Krle, za broj 4 i ja isto mislim.
sportske.net wrote:Vojvodina: "Igrač Kuljana folirao, pravila nisu ista za sve..."
U Vojvodini kažu da je fudbaler Kuljanja odglumio povredu nakon topovskog udara, i pitaju se zbog čega pravila nisu ista za sve...
Gensek kluba, Radisav Rabrenović kaže da je situacija oko topovskog udara prilično jasna.
"Igrač Kuljana je pao, a onda je krenuo da ustane. Zatim ga je direktor Kuljana samo pogledao i on je nastavio da leži. Niti je povređeni, niti je bio ugrožen. Zbog čega su to radili, da li su želeli da se meč prekine, pa da dobiju sa 3:0, nije mi jasno", rekao je Rabrenović.
On je rekao da u srpskom fudbalu pravila nisu ista za sve.
"Na jednoj drugoj utakmici, svi znamo kojoj, isto je bio topovski udar, pa nisu ispraznili tribinu. Jasno je da se klubovi različito tretiraju", rekao je Rabrenović, aludirajući na duel između Slobode i Zvezde.
Naravno, sada, kad bi ga pitali da li je mislio na taj meč, on bi ćutao, jer se u srpskom fudbalu samo priča bez imena, pominju glasine i insinuacije...to je naš manir.
sportal.rs wrote:Džomba: Nismo u stanju da organizujemo meč sa Zvezdom
Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba oduševljen je postupkom arbitra Dragoljuba Vukadinovića koji je na meču protiv Vojvodine ispraznio tribinu sa gostujućim navijačima, jer je jedan huligan bacio topovski udar na teren.
Džomba kaže da je veliku ulogu u eliminisanju huligana sa stadiona imalo rukovodstvo Vojvodine, ali tvrdi da Hajduk nije u stanju da organizuje predstojeći susret sa Crvenom zvezdom, jer u Srbiji vladaju dvostruki aršini, a navijači crveno-belih prilikom svakog gostovanja u Kuli prave velike incidente.
- Konačno se našao neko u Srbiji ko primenjuje zakon! Sudija Vukadinović je prekinuo meč i zahtevao da se isprazni tribina sa navijačima Vojvodine. Oni su to odbili, a onda je predsednik Novosađana Butorović ustao iz lože i nagovorio navijače da izađu sa stadiona. Moram da pohvalim takav gest Vojvodine i kamo sreće da su čelnici u svim klubovima takvi - rekao je Džomba, a prenosi Kurir:
- Da je umesto Vojvodine gostovala Crvena zvezda, teško da bi iko na stadionu uspeo da isprazni tribinu. Svi znamo da u Srbiji postoje dvostruki aršini. Kako nam crveno-beli gostuju za dve nedelje, mi iz Hajduka nismo u stanju da organizujemo tu utakmicu. Zato, pozivam sve državne organe da nam pomognu u tome. Podsećam, da su Delije u nekoliko navrata napravile haos u Kuli, ali naši apeli da se oni izbace sa tribina su bili ignorisani.
Nikola Džomba je u višegodišnjem ratu s navijačima i čelnicima Crvene zvezde.