4. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:2

Mec ce se zavrsiti:

Pobedom Cuke
3
7%
Remijem
2
4%
Slavljem Vojvodine
41
89%

Total votes: 46

ice

Post by ice »

Dobro je da smo dobili, to je prva od tri utakmice koje moramo da dobijemo jer smo apsolutni favoriti.Taman da spremni dočekamo groblje.
Raduje me gol Stevanovića.
Milan

Post by Milan »

Poprilično loša igra prijatelji moji. Jedino me raduje što i sa takvom igrom uspevamo da pobedimo. Kada se kockice konačno slože, neko će gadno nagrabusiti (možda partizan? :mrgreen: ). Mereba opet počeo "one man show", Mario očajan, Karan ništa bolji, Brka nas par puta spasao...
Grofu podrška!

p.s. Pozdrav za korumpiranog pandura!
POŠTO OBRAZ ???!!!
uporan

Post by uporan »

Milan wrote:
p.s. Pozdrav za korumpiranog pandura!
Misliš na obojicu od juče :zandar: :mrgreen:

Malo i o utakmici:
Igra loša. Čak bih rekao neočekivano loša i to posebno u odbrani u prvom delu, gde je Brka morao da "čupa kestenje" i na svu sreću da ga i iščupa. U nekoliko situacija je sviran ofsajd kada je Čukarički mogao biti u izglednim šansama, pa bih voleo da vidim ponovo te situacije. Karan je protiv Javora odigrao najbolju utakmicu od kada je Voša, a bojim se da će još dugo tako i osati. Meda već standardno loš. Vulićević u prvom poluvremenu nikakav (bar meni) u drugom mnogo mnogo bolji. Jao i Abubakar definitvno najveća pojačanja ove godine. Dugo, dugo nisam video toliko zalaganja na terenu. Za njih nema izgubljene lopte. U jednom momentu sam prokomentarisao da mi deluje kao da ne mogu da ocene da li mogu stići loptu ili ne, pa trče kao nenormalni.
Jedna svar koja mi nije jasna, u nekoliko navrata ulazi se u 16erac Čuke i niko nema m... da šutira nego kreću neka dodavanja i šanse propadaju. Realno jedino vredno su 3 boda i neprimanje gola posla 5. kola, samo što je Čukarički ekipa koju je trebalo demolirati sa najmanje 4-5 golova razlike.
UH!
kapri

Post by kapri »

Kako je igrao Katai? Vidim da je poceo utakmicu ali niko ga ne spominje...
kej

Post by kej »

Djurovski uvek igra isto- lose. Ali onda pogledas i vidis da je ucestvovao u cetiri akcije od nasih poslednjih pet golova. Jedini ima zavrsni pas, pas unapred, juce je par puta odigrao odlicne duge lopte, ali nasa krila nisu mogla da je iskontrolisu zbog ocajnog terena. E sad, pitanje je da li treba trpeti njegove nedostatke zbog tog jednog segmenta. Ja mislim da treba.
Medojevic mora na klupu, on na svakoj utakmici proda 2-3 lopte na svojoj polovini. U defanzivi juce jos i nije bio tako los.
Za Karana sam taman pomislio da je konacno stekao karakter, ali juce opet bojazljivo, nesigurno.
Vulicevic igrac utakmice.
Potpuno mi je nepojmljivo da Stevanovic tako dobro igra glavom, na prvi pogled uopste ne izgleda kao takav tip igraca. Svaka cast.
tulip

Post by tulip »

Stjepanović da je ostao, bio bi opet najbrži igrač sa loptom u Jelen super ligi. Džaba mu odlična tehnika, žongliranje loptom... kada ne ume da da gol, a i asistencije nije kadar da namesti. Mario jeste lenština i napomenuo bih Turiji da je i on bio jedan od parazita prošle sezone u ekipi, pored Tadića i Mrđe, ali zato on sada namešta golove i za našu ekipu on je izuzetno produktivan. Abu i Jao nisu ni blizu talenati kao Slaven i Duća, ali daju golove, trči i probija odbranu kao šilo. Abu igra najbolju sezonu u našoj ligi i daj bože da tako ostane dok god nosi naš crveno-beli dres.
Utakmica protiv Ćuke nije bila spektakularna, ali ponavljam, ni protivnik nije bio kavalitetan da bi bilo nadahnutog fudbala. Važno je da smo zabeležili 3 boda. Takođe je važno da su tri boda čista ko suza, da nije bilo pomena sudije i da nije bilo sa jedan razlike kao što ganciji navlače barem 50 bodova u prvenstvu.
DAJ GOL!!!
Junior

Post by Junior »

kej wrote:Potpuno mi je nepojmljivo da Stevanovic tako dobro igra glavom, na prvi pogled uopste ne izgleda kao takav tip igraca. Svaka cast.
Upravo sam o tome razmisljao juce. Nije visok ali odlicno igra glavom,a cini mi se da je i na pripremnim utakmicama dao 2 gola glavom.
Nova rutinska pobeda,sledi nam Metalac u subotu. 8)
aNS

Post by aNS »

Разочаран сам резултатом јер смо овај распали Чукарички требали да тучемо барем 4:0, а ми уместо тога за мало да смо примили први гол у сезони. Ми нема шта да тражимо против близанаца са оваквом игром.
newnowapv

Post by newnowapv »

aNS wrote:Ми нема шта да тражимо против близанаца са оваквом игром.
E upravo toga se i plasim... Da mi ne mozemo da pariramo blizancima ovakvom igrom. Stvarno nisam pametan, i daj Boze da ne budem u pravu... Uostalom videcemo uskoro, dolazi nam Partizan, sve ce se videti...
King

Post by King »

Ko da su oni nešto posebno,ovi jedva bsk pobedili juče,a partizan znamo kako pobedjuje...
aNS

Post by aNS »

King wrote:Ko da su oni nešto posebno,ovi jedva bsk pobedili juče,a partizan znamo kako pobedjuje...
Нисам ја рекао да су они добри....
Ако си гледао кошарку Турска-Србија, све ће ти бити јасно.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Što se mene tiče, samo nek oni pobeđuju ovu boraniju, i to je korak napred. Ne očekujem trofeje od ovog tima, već zdravu konkurenciju u timu i neskidanje gaća čim se spustimo ispod Dunava. Ako to ispoštuju, nećemo biti razočarani ni u mečevi sa blizancima.
Io odio Belgrado
Mare

Post by Mare »

King wrote:Ko da su oni nešto posebno,ovi jedva bsk pobedili juče,a partizan znamo kako pobedjuje...
S obzirom na taktičko opredeljenje našeg trenera, problem u duelima sa blizancima će biti ako prvi primimo gol. Vidi se da je prevashodni cilj FK Vojvodine ove godine da se sačuva svoja mreža, a u napadu šta bude. Igra se na kontre, verovatno će tako biti i u duelu sa državnim projektima. Terenska inicijativa i pre svega posed lopte apsolutno na njihovoj strani, ali to nije problem ako njihovi napadi budu jalovi i bez izglednih prilika, a naše kontre ubitačne i sa izglednim šansama. U takvoj konstalaciji snaga prvi gol u protivničkoj mreži tera istog na još više otvaranja i time stvaranja još više prostora za brze kontre, pa se pruža prilika da dotučeš grogiranog rivala. Međutim, problem nastaje ukoliko mi prvi primimo gol, šta onda raditi?
Nadam se da Milinković razmišlja i o tome i sprema i B varijantu! Ima još vremena do duela sa Partizanom, naša "prednost" je što mi možemo da mislimo samo na domaće takmičenje dok su oni opterećeni i igrama u Evropi. Dobro je što nam je ove godine i klupa dugačka, pa tako eventualne povrede i kartoni ne bi trebalo bitnije da utiču na našu igru. Do sada ne umiremo u lepoti, ali skupljamo bodove, pa se možda može i reći da su rezultati ispred prikazane igre. Uzmemo li u obzir da smo imali lakši raspored u dosadašnjem toku prvenstva, prethodna konstatacija dobija još više na težini. Tek nas čekaju pravi ispiti, kao što su gostovanje u Užicu SPS-u, Partizan, OFK, Spale itd!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Milovic, Pavlovic i Jao imaju po dva zuta kartona, a Merebasvili, Vulicevic i Tumbasevic po jedan. Kako glasi pravilo? Posle cetvrtog kartona sledi pauza? Morali bi ovi koji su ugrozeni malo da pripaze (posebno Pavlovic i Vulicevic koji igraju na "osetljivim" pozicijama), kako bi utakmice protiv Slobode, partizana, Ofk-e, Rada, Spartaka i zvezde docekali u kompletnom sastavu.
Da li Stevanovic i Katai mogu da igraju na desnom odnosno levom beku?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Junior

Post by Junior »

Ne verujem da bi Katai i Boske mogli da igraju na bekovskim pozicijama...A slazem se da bi Vule i Pavlovic morali da pripaze malo da ne bi dolazilo do suspenzije na vaznim utakmicama.
Locked