14. kolo: Vojvodina-Smederevo 4:1

Vasa prognoza:

Poll ended at Mon Nov 29, 2010 7:36 pm

Pobeda Vojvodine
44
76%
Nereseno
12
21%
Pobeda Smedereva
2
3%

Total votes: 58

ssnigd

Post by ssnigd »

Smederevo nam je veliki duznik. Prosle sezone, posle tri uzastopne pobede naleteli smo na njih kuci i jedva sa penala dosli do 1:1. A jos uvek mi u glavi ona Stojkina sansa. Potom u Smederevu igrac vise, i iz jednog suta na gol mi ga primimo. Dosta je kumovao i Brka sa katastrofalnim postavljanjem. A da ne pricamo kako smo igrali bez ijedne jedine sanse na utakmici.
Naoruzajmo se strpljenjem za nase igrace da probiju Smederevce, naoruzajmo se glasom, dlanovima, kako bi dosli do nove pobede.
Vreme je da Vojvodina i Novi Sad pokazu da imaju ono,.... :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Somborac

Post by Somborac »

Hajmo Vojvodjani, svi zovimo jos po nekoog kome je Vosa u srcu i put "Karadjordja"! Da strpljivom igrom, srcem i mudima dodjemo do izuzetno vazne pobede! Pobede koja ce nam dati sansu da se borimo za drugu mesto i bez pomoci Spartaka.
toftir

Post by toftir »

Vodimo 1:0 ... samo da Karan nesto ne za.... njega se najvise plasim.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Deja91

Post by Deja91 »

1-0 Mereba
2-0 Mereba...
3-0 gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FK INDEX
ogi
Administrator

Post by ogi »

Neko rece da ce biti nereseno??? :lol:
Deja91

Post by Deja91 »

Smederevo smanjilo pred kraj poluvremena...Da damo jos jedan u drugom i da mirno privedemo mec kraju...
FK INDEX
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Nisam u potpunosti zadovoljan jer kada posle 23 minuta povedes sa 3-0,ocekujes da ce tvoja ekipa nastaviti da melje i na kraju zabelezi rekordnu pobedu u ovom prvenstvu.Ali mi smo opet po staroj navici stali posle ubedljivog vodjstva sto me poprilicno iritira.Pogotovo zato sto mi Smederevci nisu nimalo simpaticni.Sto se tice licnog ucinka,Mereba je bio najkonkretniji,Meda je najvise pretrcao i imao nekoliko odlicnih poteza koji nisu karakteristicni za njega, kapiten Brkic je rutinski komandovao odbranom i ova trojica su dobili bodove od mene u borbi za igraca sezone.Sto se tice Karana,nije mi mi pouzdan i bilo bi bolje za sve nas kad bi se Trajkovic vratio za sledeci mec koji moze biti odlucujuci u ovoj sezoni.
One and only

Post by One and only »

Odlican rezultat! Nisam se nadao ovako ubedljivoj pobedi.
Atmosfera na stadionu zaista prelepa, solidna poseta. Olako smo stvarali prilike, ali je isto tako Smederevo lako dolazilo do naseg gola. Brka je na pocetku u vise navrata sjajno intervenisao, da smo tada primili gol mozda bi utakmica isla u suprotnom smeru. Nadam se da ce se povratkom Trajkovica sve vratiti na svoje mesto i da protivnik nece olako dolaziti u sanse kao sto je to danas bilo.
United of Vojvodina
Junior

Post by Junior »

Ja sam prezadovoljan!

Za 20 minuta smo dali tri gola,+ Brana imao stativu. Pa zar nije upravo to ono sto smo uvek zeleli? Napad od starta! Konkretno,bez respekta! Penal za goste je po meni neopravdano dosudjen,al necemo da cepidlacimo...

Najvise su se istakli trio M :D ( Mereba,Meda,Mojsov),a ni ostali nisu puno zaostajali. Karan solidan,u par navrata nesiguran. Runi borben,ali je par puta prelako ispadao. Ipak ne treba zaboraviti da on ne igra na svojoj poziciji. Vule standardno dobar! Brka siguran! Vuk veoma dobar,drago mi je sto je ponovo bio medju prvih 11. Kako je samo lako postignut drugi gol . Vuk izvodi slobodnjak,Abu glavom spusta,Mereba lobuje golmana. Dovidjenja,prijatno. Lazetic dobar! Onaj treci gol je mogao da bude njegov,ali nije dobro sutirao,asistent kod cetvrtog gola (sjajan centarsut). Brana ponovo strelac,vrlo borben i uporan,samo neka tako nastavi! Abu standardan! Brz,borben,ima ga po celom terenu... Odusevljava me!
Sto se izmena tice, Katai i Stevanovic solidni,nisu imali puno vremena da se dokazu. Tumba odlican! Gol i ogromna zelja za dokazivanjem!

Sve u svemu odlicna uvertira pred ispit godine! Pozitivna atmosfera na stadionu,dovikivanje svih tribina :D , zajednicko navijanje, muzika i video na poluvremenu,slavlje sa igracima... Perfektno!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Tako je!

Isticem sledece:

- tokom poluvremena sa razglasa tamburice, a na semaforu legende
- transparent "slaninari zapad"
- zapad dva puta prozvao sever (vojvodina - NS, da j****o)
- prakticno celo drugo poluvreme ceo stadion na nogama, peva kao jedan
- maksimalna borbenost nasih igraca tokom cele utakmice
Minja
Administrator

Post by Minja »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
milans

Post by milans »

kakav dan :cheers:

ne pamtim kad je Vojvodina ovako lako igrala u napadu....po onome sto se ocekivlo gosti iz Smedereva su navodno neviđeno tvrda ekipa, a ja sam imao utsak da smo bukvalno mogli da im damo gol u svakom trenutku utakmice...

Po meni od kada igra Brana Ilic neuporedivo smo i brži i efikasniji....Meda napokon ponovo igrao kako ume, Gruzijac kao da je čitao kritike sa foruma ostali uglavnom bez grešaka...

Pošto pišem prvi put (a pratim forum već večnost) neću više dužiti, uz konstataciju da ako se ništa ne bude trgovalo oko narednog gostovanja, osećam da će još jedan Zvezdin trener podneti ostavku posle ili za vreme utakmice :D :!:
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Casual

Post by Casual »

Sjajno je danas bilo na nasem Karadjordju. Od toga sto smo ih na vreme naceli kako treba, borbenost nasih igraca, do atmosfere na utakmici, sve je bilo kako treba! Samo nastaviti tako i poslednje kolo protiv onih.
Svaka cast celom stadionu na navijanju u drugom poluvremenu, tako se bodri svoj klub!
Volem Vošu!
lazarr

Post by lazarr »

Lepo, bas lepo. Dobra igra, dobar rezultat, odlicna atmosfera na tribinama. Steta je sto zbog hladnog vremena nije doslo vise gledalaca pa da utisak bude maximalan.
Situacija pred nama je veoma dobra. Pogled na tabelu nam daje za pravo da u miru i neopterecenosti rezultatom, iz ovakvu igru kao danas, pobedimo kilavu zvezdu usred Bgd.
Evropa je po meni vec obezbedjena i sada u miru mozemo da sklapamo kockice za naredne pobede. U prvenstvu sto vise uradimo, to bolje, ali u takmicenju poznatom kao "Kup je nas" treba pokusati da u te 3 utakmice uradimo ono sto nikad nismo. Sve karte na KUP.
Imacemo vremena da na prolece guramo neke nase klince, da istrpimo neke njihove "bubice" i da ih dobijemo na duzi rok.
Setite se samo Merebe. Svi smo u pocetku mislili da je jos jedna promasena investicija, ali istrpeli smo ga, ubedili da promeni neke navike i eto rezultata. On je nas najbolji igrac.
Idemo dalje, buducnost je svetla.
severozapad

Post by severozapad »

Danas je lepo biti slaninar. Bravo i za igrače i za navijače.
Sledeći vikend mi ne moramo ali MOŽEMO. Mislim da su u to sebe danas uverili igrači i da je to naša najveća pobeda. Igrajte fudbal i poštujte i borite se za Vojvodinu, samo to smo uvek tražili u ovoj našoj ligi bez značaja.
Locked