10. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
- Red Marquis
- Moderator
Glasao za poraz, očekivao ga i dobio ga, i opet se iznervirao
Ja kad rekoh da ćemo na sledećem meču kući da prepolovimo publiku, optimisti su pričali o rutinskoj pobedu u Jakovu i podvigu na Banjici. Jes, malo sutra.
Ovo sad je onaj period u sezoni kad se stavljamo na svoje mesto...
Mario? Tako nam i treba...
KUP JE NAŠ!

Ja kad rekoh da ćemo na sledećem meču kući da prepolovimo publiku, optimisti su pričali o rutinskoj pobedu u Jakovu i podvigu na Banjici. Jes, malo sutra.
Ovo sad je onaj period u sezoni kad se stavljamo na svoje mesto...
Mario? Tako nam i treba...
KUP JE NAŠ!
Io odio Belgrado
Хахаха,па знао сам ја да ови гејеви у Вошином дресу немају муда,али бојати се једног усраног рада је и превише.Немојте се смејати звезди,она јесте кикснула,али ће отрести Рад кад год буде хтела.Сва срећа па имамо одбрану иначе би нас рад напунио до врха,остали део тима
игра Воше се састоји у томе,дај лопту Мереби,па он сам шта уради.Више ми ја мука од појединих играча нарочито од оног Марија.Шта је ту је,сва срећа па 4 екипе иду у Европу,мислим да у оваквој очајној лиги не можемо бити гори од 4-тог места,али жали боже тих утакмица у Европи,не само Вошиних,него свих екипа које се пласирају.Што се тиче Димитријевића,па што би долазио у екипу која је још гора од његове.

- kafe bagdad
Upravo stigoh sa sajma knjiga gde sam otisao sa jos jednim nasim drugarom navijacem (nije clan foruma nazalost) da se malo utesimo medj' knjigama (i sa kojom pljeskavicom) posle jos jednog velikog razocarenja.
Pre svega dan je bio idealan, tako da je prava steta sto nas nije islo vise. Po mojoj slobodnoj proceni negde cca. 120 firmasa. Moram da naglasim da smo u prvih pola sata apsolutno kontrolisali igru i da Rad nije napravio nijednu ozbiljniju akciju. U tom periodu (cini mi se 3. minut) se povredio Pavlovic sto je mozda kasnije i uticalo na igru odbrane. U tih 30. minuta smo uspeli da prokockamo dve kolosalne sanse: Abubakar sam ispred golmana (igrac Rada izvukao loptu sa gol linije) i Mojsov sut glavom u precku. Period od 30. do 40. minuta je protekao u bezidejnoj igri oba tima, a Rad se trgao u zadnjih par minuta i promasio jednu sasvim solidnu priliku.
Drugo poluvreme nije vredno komentara bar ne sa nase strane. NIsmo napravili nijednu ozbiljniju akciju, a Rad je postigao gol i imao jos bar em dve do tri izgledne situacije koje su ostale neiskoriscene. Zadnjih 10 minuta je bilo bukvalno mucno za gledati, nasi potpuno smuseni, nesto pokusavali na silu, a Radovic se uspesno branili i razvili par solidnih polukontri.
Organi reda vrlo korektni, a primetio sam i jednu lepuskastu koleginicu zandarma (na sta mi je njen kolega dobacio, jel ti gledas u teren ili u nase,a ?
), Moram da istaknem UZASAN smrad luka koji nam je isao na zivce celo drugo poluvreme, a koji je ocigledno dopirao iz onog stana na tribini (zapraska za nedeljni rucak).
Pre svega dan je bio idealan, tako da je prava steta sto nas nije islo vise. Po mojoj slobodnoj proceni negde cca. 120 firmasa. Moram da naglasim da smo u prvih pola sata apsolutno kontrolisali igru i da Rad nije napravio nijednu ozbiljniju akciju. U tom periodu (cini mi se 3. minut) se povredio Pavlovic sto je mozda kasnije i uticalo na igru odbrane. U tih 30. minuta smo uspeli da prokockamo dve kolosalne sanse: Abubakar sam ispred golmana (igrac Rada izvukao loptu sa gol linije) i Mojsov sut glavom u precku. Period od 30. do 40. minuta je protekao u bezidejnoj igri oba tima, a Rad se trgao u zadnjih par minuta i promasio jednu sasvim solidnu priliku.
Drugo poluvreme nije vredno komentara bar ne sa nase strane. NIsmo napravili nijednu ozbiljniju akciju, a Rad je postigao gol i imao jos bar em dve do tri izgledne situacije koje su ostale neiskoriscene. Zadnjih 10 minuta je bilo bukvalno mucno za gledati, nasi potpuno smuseni, nesto pokusavali na silu, a Radovic se uspesno branili i razvili par solidnih polukontri.
Organi reda vrlo korektni, a primetio sam i jednu lepuskastu koleginicu zandarma (na sta mi je njen kolega dobacio, jel ti gledas u teren ili u nase,a ?

- lala sa Istoka
Jako lose je ovo bilo. Posebno drugih 45 minuta gde nas je Rad ponizio, sto bi mi ovde rekli kitovali su nas.
Lazetic, Mario katastrofa. Mariove lopte sa ocima koje zavrsavaju kod igraca Rada, ja sam ih izbrojao 7 ili 8,a verovatno ih je bilo vise.
GDE JE VUK MITOSEVIC
Runi luda glava moze da ladi celu sezonu, a Mario moze da baca dres, da psuje ali kazna je ne igranje u Jakovu. Ma serem vam se u kaznu.
Ljudi mi sredinu nismo imali, ne moze Mereba sam, kao ni Abubakar. Gde su drugi. Pretrcavali su nas kao malu decu. Igrali se ljudi fudbala a mi to gledali kao budale, samo sto im nismo jos tapsali.
Lazetic, Mario katastrofa. Mariove lopte sa ocima koje zavrsavaju kod igraca Rada, ja sam ih izbrojao 7 ili 8,a verovatno ih je bilo vise.
GDE JE VUK MITOSEVIC

Runi luda glava moze da ladi celu sezonu, a Mario moze da baca dres, da psuje ali kazna je ne igranje u Jakovu. Ma serem vam se u kaznu.
Ljudi mi sredinu nismo imali, ne moze Mereba sam, kao ni Abubakar. Gde su drugi. Pretrcavali su nas kao malu decu. Igrali se ljudi fudbala a mi to gledali kao budale, samo sto im nismo jos tapsali.
Last edited by ssnigd on Sun Oct 31, 2010 10:57 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- kafe bagdad
- novosadjanin
Nisam gledao utakmicu, ali ovo je bilo ocekivano. Morao je doci i taj poraz posle 11 zvanicnih utakmica bez istog. Tradicionalno neugodno gostovanje, ni kada smo imali mnogo jaci tim nego sada, nismo uspevali da dobijemo tamo... Zasto onda ocekivati to danas kada ovi igraju svoju sezonu iz snova. Doci ce i kod njih do pada, samo polako. Bod bi bio danas puna kapa. Po komentarima, drzali smo se dobro nekih pola sata, a onda je doslo do pada, ja bih rekao zbog umora. Na pocetku sezone Milinkovic je previse menjao, da bi sada presao u drugu krajnost, koristi do besvesti onih 11 koji su dobili partizan. Vise se moraju koristiti Milovic, Adjuru, Katai, Stevanovic, Mitosevic, Jao.
Ovim porazom previse razocarani su samo oni koji su se nadali tituli. Jos uvek smo u igri za Evropu, nismo ispali ni iz kupa. Idemo dalje.
Ovim porazom previse razocarani su samo oni koji su se nadali tituli. Jos uvek smo u igri za Evropu, nismo ispali ni iz kupa. Idemo dalje.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Nije to vest za ovaj (fudbalski) forum, a pogotovo sto nema preterano veze sa nasim klubom i nasim navijacima!
Grba_NS
Upravu si, ja se izvinjavam...
Grba_NS
Upravu si, ja se izvinjavam...
Last edited by Passion on Mon Nov 01, 2010 11:24 am, edited 1 time in total.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ocajno izdanje nasih igraca. Radovci su posle vodeceg gola vrsili konstantan presing na nasu zadnju liniju sto je proizvelo velike greske i da nije bilo Brke, eto katastrofe.
Poslednji put pitanje za trenera: Dokle ce nespremni igraci da zapocinju utakmicu!?
U ovakvoj postavci, samo dva igraca mogu dati gol iz igre - Abu i Merba. Vezni red ne zna sta je to protivnicki gol. Cak je i Meda pokusavao sa soliranjem, izbegavajuci ove sezone, svoj ocajan sut.
PS Vodecem golu Rada je predhodilo njihovo nepravilno izvodjenje auta, sto ne opravdava lose postavljanje nase odbrane.
Poslednji put pitanje za trenera: Dokle ce nespremni igraci da zapocinju utakmicu!?
U ovakvoj postavci, samo dva igraca mogu dati gol iz igre - Abu i Merba. Vezni red ne zna sta je to protivnicki gol. Cak je i Meda pokusavao sa soliranjem, izbegavajuci ove sezone, svoj ocajan sut.
PS Vodecem golu Rada je predhodilo njihovo nepravilno izvodjenje auta, sto ne opravdava lose postavljanje nase odbrane.
DAJ GOL!!!