8. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:1

Locked
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jel primećujete vi koliko se ovaj događaj u medijima spominje malo? I to u vreme sveopšte hajke na navijače. No, ne može vuk iz kože svoje...novinari i derbi, pa derbi. Ništa drugo. Imam osećaj da se protiv OFK-a povešaju par ljudi sa krova zapadne tribine, da bi bilo spomenuto u uglu novina, taman da popuni mesto između 72 izjave o utiscima večitih rivala. Evo, i ja ne spavam noćima i brinem hoće li se igrati taj meč sa publikom :D

Krle, za broj 4 i ja isto mislim.
Io odio Belgrado
ice

Post by ice »

I ja bih pohvalio Krletov post, zaista pravo u centar.
Ipak, nadam se da će nas i ubuduće biti dosta na gostujućim tribinama (naravno u zavisnosti od mogućnosti pojedinaca) , a zašto se uostalom tamo ne bi smo širili i na druge tribine ako nekome ne odgovara ona ponuđena?

Da se osvrnem na izjavu našeg prešjednika.
Ja ne znam da li on to nas zeza ili ovaj bezobrazluk zaista prelazi već svaku granicu?
Kaže da prekid nije slučajno izazvan, ne znam šta je time hteo da kaže osim da nešto insinuira, ali taj udar je doleteo iz grupe klinaca koji očigledno ni sami nisu znali šta rade i zašto to rade.
Zatim, lepo je sve iskoristio da predstavi sebe kao nekog Mesiju koji rešava sve nemoguće situacije, ali uopšte nije on nikoga ubeđivao da napusti tribinu i kada je on došao do nje, dve trećine ljudi je već izašlo napolje.Kakva narcisoidna ličnost koja pati za pažnjom u medijima.
Takođe, mogao je i tom novinaru da naglasi i da ga demantuje da je bilo kakva baklja letela ka sudiji i da nije bilo nikakve bakljade već je u tom momentu samo jedna baklja gorela na tribini.Ovako ispada da se on apsolutno slaže sa tim novinarom.
I poslednje, čini se da on jednostavno pati za tim što i naš klub i naši navijači nisu stavljeni u negativnom kontekstu u centar pažnje ovih dana, pa se jednostavno trudi da to ispravi.U suštini nakon svega što je ovih dana rečeno u vezi događaja u Kuli sve u fazonu " riba je slana " , javlja se on da kaže " riba je jako slana da vam JA kažem " .
Kuku i lele nama sa ovakvim prešjednikom, a ne brinem se ja već da će u narednom periodu napraviti neku glupost da bi sebe stavio u centar pažnje iako će time verovatno naštetiti našoj ekipi i rezultatima koje bude postizala.Na putu ka željenom vrhuncu forme i uigranosti ekipe stoji upravo naš prešjednik.

A što se tiče svih nas, krajnje je vreme da se već jednom opametimo i da više uopšte ne dajemo povoda ni žutoj štampi ni vajnom prešjedniku da prave svakojaki senzacionalizam.I naravno, da ne štetimo svome klubu.Neke stvari bi trebale da se menjaju.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meni je juče palo na pamet da nakon pre ili kasnije neminovnog odlaska Toleta sa čela FSS, možda naš prešjednik bude hteo na to mesto, kao tampon zona Đurića i Lukića, što bi možda i njima odgovaralo. Ove njegove izjave poslednje mi nekako deluju u skladu sa tako nečim...

Naravno, ovo je čisto moje zapažanje, nemam neki inside info(ovo za naše medije koji čitaju naš forum :wink: )
Io odio Belgrado
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ajde i ovaj da nesto pametno kaze :arrow:
sportske.net wrote:Vojvodina: "Igrač Kuljana folirao, pravila nisu ista za sve..."

U Vojvodini kažu da je fudbaler Kuljanja odglumio povredu nakon topovskog udara, i pitaju se zbog čega pravila nisu ista za sve...
Gensek kluba, Radisav Rabrenović kaže da je situacija oko topovskog udara prilično jasna.

"Igrač Kuljana je pao, a onda je krenuo da ustane. Zatim ga je direktor Kuljana samo pogledao i on je nastavio da leži. Niti je povređeni, niti je bio ugrožen. Zbog čega su to radili, da li su želeli da se meč prekine, pa da dobiju sa 3:0, nije mi jasno", rekao je Rabrenović.

On je rekao da u srpskom fudbalu pravila nisu ista za sve.

"Na jednoj drugoj utakmici, svi znamo kojoj, isto je bio topovski udar, pa nisu ispraznili tribinu. Jasno je da se klubovi različito tretiraju", rekao je Rabrenović, aludirajući na duel između Slobode i Zvezde.

Naravno, sada, kad bi ga pitali da li je mislio na taj meč, on bi ćutao, jer se u srpskom fudbalu samo priča bez imena, pominju glasine i insinuacije...to je naš manir.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Konačan dogovor, a zbog zahteva Arenasport kanala, koji će direktno prenositi meč, termin je pomeren za 1h, tako da:

FKV - OFK
Nedelja, 14:30h.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Evo i Dzomba kaže da nas je Bata naterao da izađemo sa tribine, jer smo mi to odbijali. Čak i u tekstu su napravili generalizaju i nazvali nas sve u množini huliganima :shock:
sportal.rs wrote:Džomba: Nismo u stanju da organizujemo meč sa Zvezdom

Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba oduševljen je postupkom arbitra Dragoljuba Vukadinovića koji je na meču protiv Vojvodine ispraznio tribinu sa gostujućim navijačima, jer je jedan huligan bacio topovski udar na teren.

Džomba kaže da je veliku ulogu u eliminisanju huligana sa stadiona imalo rukovodstvo Vojvodine, ali tvrdi da Hajduk nije u stanju da organizuje predstojeći susret sa Crvenom zvezdom, jer u Srbiji vladaju dvostruki aršini, a navijači crveno-belih prilikom svakog gostovanja u Kuli prave velike incidente.

- Konačno se našao neko u Srbiji ko primenjuje zakon! Sudija Vukadinović je prekinuo meč i zahtevao da se isprazni tribina sa navijačima Vojvodine. Oni su to odbili, a onda je predsednik Novosađana Butorović ustao iz lože i nagovorio navijače da izađu sa stadiona. Moram da pohvalim takav gest Vojvodine i kamo sreće da su čelnici u svim klubovima takvi - rekao je Džomba, a prenosi Kurir:

- Da je umesto Vojvodine gostovala Crvena zvezda, teško da bi iko na stadionu uspeo da isprazni tribinu. Svi znamo da u Srbiji postoje dvostruki aršini. Kako nam crveno-beli gostuju za dve nedelje, mi iz Hajduka nismo u stanju da organizujemo tu utakmicu. Zato, pozivam sve državne organe da nam pomognu u tome. Podsećam, da su Delije u nekoliko navrata napravile haos u Kuli, ali naši apeli da se oni izbace sa tribina su bili ignorisani.

Nikola Džomba je u višegodišnjem ratu s navijačima i čelnicima Crvene zvezde.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
djape_ns

Post by djape_ns »

Golubar iz godine u godinu sve smesniji.

Mrtva trka ko ima najveceg kretena na celu svog kluba se nastavlja...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
car jovan

Post by car jovan »

djape_ns wrote:Golubar iz godine u godinu sve smesniji.

Ту се не слажем са тобом,пошто убедљиво највећег кретена имају цигани.Ови други су мала деца.
Junior

Post by Junior »

car jovan wrote:
djape_ns wrote:Golubar iz godine u godinu sve smesniji.

Ту се не слажем са тобом,пошто убедљиво највећег кретена имају цигани.Ови други су мала деца.
:o
A naš kreten? :mrgreen:
ice

Post by ice »

Jeste da taj iz ciganije lupeta više gluposti, ali on to ipak radi nekako da bi više izdigao svoj klub, dok ovaj naš ima samo jedan jedini cilj, a to je da uzdigne SEBE.
Nije mi jasno kako ga nije sramota da 500 ljudi koji su bili u KUli pravi budalama i krivotvori istinu, iznoseći neku njegovu izmišljenu?
Locked