Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
buraz

Post by buraz »

šumar wrote:Vidim da se Firma aktivirala, da prave neke plakate za najavu utakmica i to je super.Mislim da bi trebalo da se naprave nešto kao klasični plakati/neka retro varijanta/ i da se izlepi ceo grad.
Možda tako nešto u klubu izgleda kao bacanje para, ali to svakako nije.Očito je da je situacija kada je u pitanju broj gledalaca na utakmici već dugo očajna i da bi svakako trebalo sve učiniti da se to promeni, pogotovo što konačno imamo i tim i igrače koji su kadri da nešto pokažu na terenu.
Znači, konkretno, klub da napravi neke plakate, a ko će da ih lepi- pa i to ne bi trebao biti problem.
Klub da napravi-neka hvala!
Video si najavu u dnevniku za mec sa partizanima?
Jedna je crvena a druga je bela....
One and only

Post by One and only »

Sta se desava sa onim filmom o Vosinim navijacima "U Novom Sadu rodili smo se"? Vidim da na youtubu nema vise ni trailera. Da li neko mozda od forumasa poseduje ceo film?
United of Vojvodina
Passion

Post by Passion »

One and only wrote:Sta se desava sa onim filmom o Vosinim navijacima "U Novom Sadu rodili smo se"? Vidim da na youtubu nema vise ni trailera. Da li neko mozda od forumasa poseduje ceo film?
Takodje i mene to zanima..al nigde nista...ja sam skinuo na komp sa YTa trailer...al ocu ceo film...ako neko zna vise, nek kaze.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Bogdan96 wrote:
One and only wrote:Sta se desava sa onim filmom o Vosinim navijacima "U Novom Sadu rodili smo se"? Vidim da na youtubu nema vise ni trailera. Da li neko mozda od forumasa poseduje ceo film?
Takodje i mene to zanima..al nigde nista...ja sam skinuo na komp sa YTa trailer...al ocu ceo film...ako neko zna vise, nek kaze.
Takođe!
Io odio Belgrado
budababa

Post by budababa »

Ja imam predfinalnu verziju, kasnije su odrađene neke sitne korekcije, ali je to - to. Ipak, film ne bi puštao u promet dok ne dobijem saglasnost autora, pa ću videti sa njim da li može da ide u etar ili ne.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Marcello

Post by Marcello »

Budababa, verujemo u tebe! :wink:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
DUB

Post by DUB »

I šta vele autori?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

Uf, malo je komplikovana situacija, da ne ulazim u detalje... Uglavnom, za sada ne ide u promet, može biti da će se nešto promeniti do Nove godine, čekamo i dalje. :yavn:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Članovi “Udruženja boraca ratova 90-ih“ iz Novog Sada (ratni vojni invalidi), dobili su besplatne godišnje karte, pa će od sada biti (redovnije) sa nama na “Karađorđu“.

Dobro došli!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Bravo!
0.0625
uporan

Post by uporan »

Bejah na jednom manjem proputovanju razvijenom Evropom, pa za početak malo marketinga italijanskih zvezde i partizana:
http://img593.imageshack.us/i/italy.jpg/
UH!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

uporan wrote:Bejah na jednom manjem proputovanju razvijenom Evropom, pa za početak malo marketinga italijanskih zvezde i partizana:
http://img593.imageshack.us/i/italy.jpg/
S tim da bi kod nas cokolade vecine klubova pod obavezno bile kuinjske :lol:
Image
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Moram pohvaliti nasu marketing sluzbu. Vec drugu utakmicu za redom u pauzi izmedju dva poluvremena na video bimu tj. semaforu gledamo detalje sa utakmica sampionske generacije iz 1988/89.
Svaka cast! :hurray:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Turija

Post by Turija »

Alan Ford wrote:Moram pohvaliti nasu marketing sluzbu. Vec drugu utakmicu za redom u pauzi izmedju dva poluvremena na video bimu tj. semaforu gledamo detalje sa utakmica sampionske generacije iz 1988/89.
Svaka cast! :hurray:
Odlična stvar :!:
Još kada bi uspeli te sekvence plasirati (pred svaku našu utakmicu) i na neke gledanije TV kanale (barem vojvođanske i SOS, što nije neizvodljivo - uz koji zelenbać), bio bi pun pogodak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dzony

Post by Dzony »

Svaka cast marketing sluzbi!Vreme je za ozivljavanje Novog Sada, firminog grada!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
Post Reply