Kula away,we love it

U potpunosti podrzavam predlog! Pa na svim medijima kukaju, kako je sudija bio iz Vrbasa, pa kako je sudija "podlegao pritisku iz Zvezde", mozete misliti, pa kako su nasi igraci samo provocirali.kinik wrote:Kopka me nesto od Ponedeljnika, sto bi se kaz'lo kod mene na sokaku.
Zasto maksimalno ne bi iskoristili ovu pobedu nad partizanima! Oni pljuju po nama i sudijama gde stignu! Imamo snimak, ej ljudi u crnom i crno belom su bili jedan tim!!! Sudije su nas urnisale na sitnim stvarima, sumnjivih izlazaka u aut, sitni fauli, ma koliko hoces situacija! Igarci ''sampiona" i vise nego bezobrazni, ma muka mi je od svih tih govana.
Pa lepo izvuci 20-tak situacija, ima ih i vise, pa lepo Rabren, Panta, Cabra ili i sam Bata na televiziju i pljuj!
To je tako stalno, vec smo navikli pa kao necemo, ne boli nas, pobedili smo... Mislimo jednom gospodo (ili dame) na buducnost, oni nas vec gadjaju iz svih mogucih izvora, ruse nas, a tek smo uzleteli, vinimo se jednom do kraja...
I, jesi kupio?uporan wrote:
Ovo sam video npr. u CG, lepo uđeš u Nike i kupiš dres Budućnosti http://www.fkbuducnost.co.me/index.php? ... 8&Itemid=5
Poklonili su miMilan wrote:I, jesi kupio?uporan wrote:
Ovo sam video npr. u CG, lepo uđeš u Nike i kupiš dres Budućnosti http://www.fkbuducnost.co.me/index.php? ... 8&Itemid=5![]()
Treba iskoristiti ovaj momenat, sad bi klub trebao da izda saopštenje. Da organizuje potpuno besplatan odlazak u Kulu za sve navijače. Znači autobus i karta besplatno za sve!!!Milan wrote:Firma će, ne sumnjam, odraditi svoj deo posla vezan za gostovanje u Kuli, a ono što mora da se desi, to je da i klub posle duže vremena uputi apel i pozove što više Vošinih pristalica na ovo gostovanje. Uvek smo imali gomilu ljudi u Kuli, a ovaj put predosećam neverovatnu invaziju...
SVI U KULU!!!
One and only wrote:"Sponzori" su nam hotel Park, hotel Leopold, Aleksandar gradnja,... sve sto ima veze sa batom i ostalom bandom iz uprave.Dzony wrote: 4.SPONZORI I PRIJATELJI KLUBA
Da li izna neko ko je sve sponzor kluba?
Pre bih rekao da je klub njihov sponzor.
I mighty D Dalton, ne znam ko je u ovoj prici Talicni Tom, ali imam neke ideje kome bi odgovarala Buvara...One and only wrote:"Sponzori" su nam hotel Park, hotel Leopold, Aleksandar gradnja,... sve sto ima veze sa batom i ostalom bandom iz uprave.Dzony wrote: 4.SPONZORI I PRIJATELJI KLUBA
Da li izna neko ko je sve sponzor kluba?
Pre bih rekao da je klub njihov sponzor.