Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Danas je protiv Singapurcana u prvoj postavi za nas igrao Mudrinski,da li neko zna jel on vracen iz Kule ili sta ... ? :?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Uvek sa tobom wrote:Danas je protiv Singapurcana u prvoj postavi za nas igrao Mudrinski,da li neko zna jel on vracen iz Kule ili sta ... ? :?
Mudrinski, Kovačević i Novaković ostaju u Kuli i igraće za Hajduk. Naravno - imaju dvojnu registraciju, pa mogu da igraju ovakve mečeve.

Još nešto - Slaven Stjepanović se vratio iz Grčke i od jutros trenira u Veterniku. Suviše je blizu je 31. avgust...
Last edited by Grof Žekula on Wed Aug 25, 2010 12:24 pm, edited 1 time in total.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Da li se od Trajkovica i Nenadica definitivno odustalo ili da sacekamo 31.avgust?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ssnigd

Post by ssnigd »

novosadjanin wrote:Da li se od Trajkovica i Nenadica definitivno odustalo ili da sacekamo 31.avgust?
Cekamo pare od Aleksica :roll: :mrgreen: To ti je Batin univerzalan odgovor na sve :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ice

Post by ice »

Dejan

Post by Dejan »

Stjepanović u AEK - u
25. avgust 2010. | 09:45 | Izvor: Sportske.net, Sport

Slaven Stjepanović na pragu potpisivanja ugovora sa AEK-om. Vezista Vojvodine čeka vizu da bi se vratio u Grčku.

Slaven Stjepanović se juče vratio iz Grčke, gde je razgovarao sa predstavnicima AEK-a.

"Bio sam 10 dana u Atini, istekla mi je viza, pa sam se vratio da je produžim i krajem nedelje ponovo putujem u Grčku. Razgovarao sam sa čelnicima AEK-a, želja da sarađujemo je obostrana, ali dok ne potpišemo ugovor ne mogu ništa više da kažem. Nadam se najboljem," istakao je igrač Vojvodine.

Stjepanović je pre nekoliko nedelja bio na probi u Seltiku, ali se iz Glazgova vratio neobavljena posla.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Citam danas mini intervju Ljube Nenadica u Zurnalu.I momak je je objasnio zasto se vratio u Metalac.Kaze da je radio sa Novosadjanima skoro pedeset dana,da pritom nije dobio nijednu platu,i svo vreme su mu obecavali ugovor i prihvatali obavezu da ce platiti Metalcu obestecenje.Na kraju mu je prekipelo,video da od posla nema nista i odlucio je da se vrati u svoju drugu kucu,tj Metalac.Kako sada ispada on je bio na probi,ali ono sto ga najvise boli je to sto su ga vukli za nos tokom celih priprema,cak je i propustio prva dva kola novog sampionata...
Dejan

Post by Dejan »

novosadjanin wrote:Da li se od Trajkovica i Nenadica definitivno odustalo ili da sacekamo 31.avgust?
Od danas smo jaci za Trajkovica, a cuo sam da se vraca i Nestor.
Last edited by Dejan on Wed Aug 25, 2010 9:45 pm, edited 1 time in total.
igoork

Post by igoork »

Veoma lepa vest, naravno ako je tacna. :cheers:
slanina

Post by slanina »

Dejan wrote:
Od danas smo jaci za Trajkovica, a cuo sam da se vraca i Nestor.
Koji Nestor da nije onaj inteligentni Nestorovic? :roll:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
King

Post by King »

Jedna dobra i jedna loša vest... :)
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

King wrote:Jedna dobra i jedna loša vest... :)
Kao i uvek. :D
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Dejan wrote:
...a cuo sam da se vraca i Nestor.
Sigurno nije ni tamo zadovoljio, tu gde su ga poslali..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
the Gari

Post by the Gari »

dapokalypto wrote:
Dejan wrote:
...a cuo sam da se vraca i Nestor.
Sigurno nije ni tamo zadovoljio, tu gde su ga poslali..
:D

Da se razumemo, nisam ni ja presrećan što se hitronogi levi bek vratio u Vošu, samo jednostavno ne bih ovoj vesti pridavao neku posebnu pažnju jer mislim da njegov povratak neće nešto preterano uticati na tim. Ništa se spektakularno neće promeniti.

Koliko smo mogli da vidimo, Milinković tera neku svoju filozofiju o sistemu od 22 igrača u kojem svako ima svoju rezervu. Nenadić je "otišao" (ili je oteran, ili se nije osetio dobrodošlim, ili ko kako već gleda na to), na Fabera očigledno još uvek ne računaju ozbiljno, pa je vraćanje Nestorovića, očigledno, bila najjeftinija varijanta da se nađe eventualna zamena za Pavlovića. Međutim, ovaj je krenuo kako treba, nadamo se da se neće povrediti ili nešto slično i nemamo problema. U suprotnom, tu je i Tumba :roll:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Somborac

Post by Somborac »

U cemu je sada problem, izgleda u tome sto uvek mora po necemu da se pljuje!? Nestorovic je Srbin, koji je docekan na "noz" zato sto je dosao iz CG!
Ljuba Nenadic se nije nametnuo, kako je ocekivano i glup bi potez bio placati obestecenje Metalcu i njemu platu da sedi na klupi! Da je to uradjeno, i onda bi bilo pljuvanja! Nestorovic je relativno mlad igrac koji je dosao u veliki klub i odmah je bacen u vatru. Nije se snasao najbolje, ali covek vredno radi i trenira. Potreban je period adaptacije, sto su potvrdili i Djumi i njegovi saigraci. Na toj poziciji Vosa ima Fabera i Nastica koji predstavlja perspektivu Srpskog fudbala! Ali su jos mladi!
Post Reply