1. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Locked

Ko prvi upisuje 3 boda?

Vojvodina
45
87%
Jagodina
0
No votes
Bratski po bod
7
13%

Total votes: 52

aNS

Post by aNS »

Ајде маните се мрђе! Какав црни мрђа! Па да су на мене ишле све лопте ја би дао 30 голова!
Једно питање за новосађанина. Јел ти је Мрђа неки род кад ка стално величаш?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

aNS wrote:Ајде маните се мрђе! Какав црни мрђа! Па да су на мене ишле све лопте ја би дао 30 голова!
Једно питање за новосађанина. Јел ти је Мрђа неки род кад ка стално величаш?

Da, imam odredjeni procenat kad bude odlazio u inostranstvo iz Vojvodine, a posto jos uvek nije otisao moram malo da poguram taj transfer. :roll:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Milan

Post by Milan »

novosadjanin wrote:
Da, imam odredjeni procenat kad bude odlazio u inostranstvo iz Vojvodine, a posto jos uvek nije otisao moram malo da poguram taj transfer. :roll:
Sad se iščuđavaš, a nije ti bilo glupo da postaviš slično pitanje forumašu 021?
POŠTO OBRAZ ???!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ali ta dva slucaja nemaju veze jedan sa drugim. Mrdja je vec otisao u inostranstvo i kakav ja interes sad tu mogu imati? Mrdja vec spada u "gde su, sta rade". Ne razumem u cemu je problem ako cenim nekog igraca?! Kao kad bi Voji zamerali sto ceni Laneta?!
Sto se tice igraca koji su jos uvek tu, neko moze imati interes da njegov igrac uspe! Pa vec se desavalo da Kataijeva sestra dolazi da brani svog brata! Izvinjavam se 021 ako nisam bio u pravu.
Stvarno ne razumem taj koncept PREKOMERNOG uvodjenja nasih snaga u prvi tim koji pojedini zastupaju: svake godine nasa omladinska skola izbaci 15-20 igraca, ako bi svake godine u prvi tim ulazilo novih 10 omladinaca, za 5-6 godina to je 60 bivsih omladinaca u prvom timu?! Sta bi radili sa njima? Kriza je i u svetu fudbala, jedva bi mogli prodati 2-3 igraca godisnje, sta sa ostalima?
Ja sam za koncept ubacivanja 2-3 omladinca iz svake generacije i dovodjenje najboljih igraca iz nase lige (time slabimo i blizance, jer to je njihov koncept godinama unazad). Kako je zvezda ostvarila uspeh 91? Da li su Pancev, Prosinecki, Savicevic, Mihajlovic...igraci iz njene skole?
Takodje time stvarate samo pritisak na te mlade momke. Pustite ih da postepeno ulaze u prvu postavu. Videli smo Stevanovica i Medojevica juce. Previse se ocekuje od njih. Stevanovic bi npr mnogo vise pruzio da je usao kod rezultata 1:0 jer bi tada bio mnogo manji pritisak.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
pedja67

Post by pedja67 »

novosadjanin wrote:
Ja sam za koncept ubacivanja 2-3 omladinca iz svake generacije i dovodjenje najboljih igraca iz nase lige (time slabimo i blizance, jer to je njihov koncept godinama unazad). Kako je zvezda ostvarila uspeh 91? Da li su Pancev, Prosinecki, Savicevic, Mihajlovic...igraci iz njene skole?

Slazem sa tobom... U francuskoj, koja ima jednu jako dobru skolu, govore da iz jedne generacije ocekuju da dva igraca igraju za prvi tim u prosek... Ostali igrac zavrse u 2. ili 3. ligu... neki na istoku, kao bakajoko iz Slovana :)
aNS

Post by aNS »

novosadjanin wrote:Ali ta dva slucaja nemaju veze jedan sa drugim. Mrdja je vec otisao u inostranstvo i kakav ja interes sad tu mogu imati? Mrdja vec spada u "gde su, sta rade". Ne razumem u cemu je problem ako cenim nekog igraca?! Kao kad bi Voji zamerali sto ceni Laneta?!
Sto se tice igraca koji su jos uvek tu, neko moze imati interes da njegov igrac uspe! Pa vec se desavalo da Kataijeva sestra dolazi da brani svog brata! Izvinjavam se 021 ako nisam bio u pravu.
Stvarno ne razumem taj koncept PREKOMERNOG uvodjenja nasih snaga u prvi tim koji pojedini zastupaju: svake godine nasa omladinska skola izbaci 15-20 igraca, ako bi svake godine u prvi tim ulazilo novih 10 omladinaca, za 5-6 godina to je 60 bivsih omladinaca u prvom timu?! Sta bi radili sa njima? Kriza je i u svetu fudbala, jedva bi mogli prodati 2-3 igraca godisnje, sta sa ostalima?
Takodje time stvarate samo pritisak na te mlade momke. Pustite ih da postepeno ulaze u prvu postavu. Videli smo Stevanovica i Medojevica juce. Previse se ocekuje od njih. Stevanovic bi npr mnogo vise pruzio da je usao kod rezultata 1:0 jer bi tada bio mnogo manji pritisak.
Реци ми да се шалиш. Ја ако сада кренем да хвалим Митошевића имаћу проценат? Е да си ми то раније рекао, ја факултет не би ни уписивао.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

aNS wrote:
novosadjanin wrote:Ali ta dva slucaja nemaju veze jedan sa drugim. Mrdja je vec otisao u inostranstvo i kakav ja interes sad tu mogu imati? Mrdja vec spada u "gde su, sta rade". Ne razumem u cemu je problem ako cenim nekog igraca?! Kao kad bi Voji zamerali sto ceni Laneta?!
Реци ми да се шалиш. Ја ако сада кренем да хвалим Митошевића имаћу проценат? Е да си ми то раније рекао, ја факултет не би ни уписивао.

Ne ti! Uzmimo npr Susnjara (fudbaler iz nase omladinske skole za koga se pricalo da navija za zvezdu). Ti da si njegov rodjeni brat ili menadzer, da li bi vise voleo da u prvoj postavi igra on ili Jao?
aNS

Post by aNS »

novosadjanin wrote:
aNS wrote:

Ne ti! Uzmimo npr Susnjara (fudbaler iz nase omladinske skole za koga se pricalo da navija za zvezdu). Ti da si njegov rodjeni brat ili menadzer, da li bi vise voleo da u prvoj postavi igra on ili Jao?
Разумем ја шта ти хоћеш да кажеш. Али да ли ти заиста мислиш да нашу управу занима шта се овде пише? Ако неко од нас крене да стално пише о неком играчу он ће играти у првој постави? Зато је мени био смешан онај твој напад на 021 и само због тога сам и ја теби поставио такво питање.
Нећу више да гушим тему, тако да сам ја своје рекао.
ice

Post by ice »

Mislim da je glupo porediti Mitoševića i Medojevića u kontekstu toga ko od njih dvojice ima mesta u timu.Medojević ima mesta samo zato što je još zimus za njega stigla ponuda spolja.A čim naš prešjednik namiriše lovu, ne popušta i tera i grize po svom kao gladan komarac.I tu se nijedan trener ništa ne pita.
Već sam pisao kako sve to funkcioniše.Za Mitoševića nije bilo ponuda i zato ćemo ga teško videti u timu dok se ne prodaju Ađuru i Medojević, sem ako pukom igrom slučaja ne zaigra i baš tada se pokaže i to eventualno u prisustvu nekog skauta ili menadžera.A kako je Meda uopšte došao u ovu situaciju?Pa sasvim slučajno, za sve je bilo iznenađenje kada ga je Stepanović u Kuli uveo kao izmenu i ovaj je to lepo iskoristio i dao gol.Onda je svaku narednu šansu još bolje iskoristio i zaista odlično igrao.A sve je to bila igra slučaja jer je Meda trebao da ide na pozajmicu.
E tek onda kada je Meda počeo dobro da igra, kada je pozvan u mladu reprezentaciju, naš prešjednik je počeo da veliča njegovo ime po novinama, da priča kako ima ponuda za njega, ali on navodno nije na prodaju (iako je umalo čak i prodat ako se sećate) .Sve te priče (čim se pomene novac, ne valja) su naravno loše uticale na Medu i eto epiloga, on sada igra dosta lošije, a slično je bilo recimo i sa Aleksićem, pre toga i sa Tadićem.Imamo i primer Tošića kako je igrao u Partizanu pred odlazak u Mančester, pa Ljajić, mada su to već njihovi problemi.
Sve te momke nije naš prešjednik afirmisao, nego su mu tek kasnije bila puna usta njihovih imena kada su se oni već počeli dokazivati u prvom timu.
ETO KAKO ZAVRŠAVAJU IGRAČI KOJE HVALI NAŠ PREŠJEDNIK I IZIGRAVA NIHOVOG FUDBALSKOG TATU.
I naravno kada oni krenu sa slabijim igrama, bilo kakva njihova kriza u igri se poriče, forsiraju se po svaku cenu u startnoj postavi, bude tu svega i onda se gleda da budu na silu prodati i to za mnogo manje pare nego da su se pravilno fudbalski razvijali, odnosno da na čelu kluba nije takav čovek.
A s obzirom da većina tih para od transfera ide u prešjednikov džep, on čak radi i na svoju štetu jer mnogo više bi mu se isplatilo da se Mitoševiću odmah da šansa, nego da sledeće sezone po odlasku Medojevića ili Ađurua postane superzvezda naprečac i to poljuljanog samopouzdanja zbog cele sezone provedene na klupi kada je mogao postepeno da napreduje.Međutim, što je sigurno, sigurno je, pa tako i lova od Ađuruovog menadžera nije za bacanje, kao i razni dilovi oko njegovog budućeg transfera.
Dok nam je ovakvih ljudi na čelu kluba, nijedan igrač neće napredovati, nego samo može da nazaduje.
Pa zamislite recimo Bilbija da je otišao u Zvezdu i Partizan kakva bi čuda pravio, a ovde pošteno nazaduje.Ili neki drugi naš igrač, moglo bi se naći dosta primera.
MI SMO NEVEROVATAN KLUB KOJI JE U STANJU DA UPROPASTI OGROMAN BROJ IGRAČA, PA ČAK I ONE KOJE JE NJEGOVA OMLADINSKA ŠKOLA STVORILA I PROMOVISALA.
A znamo i zašto je tako.Rekoh, slede crni dani.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

b92 wrote:Jagodina najavljuje žalbu

Čelnici Jagodine najavljuju zvaničnu žalbu na meč u Novom Sadu zbog viška stranaca u redovima Vojvodine.

Prvo kolo donelo je neočekivan remi ekipi Vojvodine, ali možda i veću neprijatnost mogla bi da predstavlja činjenica da su predstavnici Jagodine najavili žalbu zbog viška stranaca na terenu u nedeljnom meču.

Prema propisima, dozvoljeno je da u isto vreme na terenu bude 5 igrača koji nemaju domaći pasoš, ali ih je prema mišljenju čelnika Jagodine u jednomm trenutku na "Karađorđu" u nedelju bilo 6.

Za Vojvodinu su od stranaca igrali Mojsov (Makedonija), Ađuru (Nigerija), Oumaru (Kamerun), Merebašvili (Gruzija) i Jao (Gana).

Problem je nastao oko reprezentativca BiH Nemanje Bilbije, međutim, prema rečima novosađana, Bilbija je u petak pre utakmice dobio srpski pasoš i državljanstvo, tako da nije nastupao kao stranac na toj utakmici.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Sada sam prelistao sta ste diskutovali na prethodnoj stranici, samo da iznesem jos par zapazanja.

Slazem se sa Ssnigd-om, Jagodina je tek u 2. poluvremenu pocela sa valjanjem, a tokom utakmica je u pojedinim prekidima i sa 6 igraca isla na skok.

Slazem se i sa Bagdadom, Milovic ni mene nije obradovao. Bas kod tog plivanja je i dobio zuti, bice problema jer ce stoperi morati da stoje visoko u skoro svim domacim utakmicama, a Milovic se vrlo lako u tim situacijama oseca kao riba na suvom. Covek nema brzinu i u tim situacijama je u problemu.

Apropo Bilbije, on je za mene totalno beskoristan u nasem sistemu. Solo spic mora imati neku od sledecih karakteristika ( snaga, visina, izuzetna brzina ili tehnika) Bilbija nema nista od navedenog, lepo bi bilo da ga uparimo sa jos jednim napadacem u centru.

Naravno, to je neka moja zelja, cisto sumnjam da ce nasa uprava nesto menjati.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
šumar

Post by šumar »

Jadni tim sa jadnim igračima pokazao je jadnu igru.
Na taj način najavili su još jednu jadnu sezonu koju će sa tribina pratiti samo malobrojni jadnici.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Фотке са меча - http://fkvojvodina.com/galerija.php?n=49
Захваљујемо се Пријатељу фудбала на великој помоћи!
Locked