Pripreme
- Grof Žekula
- Administrator
Što se tiče Dejana Melega lično - ja ne pamtim da sam gledao (a svačega sam se nagledao) bolje tehnički obučenog igrača u njegovom dobu!
On i Šaleta Kordić (takav centarfor se retko rađa, bar po visini i snazi
) biće budućnost FKV!
Njih dvojica su bila priključena prvom timu na mečevima i u Kozarcima i u Gospođincima, a nadam se da ćemo u narednom periodu imati prilike i češće da ih gledamo (mislim u najjačoj postavi).
On i Šaleta Kordić (takav centarfor se retko rađa, bar po visini i snazi

Njih dvojica su bila priključena prvom timu na mečevima i u Kozarcima i u Gospođincima, a nadam se da ćemo u narednom periodu imati prilike i češće da ih gledamo (mislim u najjačoj postavi).
Last edited by Grof Žekula on Wed Sep 01, 2010 8:05 pm, edited 1 time in total.
- Grof Žekula
- Administrator
Zato što Šaleta Kordić igra za reprezentaciju Crne Gore.ice wrote:Ne znam razlog zašto Kordić ne igra trenutno ni za jednu našu mlađu selekciju?On je zaista za te godine fantastično fudbalski građen i dečko može da bude ozbiljan centarfor.
Što se tiče Melega, da ste samo mogli videti jedan njegov dribling u nedelju protiv Čačka, okret u trku, dah da vam zastane.Momak je suvo zlato i pod obavezno budući organizator igre prvog tima Vojvodine.
http://fscg.co.me/index.php?option=com_ ... Itemid=152
Десет голова за девет деценија
Јединство - Војводина 0:10 (0:8)
ГОСПОЂИНЦИ: Игралиште Јединства, гледалаца 150, судија: Вујовић (Нови Сад). Стрелци: Тумбасевић у 10. Мелег у 17. 28. Абубакар у 26. и 31. Митошевић у 34. Катаи у 35. 38. и 76. и Кордић у 53. минуту.
ЈЕДИНСТВО: Пејић, Крмпот, Малиновић, Гаџић, П. Бубњевић, Келеч, Динић, М. Тепић, Р. М. Тепић, Врбашки, Говорчинов. Играли су још: Скочић, Р. Тепић, Ђорђевић, Корда, Попов-Жикелић, Р. Б. Тепић, Јовановић, Ж. Бубњевић, Лукић и Дејан.
ВОЈВОДИНА: Кесић, Вуличевић, Каран, Миловић, Павловић, Тумбасевић, Митошевић, Абубакар, Мелег, Катаи, Стевановић. Играли су још: Дринић, Смиљанић, Новаковић, Трајковић, Несторовић, Мејић, Кордић, Полетановић и Радоја.
Фудбалски клуб Јединство из Госпођинца који се такмичи у Међуопштинској лиги Тител-Жабаљ утакмицом са новосадским суперлигашем обележио је 90 година постојања. Заправо, Јединство је ушло у 91. годину, али је јучерашњи дан искориштен да се у одмеравању снагама са угледним гостом обележи значајан јубилеј.
Војводина је дошла у прошараном саставу, али је дала све од себе да фудбалским умећем и головима награди око 150 гледалаца. У првом полувремену голови су се ређали као на траци, а најзапаженији био је Оумару Абубакар који је два пута погодио мрежу домаћина уз три асистенције.
У наставку меча Новосађани су „смањили гас“ па су слављеника „почастили“ са само још два гола.
С. С.
Kao nekad-Voša i Čelik u subotu u Novom Sadu
02. septembar 2010. 15:27 > 15:47 U subotu na stadionu "Karađorđe" Vojvodina će ugostiti starog rivala iz vremena bivše Jugoslavije - zenički Čelik.
Prošlo je 20 godina od poslednjeg duela Vojvodine i zeničkog Čelika u ligi one velike Jugoslavije.
Dva kluba dogovorila su da u subotu, 4. septembra odigraju prijateljski meč u Novom Sadu. Početak je u 17 časova, na stadionu "Karađorđe".
Čelik je trebalo tog dana da odigra prijateljsku utakmicu sa splitskim Hajdukom, ali je meč otkazan. Ipak, Zeničani su se okrenuli drugom velikom rivalu iz vremena ex-YU fudbala.
Za Hajduk je u ovom prelaznom roku trebalo da potpiše nekadašnji igrač Čelika zanimljviog mimena i prezimena - Fil Džekson (da, baš kao čuveni NBA trener), ali je u sredu nešto pre pnoći u Zenicu stigla informacija da od Džeksonovog angažmana na Poljudu nema ništa.
"Vojvodina je izuzetno kvalitetna ekipa koja ove sezone ima za cilj biti među tri ekipe u Srbiji i ovo će biti jedan dobar test mojoj ekipi, ali i prilika nekim igračima da se dodatno nametnu", izjavio je trener Čelika Abdulah Ibraković.
Čelik je trenutno na 14. mestu na tabeli Premijer lige BiH (ima 16 klubova) posle pet kola sa pet bodova, dok je Vojvodina lider srpskog prvenstva posle tri kola (doduše Partizan u subotu igra zaostali meč 2. kola protiv kulskog Hajduka).
U pretposlednjem kolu lige BiH Čelik je na svom terenu poražen od banjalučkog Borca 0:1, a potom je u gostima Rudaru u Prijedoru osvojio bod - 1:1.
Novosađani ovog leta još nisu primili gol, računajući i pripremne mečeve.
Vojvodina je tokom protekle zimske pauze trebalo da odigra i prijateljski meč sa sarajevskim Željezničarom u Vrbasu, ali je taj meč otkazan zbog velikog snega koji je padao krajem januara..
(MONDO)
- Grof Žekula
- Administrator
- Grof Žekula
- Administrator
Mislim da će subotnji dvomeč sa Hrvatima (fudbalu u 16h, basket u 17h) doprineti maloj poseti na "Karađorđu". Očekujem publike (i po broju i po sastavu) kao i na svakom prijateljskom meču, pa nema jeda...Milan wrote:Prvo bih se zahvalio svim forumašima koji su mi uputili čestitke povodom hiljaditog posta (što javno, što preko pm-a)!
Što se tiče gostovanja Čelika, jedino što bih ja voleo je da se utakmica ne pretvori u paradu šovinizma...
Manje više fudbal u 16h, ali ovaj basket sa Hrvatima u 17h će baš srozati posetu. Šteta, mislim da bi bila dobra poseta na Karađorđu za ovu utakmicu da se termin odigravanja nije poklopio sa košarkom! Kad bi mogao da se pomeri termin za npr. 15h, bilo bi idealno, više nije ni tako toplo pa da se zbog vrućina igra u 17h!Grof Žekula wrote:Mislim da će subotnji dvomeč sa Hrvatima (fudbalu u 16h, basket u 17h) doprineti maloj poseti na "Karađorđu". Očekujem publike (i po broju i po sastavu) kao i na svakom prijateljskom meču, pa nema jeda...Milan wrote:Prvo bih se zahvalio svim forumašima koji su mi uputili čestitke povodom hiljaditog posta (što javno, što preko pm-a)!
Što se tiče gostovanja Čelika, jedino što bih ja voleo je da se utakmica ne pretvori u paradu šovinizma...
- Lala sa zapada
Nikada nije kasno da ti uputim cestitku za jubilarni post.Milan wrote:Prvo bih se zahvalio svim forumašima koji su mi uputili čestitke povodom hiljaditog posta (što javno, što preko pm-a)!

Zao mi je sto cu biti sprecen da dodjem na mec u subotu, ali se iskreno nadam da ce vec za par godina Celik dolaziti redovno na nas stadion. Regionalna liga je neminovnost.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
-