih niko neće menjati ma kako odigrali.
Igrace koje treba nastaviti pratiti;
1. Aleksandar Kirovski, golman Zemun *
2. Nebojsa Djukic, desni bek Novi Sad
3. Stefan Savic, centralni bek BSK *
4. Danijel Gasic, centralni bek Napredak
5. Metua Kpamin Marsel, centralni i desni bek Banat
6. Milan Rodic, levi bek OFK Beograd
7. Nikola Maksimovic, zadnj vezni Sloboda *
8. Miroslav Covila, zadnj vezni Indjija
9. Dejan Babic, ofanzivni vezni BSK
10. Marko Adamovic, vezni Spartak
11. Nemanja Andric, levo krilo Rad
12. Edin Ademovic, napad Sloboda
13. Milan Bubalo, napad Indjija *
14. Vladimir Jovancic, napad Rad
15. Guido Barreyero, napad Indjija
Ovi sa * su mi posebno zanimljivi
Inostrani igraci;
Eyal Strahman, je iz drugoligaskog kluba Instituto AC Cordoba ovog leta presao u Argentinos Juniors.
Brunet Francisco Hay Pino je iz Independiente Medellin presao u Deportes Quindio.
Elías Ricardo Figueroa je ostao u svom Liverpool FC Montevideo, on je vec dugo u tom klubu i pravi je klasicni napadac. Mozda je on i najrealnija opcija za dovodjenje...
Rodrigo Pastorini je ostao u FC Danubio Montevideo.
Cícero Semedo, po meni je bio savrseno resenje za nas napad. Posle dobrih partija u drugoligasu UD Oliveirense, sada je presao u Rio Ave FC.
Marlon de Jesus je ostao u El Nacionalu.
Laryea Kingston, bivse desno krilo reprezentacije Gane jos nije pronasao novi klub!
Dimitar Makriev je ostao u Ashdod MS.
Jorge Alberto Drovandi, najzvucnije ime koje je bilo u Vosi na probi je zavrsio u CS Herediano.
1. Aleksandar Kirovski, golman Zemun *
2. Nebojsa Djukic, desni bek Novi Sad
3. Stefan Savic, centralni bek BSK *
4. Danijel Gasic, centralni bek Napredak
5. Metua Kpamin Marsel, centralni i desni bek Banat
6. Milan Rodic, levi bek OFK Beograd
7. Nikola Maksimovic, zadnj vezni Sloboda *
8. Miroslav Covila, zadnj vezni Indjija
9. Dejan Babic, ofanzivni vezni BSK
10. Marko Adamovic, vezni Spartak
11. Nemanja Andric, levo krilo Rad
12. Edin Ademovic, napad Sloboda
13. Milan Bubalo, napad Indjija *
14. Vladimir Jovancic, napad Rad
15. Guido Barreyero, napad Indjija
Ovi sa * su mi posebno zanimljivi

Inostrani igraci;
Eyal Strahman, je iz drugoligaskog kluba Instituto AC Cordoba ovog leta presao u Argentinos Juniors.
Brunet Francisco Hay Pino je iz Independiente Medellin presao u Deportes Quindio.
Elías Ricardo Figueroa je ostao u svom Liverpool FC Montevideo, on je vec dugo u tom klubu i pravi je klasicni napadac. Mozda je on i najrealnija opcija za dovodjenje...
Rodrigo Pastorini je ostao u FC Danubio Montevideo.
Cícero Semedo, po meni je bio savrseno resenje za nas napad. Posle dobrih partija u drugoligasu UD Oliveirense, sada je presao u Rio Ave FC.
Marlon de Jesus je ostao u El Nacionalu.
Laryea Kingston, bivse desno krilo reprezentacije Gane jos nije pronasao novi klub!
Dimitar Makriev je ostao u Ashdod MS.
Jorge Alberto Drovandi, najzvucnije ime koje je bilo u Vosi na probi je zavrsio u CS Herediano.
Last edited by Dejan on Tue Aug 17, 2010 12:56 pm, edited 1 time in total.
- Red Marquis
- Moderator
- Lala sa zapada
Ha ha, pocelo je pocelo !Deja91 wrote:Prema nekim pricama, Mihajlovic i Buturovic su postigli dogovor da u Vosu stigne na pozajmicu Khouma Babacar i Fiorentine! Valjda je neki mladi supertalenat, porede ga sa onim iz Anderlehta!
Ovo je komentar nekog lika sa sportske.net

Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- novosadjanin
Deja91 wrote:Prema nekim pricama, Mihajlovic i Buturovic su postigli dogovor da u Vosu stigne na pozajmicu Khouma Babacar i Fiorentine! Valjda je neki mladi supertalenat, porede ga sa onim iz Anderlehta!
Ovo je komentar nekog lika sa sportske.net
Visok 191cm, 17 godina, Senegalac, vrednost mu je procenjena na 3,5 miliona €, ugovor sa Fiorentinom ima do 2015.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Novosti wrote:ZA DVE GODINE SKORO 6.000.000 EVRA
Prodajom igrača Vojvodina je u poslednje dve godine zaradila skoro šest miliona evra: Danijel Aleksić je otišao u Đenovu za 2,5 miliona, Dušan Tadić je pojačao Groningen za 1,1 milion, Igor Đurić je otišao u Herenven za milionče, transfer Dragana Mrđe u švajcarski Sion je između 600.000 i 900.000, a Darko Lovrić je otišao u Banants za 500.000.
Ipak, daleko od sezone 2007/2008. kada je inkasirano više od osam miliona.