Transferi
-
Opet mi o transferu koji jos nije zvanican. Prepiremo se oko Lazetica a ovaj jos nije potpisao. Rekla kazala transferi ove godine su hit. Mrdja, Krasic, Selektor Srbije i puno ih je bilo ove godine a u 90% sliucajeva su transferi izmisljeni. Koliko ja vidim uskoro ocekujemo Lazetica da kaze da ga niko nije kontaktirao i da nema nameru da odlazi u Vojvodinu posto tako to danas ide. Ako dodje pricacemo dali je dobro ili lose ako ne dodje dzabe se prepucavamo.
Lazetic ne hvala
Dosta mi je vise te cigansko-grobarske bUranije. Zar je moguce da vi gledate kako je on toboze igrao dobro u proslom prvenstvu i sada ce kao i da igra za nas isto tako. Pa covek nije potrcao 2 meseca, i JESTE, sada ce da gine za Vosin dres i da daje sve od sebe na utakmicama, da pokaze da nije samo neko ko ce protrcati klubom. Ma daj bre, ovo je strasno, ovo je VosoHoror
Recite jednog igraca koji je presao iz cz ili partizana a da je uradio nesto u nasem klubu. Jednog
NIJEDAN
I jel vi stvarno mislite da ce i ovaj biti drugaciji
Odakle nam para da ga platimo
Gde ce da zivi
Da nije u hotelu park, kao i Stojka kao i Plec, pa onda opet da Vosa duguje Parku milion evra(ili 100K manje) pa onda opet kada se proda "Mrdja" da se vrati taj dug hotelu, pa da se isplate radnici hotela.
Nikola Lazetic
p***a CIGANSKA 

Dosta mi je vise te cigansko-grobarske bUranije. Zar je moguce da vi gledate kako je on toboze igrao dobro u proslom prvenstvu i sada ce kao i da igra za nas isto tako. Pa covek nije potrcao 2 meseca, i JESTE, sada ce da gine za Vosin dres i da daje sve od sebe na utakmicama, da pokaze da nije samo neko ko ce protrcati klubom. Ma daj bre, ovo je strasno, ovo je VosoHoror

Recite jednog igraca koji je presao iz cz ili partizana a da je uradio nesto u nasem klubu. Jednog

Odakle nam para da ga platimo

Nikola Lazetic

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vojvodina: "Lazetić još nije naš igrač"
31. avgust 2010. | 09:03 | Izvor: Sportske.net, Sport
Novosađani žele Nikolu Lazetića. Ratko Butorović priznaje da nije bilo razgovora sa doskorašnjim igračem Crvene Zvezde.
Prvi čovek Novosađana kaže da prvo želi da se konsultuje sa trenerom Milinkovićem pre nego što pokuša da dovede Nikolu Lazetića.
"Još nismo razgovarali sa Lazetićem, a ta varijanta došla je u obzir posle povrede napadača Brane Ilića, koji će morati da pauzira, kako prognoze stoje, gotovo mesec i po dana. O svemu će, najpre, uslediti konsultacije sa trenerom Zoranom Milinkovićem."
Butorović kaže da golman Brkić sigurno ostaje u klubu.
"Odmah da kažem da odlazak Brkića u bilo koji klub u ovom prelaznom roku uopšte nije bio u planu, što se kaže sto odsto. Ne želimo da ga prodamo i na tu temu nisam razgovarao bilo s kim. Jednostavno, ne znam bilo šta o tome."
Војводина хоће Лазетића!
31 авг, 2010 Нови Сад – Повреда Бране Илића, којем је због три напукнуте кости стопала у суботњем мечу са Јавором нога стављена у гипс и предстоји дужи опоравак, приморала је Новосађане да брзо реагују како би пронашли решење за попуну упражњеног места на десном боку у нападу.
Приче да би се губитак Илића могао амортизовати ангажовањем Николе Лазетића и да су у том правцу са бившим капитеном Црвене звезде већ вођени преговори, председник Војводине Ратко Буторовић одлучно демантује:
– Са Лазетићем до сада нисмо преговарали, али то значи да нећемо. Једно време не можемо да рачунамо на Илића и зато размишљамо како да решимо тај проблем. Једна од могућности је опција са Лазетићем. Он је слободан играч и о његовим квалитетима не треба трошити речи, али видећемо да ли има простора за разговор. Све ће бити брзо познато, за дан, или два.
Никола Лазетић је већ носио црвено-бели дрес Војводине. Дошао је из Железника у лето 1998. године, а већ шест месеци касније преселио се у Обилић.
Полугодишња епизода памти се и по томе што је Никола Лазетић играо за Војводину у Интеретото купу и дао значајан допринос серији одличних резултата и пласману у финале, где је у два сусрета од Новосађана био бољи немачки Вердер.
Први човек Новосађана осврнуо на још једну тему:
– Не знам како се појавила информција да је Војводина наводно нудила капитена Жељка Бркића Партизану. Колико ја знам, то није истина. Бркић је потребан Војводини и бар до краја првог дела овог првенства његов одлазак у било који клуб не долази у обзир – нагласио је Ратко Буторовић.
М. Гавриловић
Last edited by Dejan on Tue Aug 31, 2010 2:02 pm, edited 1 time in total.
Smiljanic nije dobio sansu, Mitosevic samo zahvaljujuci Djumiju(koji je bio strpljiv sa njim i koji je znao kada treba da ga ubaci u vatru), Tadic je dobio sansu pre 3 godine, Aleksic koji je bio zapostavljan pa onda onako psihicki rastrojen nije nista ni odigrao, pa nije ni cudo sto je pobegao iz Vose, Meda je dobio sansu slucajno iskoristio je, sada je malo pao u formi, ali ce se vratiti na pravi nacin, ne sumnjam u njega.veso wrote:najveće pojačanje vojvodine ostanak maria djurovskog,prošle godine dobili su šansu medojević,mitošević,aleksić,smiljanić,tadić i gde je vojvodina završila????????
A ti mislis da ce Lazetic pogurati Vojvodinu negde bolje

Gojko Kacar wrote:
lazetić iskusan igrač sa autoritetom,može pomoći u našoj ligi,hvala bogu da ne moram više da gledam tadića,aleksića naduvali novinari,bolje da je ostao,nismo dobili ni pare od njega a on ni u drugom timu djenove,igrače treba ceniti po kvalitetu a ne da li dolaze sa strane ili su vošina deca,medojević treba da bude najbolji ove godine a ne kao tadić jednu igra pa ga nema čtri utakmice
Podrzavam dolazak Lazetica,
Lazetic je za nasu ligu top fudbaler, prosle godine je sam vukao ono rasulo od ekipe Zvezde, imace motiv i protiv Zvezde ( oteran ), a da nespominjem Partizan, za ostale ekipe iz ove nase lige je izmislio fudbal. Za motivaciju mislim da ce biti zaduzen Bata, Lazetic ima iskustva iz Obilica sa slicnim predsednicima klubova.
A dezurnim hejterima verovatno ni mesi nebi odgovarao, nasao bi se neki razlog ( eto, nizak je...), ali zato Meda ( zadnjih 20 utakmica je dno dna, a i ovu sezonu je poceo u istom (anti)ritmu... ) ima kredita, i na prodaju.
Kako neko zna da nece trcati, da se nece boriti, izgarati...zato sto je cigan ? pa 80% nase ekipe su navijaci blizanaca, ali eto neki i izgaraju za Vojvodinu.
Pantelic, Sestic ( 89 )...meni dovoljno, neka decko odigra 3-4 tekme, a brzo ce i derbi sa Partizanom pa onda lepo da ga hvalimo ili pljujemo.
Ali od Tadica ne moze da bude gori, sve i da namerno to zeli.
Lazetic je za nasu ligu top fudbaler, prosle godine je sam vukao ono rasulo od ekipe Zvezde, imace motiv i protiv Zvezde ( oteran ), a da nespominjem Partizan, za ostale ekipe iz ove nase lige je izmislio fudbal. Za motivaciju mislim da ce biti zaduzen Bata, Lazetic ima iskustva iz Obilica sa slicnim predsednicima klubova.
A dezurnim hejterima verovatno ni mesi nebi odgovarao, nasao bi se neki razlog ( eto, nizak je...), ali zato Meda ( zadnjih 20 utakmica je dno dna, a i ovu sezonu je poceo u istom (anti)ritmu... ) ima kredita, i na prodaju.
Kako neko zna da nece trcati, da se nece boriti, izgarati...zato sto je cigan ? pa 80% nase ekipe su navijaci blizanaca, ali eto neki i izgaraju za Vojvodinu.
Pantelic, Sestic ( 89 )...meni dovoljno, neka decko odigra 3-4 tekme, a brzo ce i derbi sa Partizanom pa onda lepo da ga hvalimo ili pljujemo.
Ali od Tadica ne moze da bude gori, sve i da namerno to zeli.
- Grof Žekula
- Administrator
Oko 13h, Nikola Lazetić je potpisao ugovor sa FKV (po mojim poslednjim informacijama). Ovo za Brkića, kao što smo i naglasili, je bila notorna laž. Ovime je i okončan prelazni rok, a ko je i kakvo (i da li je u opšte) pojačanje, videćemo - vreme će da sudi.
B92:
B92:
Lazetić i Trajković u Vojvodini
Poslednjeg dana prelaznog roka novosadska Vojvodina angažovala je dvojicu igrača.
Posle silnih peripetija potrebne 'papire' dobio je Branislav Trajković, a u Novi Sad se, posle jedanaest i po godina, vratio Nikola Lazetić, proletos kapiten Crvene zvezde.
Trajković je prethodnih sezona igrao za Hajduk iz Kule, rođen je 1989. godine i igra na mestu štopera.
Lazetić se u Vojvodinu vratio posle više od decenije u Turskoj (Fenerbahče), Italiji (Komo, Kijevo, Lacio, Sijena, Đenoa, Livorno, Torino) i Crvenoj zvezdi.
Doskorašnji kapiten Crvene zvezde raskinuo je saradnju sa beogradskim klubom, njemu matičnim, u junu.
Vojvodina je tokom leta angažovala desetoricu novih igrača, pre Lazetića i Trajkovića došli su i Milovan Milović i Vladan Pavlović (Javor), Brana Ilić (Partizan), Milko Novaković (Mogren Budva), Antvi Jao (Napredak Kruševac), Dušan Nestorović (Slavija Sarajevo), Daniel Mojsov (Vardar Skoplje) i Abubakar Oumaru (OFK Beograd).
Ne pišite svašta i ne spominjite Medu u ovom kontekstu, pa svako ko je pratio ovogodišnje utakmice je kritikovao njegovu igru.A ko uostalom i insistira da Meda bude nezamenljiv?Pa naravno naš prešjednik (a ne navijači) da bi ga što pre prodao i zaradio koju kintu na njemu.On je gurao i Tadića, pre toga i Aleksića dok ga Stepi nije uzeo na zub.Nemojte praviti zamenu teza, Medojević u ovom trenutku nije protivteža Lazetiću.Dečku nije lako, a kako bi i bilo kada se takvi ljudi igraju sa njim kao sa igračkom.
Mitošević sve do kraja prošle sezone nije dobio nikakvu šansu, pa ljudi vi uopšte ni ne pratite Vojvodinu, on je u prvoj polusezoni bio na pozajmici u Paliću.Isto je bilo i sa Kataijem.Smiljanić nije dobio skoro nikakvu priliku.A da vidite kako bi bila druga priča da je stigla neka ponuda za njih.Tadić je igrač sa 23 godine i nije valjda večiti mladić kojega ćemo stalno svrstavati u buduće talente?Bio je ovde, odradio svoje, u početku dobro, zatim slabije, eno ga sada u Holandiji gde se ipak dobro snašao.
Bata, Lazetić, Obilić, Arkan, motivacija, pritisci na sudije?Pa u šta smo se mi to pretvorili, kakva je ovo nakaza od kluba, ljudi koji su stvorili Vojvodinu bi se prevrnuli u grobu.Ne mogu da verujem o čemu se ovde piše.
A još i da razumem da smo mi konkurentni za titulu pa da se samo na taj način može nešto postići.
Ali kakvih samo demagoga ima ovde na forumu.Prvo napišu nešto u stilu ljudi nemojte da se nervirate mi ionako nemamo šanse protiv blizanaca, suviše jaki ljudi stoje iza njih, možemo biti samo treći, a zatim okrenu ploču pa pevaju drugu pesmu u stilu samo naš prešjednik može da nas spase, samo on može da se suprotstavi onima, samo on može da dovede Lazetića i ostala vajna pojačanja sa kojima napadamo titulu.Dajte, manite se tog licemerja, znam ja da ovde ima podosta obožavalaca lika, dela, a bogami i džepa našeg prešjednika, ali probajte to malo drugačije da predstavite, mislim ako već hoćete da postignete nešto.
I Pantelić se vidim spominje, pa i sa njim smo se baš lepo usrećili, evo odlično igra ulogu potencijalnog žrtvenog jagnjeta po potrebi i onog koji se ne meša u svoj posao.
U svakom slučaju ništa ionako ne zavisi od nas, ali baš da vidim koliko ćemo se usrećiti sa dotičnim Lazetićem i kako će se on ponašati (možda i on pokuša da ljubi grb i stekne koji poen) .
Mitošević sve do kraja prošle sezone nije dobio nikakvu šansu, pa ljudi vi uopšte ni ne pratite Vojvodinu, on je u prvoj polusezoni bio na pozajmici u Paliću.Isto je bilo i sa Kataijem.Smiljanić nije dobio skoro nikakvu priliku.A da vidite kako bi bila druga priča da je stigla neka ponuda za njih.Tadić je igrač sa 23 godine i nije valjda večiti mladić kojega ćemo stalno svrstavati u buduće talente?Bio je ovde, odradio svoje, u početku dobro, zatim slabije, eno ga sada u Holandiji gde se ipak dobro snašao.
Bata, Lazetić, Obilić, Arkan, motivacija, pritisci na sudije?Pa u šta smo se mi to pretvorili, kakva je ovo nakaza od kluba, ljudi koji su stvorili Vojvodinu bi se prevrnuli u grobu.Ne mogu da verujem o čemu se ovde piše.
A još i da razumem da smo mi konkurentni za titulu pa da se samo na taj način može nešto postići.
Ali kakvih samo demagoga ima ovde na forumu.Prvo napišu nešto u stilu ljudi nemojte da se nervirate mi ionako nemamo šanse protiv blizanaca, suviše jaki ljudi stoje iza njih, možemo biti samo treći, a zatim okrenu ploču pa pevaju drugu pesmu u stilu samo naš prešjednik može da nas spase, samo on može da se suprotstavi onima, samo on može da dovede Lazetića i ostala vajna pojačanja sa kojima napadamo titulu.Dajte, manite se tog licemerja, znam ja da ovde ima podosta obožavalaca lika, dela, a bogami i džepa našeg prešjednika, ali probajte to malo drugačije da predstavite, mislim ako već hoćete da postignete nešto.
I Pantelić se vidim spominje, pa i sa njim smo se baš lepo usrećili, evo odlično igra ulogu potencijalnog žrtvenog jagnjeta po potrebi i onog koji se ne meša u svoj posao.
U svakom slučaju ništa ionako ne zavisi od nas, ali baš da vidim koliko ćemo se usrećiti sa dotičnim Lazetićem i kako će se on ponašati (možda i on pokuša da ljubi grb i stekne koji poen) .
http://www.sportal.rs/news.php?id=34503
mogli bi i ovog da dovedemo, i on je bio u formi pre 10 godina, a bio je i reprezentativac i sto je najvaznije igrao je za jednog blizanca, taman da imamo rezervnog desnog beka
mogli bi i ovog da dovedemo, i on je bio u formi pre 10 godina, a bio je i reprezentativac i sto je najvaznije igrao je za jednog blizanca, taman da imamo rezervnog desnog beka

Gojko Kacar wrote: