Pripreme
Iz danasnjeg Dnevnika:
Fudbaleri Vojvodine pripremaju se za prvo prvenstveno gostovanje koje ih u subotu očekuje na beogradskoj Staroj Karaburmi, gde će ih ugostiti BSK,
ekipa koja je osvojila bod na premijeri u Subotici. U sklopu priprema za taj duel, trebalo je da Novosađani danas gostuju u Osijeku, ali je meč odgođen zbog unutrašnjih problema slavonskog kluba.
Ipak, prema rečima generalnog sekretara Radisava Rabrenovića Vojvodinu uskoro ipak očekuje međunarodni duel.
- U Srbiji se priprema reprezentacija Singapura, koju predvodi nekadašnji golman Rijeke Radojko Avramović. Danas Singapurci igraju sa selekcijom Prve lige Srbije, a iz Kovilova, gde su smešteni, u Novi Sad će na prijateljsku utakmicu stići 23. avgusta. Duel s njima zakazan je na stadionu “Karađorđe” u 17.30 časova – kaže Rabrenović.
U redovima Novosađana svakako nisu zadovoljni izdanjem na premijeri kada su u meču bez golova osvojili samo bod s raspoloženom Jagodinom.
- Jagodincima smo čestitali na igri i remiju, ali su nas iznenadili činjenicom da su van terena pokušali da osvoje sva tri boda. Zaista mi nije jasno kako je neko i mogao da pomisli da ćemo toliko zanemariti odluku FS Srbije prema kojoj u ovoj godini mogu u protokolu da budu petorica stranih državljana. Miroslav Stevanović i Nemanja Bilbija (BiH) na vreme su podneli zahtev za državljanstvo Republike Srbije koje su i dobili dva dana pre odigravanja meča s Jagodinom, dok je Mario Đurovski od rođenja državljanin Srbije, a makedonsko državljanstvo je dobio pre nešto više od dva meseca – podsetio je sekretar novosadskih crveno-belih , napopmenuvši da su u Vojvodini već okrenuti predstojećem gostovanju ekipi BSK-a iz Borče. S. S.
Fudbaleri Vojvodine pripremaju se za prvo prvenstveno gostovanje koje ih u subotu očekuje na beogradskoj Staroj Karaburmi, gde će ih ugostiti BSK,
ekipa koja je osvojila bod na premijeri u Subotici. U sklopu priprema za taj duel, trebalo je da Novosađani danas gostuju u Osijeku, ali je meč odgođen zbog unutrašnjih problema slavonskog kluba.
Ipak, prema rečima generalnog sekretara Radisava Rabrenovića Vojvodinu uskoro ipak očekuje međunarodni duel.
- U Srbiji se priprema reprezentacija Singapura, koju predvodi nekadašnji golman Rijeke Radojko Avramović. Danas Singapurci igraju sa selekcijom Prve lige Srbije, a iz Kovilova, gde su smešteni, u Novi Sad će na prijateljsku utakmicu stići 23. avgusta. Duel s njima zakazan je na stadionu “Karađorđe” u 17.30 časova – kaže Rabrenović.
U redovima Novosađana svakako nisu zadovoljni izdanjem na premijeri kada su u meču bez golova osvojili samo bod s raspoloženom Jagodinom.
- Jagodincima smo čestitali na igri i remiju, ali su nas iznenadili činjenicom da su van terena pokušali da osvoje sva tri boda. Zaista mi nije jasno kako je neko i mogao da pomisli da ćemo toliko zanemariti odluku FS Srbije prema kojoj u ovoj godini mogu u protokolu da budu petorica stranih državljana. Miroslav Stevanović i Nemanja Bilbija (BiH) na vreme su podneli zahtev za državljanstvo Republike Srbije koje su i dobili dva dana pre odigravanja meča s Jagodinom, dok je Mario Đurovski od rođenja državljanin Srbije, a makedonsko državljanstvo je dobio pre nešto više od dva meseca – podsetio je sekretar novosadskih crveno-belih , napopmenuvši da su u Vojvodini već okrenuti predstojećem gostovanju ekipi BSK-a iz Borče. S. S.
VOŠA ZAUVEK !!!
- Grof Žekula
- Administrator
- Uvek sa tobom
- novosadjanin
Uvek sa tobom wrote:Jel moze jos neko da potvrdi ovu informaciju?Jan wrote:Protiv Singapura danas u 17:30 na ''Karađorđu''.
Provereno.
Na zvanicnom sajtu vec 5 dana stoji informacija da se igra u ponedeljak.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Grof Žekula
- Administrator
1-0,Bilbija strelac posle greske golmana i stopera Singapura. Poceli smo u sastavu : Kesic; Smiljanic,Zogovic,Karan (c) ,Faber;Mitosevic,Adjuru; Stevanovic,Katai,Bilbija;Mudrinski. Sve u svemu jako dosadna utakmica,gosti su par puta sa 5 metara uspeli da prebace gol,mi nismo stvorili ni jednu pravu sansu i to je to... 

Žali Bože izgubljenog poslepodneva. Jedva sam čekao da sudija odsvira kraj. Katai je bio na nivou kvaliteta za Vojvodinu, još je Stevanović nešto igrao. Igrom i odnosom rezervista nisam zadovoljan, jer priliku za dokazivanjem su upropastili. Naravno da uzimam u obzir faktore neuigranosti, neiskustva, ali "školski" elementi kao što su pas, prijem lopte, trčanje bez lopte potiru te faktore. Aljkavo, sporo i nekvalitetno za Vojvodinu!
Naravno da je rano da se donose bilo kakve pricene, moraju da se potrude i porade na sebi, jer vidi se da gosn. Milinković ima jasan plan rada sa mladim igračima. Veliku opasnost vidim u činjenici da mi u klubu očigledno nemamo ljude širokog i dugoročnog pogleda na tako delikatnu stvar i da operacija forimranja mladih igrača može da probadne i da pacijenti umru!
Naravno da je rano da se donose bilo kakve pricene, moraju da se potrude i porade na sebi, jer vidi se da gosn. Milinković ima jasan plan rada sa mladim igračima. Veliku opasnost vidim u činjenici da mi u klubu očigledno nemamo ljude širokog i dugoročnog pogleda na tako delikatnu stvar i da operacija forimranja mladih igrača može da probadne i da pacijenti umru!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- Grof Žekula
- Administrator
Junior wrote:1-0,Bilbija strelac posle greske golmana i stopera Singapura. Poceli smo u sastavu : Kesic; Smiljanic,Zogovic,Karan (c) ,Faber;Mitosevic,Adjuru; Stevanovic,Katai,Bilbija;Mudrinski. Sve u svemu jako dosadna utakmica,gosti su par puta sa 5 metara uspeli da prebace gol,mi nismo stvorili ni jednu pravu sansu i to je to...
Kesić (od 46’ Drinić), Smiljanić (od 70’ Mejić), Faber, Karan, Zogović (od 46’ Kovačević), Mitošević, Ađuru (od 70’ Poletanović), Katai (od 67’ Zeljko), Stevanović, Bilbija, Mudrinski (od 46’ Radoja).
Kapiten je u prvom delu igre bio Kesić, a u drugom Karan.
Izveštaj je na naslovnoj strani Sajta, a što veli Zeljafcv - Žali Bože izgubljenog poslepodneva...
- Grof Žekula
- Administrator
У среду у Госпођинцима
Новосадски суперлигаш одиграће у среду пријатељски меч у Госпођинцима. Домаће Јединство обележава 90 година постојања, а меч с Војводином почеће у 17.30 сати.
Тражи се ривал за суботу
С обзиром на то да за следећи викенд неће бити првенствених мечева због термина резервисаног за утакмице репрезентација, у ФК Војводина кренули су у потрагу за потенцијалним ривалом.
У плану је одигравање пријатељског меча и сва је прилика да ће он бити међународног карактера. Супарник се тражи у Мађарској, а као могући такмац спомиње се Видеотон.
- Grof Žekula
- Administrator
- Grof Žekula
- Administrator