Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

nikolu lazetića je u fudbalski život vratila upravo naša Vojvodina! Njoj duguje sve! A čovek(?) koji je u stanju po tome da se posere, ne bi trebao da prismrdi ni Novom Sadu, a kamoli klubu!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

SPORTAL.RS saznaje: Lazetić se nudi bivšem klubu

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i fudbaler brojnih italijanskih klubova ponudio se bivšem timu. Vezista je od isteka ugovora sa Crvenom zvezdom slobodan igrač i jedno vreme je od strane medija dovođen u vezu sa Partizanom i Jagodinom.

Lazetić je prethodnih dana boravio u Novom Sadu gde je u izrazio želju da se vrati u redove "lala". Ipak, poslednju reč kada je eventualni transfer imaće predsednik "stare dame" srpskog fudbala Ratko Butorović.

Ono što dodatno "podgreva" ovu priču je sve izgledniji transfer Slaviše Stjepanovića u Grčku. Za crnogorskog vezistu interesovanje je pokazao AEK, koji sa klupe predvodi Dušan Bajević.
car jovan

Post by car jovan »

Јесте се посро,али посрали су се и Пантелић и Кривокапић па смо их опет прихватили,кад су дошли.А њихове изјаве су ми ипак много горе од Лазетићевих јер су Новосађани а Лазетић је ипак пореклом из Косовске Митровице или из Пећи незнам тачно,али цео живот провео у Бг-у.Фудбал је ипак професионализам, и мислим да би био појачање с обзиром да је киван на цигане,можда би против њих гризао највише,питање је само да ли је физички спреман, и наравно да ли је све ово истина о чему се прича.То је моје мишљење.
Passion

Post by Passion »

Dejan wrote:
SPORTAL.RS saznaje: Ono što dodatno "podgreva" ovu priču je sve izgledniji transfer Slaviše Stjepanovića u Grčku.
Nemogu da verujem da nemogu da pogode nijedno ime naseg igraca :!: :roll: :oops:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
One and only

Post by One and only »

Neka hvala, ne treba nam taj otpad. Moramo vec jednom stati sa dovodjenjem propalih igraca blizanaca. Brana Ilic je poslednji dokaz da takvi igraci nemaju mesta u Vosi, da valja ne bi ga partizan tako lako pustio.
United of Vojvodina
igoork

Post by igoork »

Mozda je i najbolje ovo sto kaze "One and only".

Zasto je toliko tesko pruziti Kataiu sansu. A i Stevanovic mali koliko se moglo ovde procitati nije bio los u pripremnom periodu?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

I šta kad bi došao? Najveća plata i razdor u ekipi? Odma traku u ruke? Oumaru na klupu, a Boske i Katai na kaljenje i zaborav? Ili možda Voši fali u timu profil igrača zvan "zvezdin vojnik"?

U redu što novinari lupetaju, to uvek i rade, ali da uvek ima onih ovde koji bi ga prihvatili kad bi ovo bilo istina mi nikako ne ulazi u glavu...
Io odio Belgrado
djape_ns

Post by djape_ns »

Kakav bre lazetic, propalica ciganska, sta je samo izjavljivao sve za Vojvodinu... prisetite se samo toga pre nego sto pomislite kako bi nam dobro dosao u timu!

Dalje od nase svetinje stoko musava!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Nek se vrati u Obilic i nek snima sa Cecom spotove,a nas nek se mane,prvo sto nas je ispljuvao,a kao drugo u zadnje vreme kako igra ni ne zasluzuje da dodje!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Djisa

Post by Djisa »

Imam jedno pitanje za sve na forumu.

STA JE NAMA CILJ?

Napadate Lazetica zbog stvari iz proslosti. On je cigansko ....., pa sta. Ako ce nam doneti napredak neka dodje. Jel nama cilj da uzmemo titulu ili da forsiramo decu iz podmlatka. Ako je ovo drugo onda mozemo da gledamo i navijamo za Kabel, Proleter, Javor..., JA zelim Vojvodinu koja se bori za titulu i igra lep fudbal. Nije mi bitno koliko ima igraca iz naseg pogona (naravno da vise volim nase klince, nego dodjose) ali ne na ustrb rezultata. Lazetic zna kako se osvajaju titule i ne bih imao nista protiv da ga vidim kod nas.
Sa Ilicem mi nemamo sta da trazimo protiv iole ozbiljno tima, a klinci se ubacuju polako, od Stevanovica ne mozemo da ocekujemo da ima stalno dobre partije, tako se i Meda izgubio. Tadic je sagoreo, Aleksic poleteo, jedino je Gojko uspeo, a svi su bili OGROMNI talenti. To se radi postepeno. Prvo 15 minuta, pa jedno pluvreme.... i na kraju nakupi nekih 15-utakmica u sezoni, sledece sezone malo vise i tek trece sezone treba da bude standardan i nosilac igre.
To je moje misljenje, naravno ne znaci da je tacno, ali ostaje moje pitanje sa pocetka...

STA JE NAMA CILJ?
Kup je nas!
021

Post by 021 »

Ne znam za Lazetića, ali definitivno bismo morali da se uključimo u trku za Mutua. Naš boss bi imao štošta interesantno da mu ponudi...
igoork

Post by igoork »

A i rece covek da mu je Mutu veleki prijatelj. :lol:

Mada mislim da mi naspram njih kojima je adut LS nemamo sta da ponudimo.

Ili se mozda varam? :roll:
aNS

Post by aNS »

Djisa wrote:Imam jedno pitanje za sve na forumu.

STA JE NAMA CILJ?

Napadate Lazetica zbog stvari iz proslosti. On je cigansko ....., pa sta. Ako ce nam doneti napredak neka dodje. Jel nama cilj da uzmemo titulu ili da forsiramo decu iz podmlatka. Ako je ovo drugo onda mozemo da gledamo i navijamo za Kabel, Proleter, Javor..., JA zelim Vojvodinu koja se bori za titulu i igra lep fudbal. Nije mi bitno koliko ima igraca iz naseg pogona (naravno da vise volim nase klince, nego dodjose) ali ne na ustrb rezultata. Lazetic zna kako se osvajaju titule i ne bih imao nista protiv da ga vidim kod nas.
Sa Ilicem mi nemamo sta da trazimo protiv iole ozbiljno tima, a klinci se ubacuju polako, od Stevanovica ne mozemo da ocekujemo da ima stalno dobre partije, tako se i Meda izgubio. Tadic je sagoreo, Aleksic poleteo, jedino je Gojko uspeo, a svi su bili OGROMNI talenti. To se radi postepeno. Prvo 15 minuta, pa jedno pluvreme.... i na kraju nakupi nekih 15-utakmica u sezoni, sledece sezone malo vise i tek trece sezone treba da bude standardan i nosilac igre.
To je moje misljenje, naravno ne znaci da je tacno, ali ostaje moje pitanje sa pocetka...

STA JE NAMA CILJ?
Проблем је што код нас ако неко ваЉа неће остати три сезоне у клубу, него ће га брже боЉе продати.
Dejan

Post by Dejan »

I novosti prenose vest.
LAZETIĆ PREGOVARA S VOJVODINOM

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić viđen je u Novom Sadu, gde se ponudio čelnicima Vojvodine! Kako javlja “Sportal”, nekadašnji reprezentativac, koji je od isteka ugovora sa Zvezdom slobodan igrač, izrazio je želju da se vrati u redove “lala”. Ipak, poslednju reč kada je eventualni transfer u pitanju imaće predsednik “stare dame” srpskog fudbala Ratko Butorović.

Lazetić je od odlaska s “Marakane” povezivan s prelaskom u Partizan i Jagodinu, ali je iskusni “vezista” odbacio obe mogućnosti. Ono što dodatno “podgreva” priču o povratku u Vojvodinu je sve izgledniji transfer Slavena Stjepanovića u grčki AEK, koji sa klupe predvodi Dušan Bajević.
One and only

Post by One and only »

Ako dodje Lazetic, bice nezamenljiv bilo kako da igra, to je najveci problem. Taj Lazetic za koga tvrdite da je dobar i koji se sam nudi jer ga niko nece (jer je "dobar") ce zauzeti mesto nekom nasem klincu (npr. Katai) i plus je cigan koji ne postuje ni malo klub u koji dolazi. E to je ono najgore. Bilo kako da igra on ce uvek biti u prvoj postavi, a takvih primera je zaista bilo puno u proslim sezonama. Verovatno bi i Brana Ilic igrao non-stop da se nije povredio, ovako priliku ce dobiti neko drugi za koga verujem da je 5x bolji od Brane koji apsolutno nista nije pokazao do sada. A i stvarno ne verujem da bi dolaskom Lazetica poboljsali igru ili mozda uzeli titulu kako Dejan veruje. :wink:
United of Vojvodina
Post Reply