I.S 2010/11: 14. kolo JSL - Vojvodina : Smederevo

DUB

Post by DUB »

Junior wrote:Odavno mi nije bilo ovako tesko da glasam... bas ne znam... al bice ovako nekako : :arrow:
3 boda - Giorgi Merebashvili ( dva gola,nesebican,UPORAN U DEFANZIVI,vise nego dovoljno od njega,steta sto nije usao onaj slobodnjak)
2 boda - Slobodan Medojevic ( cini mi se da se vraca u staru formu! Najvise pretrcao,agresivan,sjajan u ofanzivnim zadacima,par lepih poteza... Bravo Medo!)
1 bod - Danijel Mojsov ( bravo decko,bravo! Odusevio me je danas,bez greske nazad! Sprecio je Smederevce da daju drugi gol. )

Bodove su zasluzili i Brka,Vuk,Brana,Lazetic,Tumba,Vule,Abu ...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
newnowapv

Post by newnowapv »

3 boda Mereba
2 boda Medojevic
1 bod Mojsov
Turija

Post by Turija »

1.Medojević
Današnja igra za čistu 10 svugde opasan.Ne znaš gde više, šteta što se povredio , pa je morao biti zamenjen da ga sačuvamo za derbi jeseni.

2.Mojsov
igra za 9 i u odbrani, a i u polju.

3.Mitošević
gotovo neprimetna igra za 9.Možda pomalo apsurdno, ali istinito.

Bilo bi još 9ki, a niko od naših igrača ispod 8, što se objektivno ne pamti kada desilo poslednji put.Možda od one Brzićeve rapsodije?
Milinkoviću isto 9.Bila bi desetka da je malo ranije počeo sa izmenama i da je Stevanović zamenio Lazetića, umesto prinudno Medojevića.Mada, čini mi se da je Milinković namerno testirao Lazetića citavih 90 pred meč sa zvezdom.Da vidi koliko može.
Last edited by Turija on Sat Nov 27, 2010 8:34 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

1.Medojević-Bio je odličan, dobijao skoro svaki duel, sekao lopte, išao u prodore, trčao kao nikad, imao bolji pregled igre, ma svašta je radio
2.Ilić-Jednostavno pokazao je fantastičnu kontrolu lopte, puno trčao, dao gol...
3.Smiljanić-Puno je istrčavao po levoj strani i otvarao se saigračima, par puta i lepo centrirao, bio siguran u defanzivi, pokazao i lukavstvo u igri, namestio gol.....

I Mereba zaslužuje bodove, ali pošto je već dobio od većine, ja ću ga tek na četvrto mesto staviti (pao je malo u nastavku pa ipak imam i delimično opravdanje) , tu je odmah i Brka.
Djisa

Post by Djisa »

3 boda - Merebashvili
2 boda - Ilic
1 bod - Tumbasevic

-5 bodova - Karan
Kup je nas!
ssnigd

Post by ssnigd »

Medojevic - 3 boda - onakav kakvog ga oduvek zelimo :!: Jak, siguran, kreativan, konkretan.
Mojsov - 2 boda - nema prolaza kod njega. Ali disciplinu mora maksimalno da popravi, vec 3 zuta kartona dobija bez potrebe. Ovoga puta nije zbog price, ali apsolutno bespotreban start sa ledja, gde je dovoljno bilo samo malo odgurkivanje za prekid igre.
Merebasvili - 1 bod - 2 gola.

Abu, Lazetic, Vuk, Ilic vrlo dorbi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

3 Mereba, naš najbolji fudbaler trenutno.
2 Meda -e, ovo je igra na nivou Gojka Kačara...samo napred majstore!
1 au, ovo je teško...neka bude preporođeni Ilić, mada su zaslužili i Mojsov, i Laza...
Io odio Belgrado
Buca

Post by Buca »

Brkic 3 boda zbog odbrane iz 2 minuta koja nam je omogucila danasnju radost!
Meda 2 boda
Ilic 1 bod
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Marcello

Post by Marcello »

Mereba 3
Brkić 2
Mojsov 1
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
toftir

Post by toftir »

Merebasvili - 3 poena, dao dva gola, bio danas odlican

Medojevic - 2 poena, odavno nije igrao ovako dobro

Mojsov - 1 poen, igrao za dvojicu stopera, ne sme da se prodaje u pauzi!
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
ristoo7

Post by ristoo7 »

mihailov wrote:1.Meda-neverovatno je da neko toliko trči u našoj ligi, ostavio je i srce i dušu na terenu!
2.Brkić-izuzetno siguran, skinuo je zicer u uvednim minutima meča i time nas spasao mučenja u nastavku
3.Merebe-dobro igrao, bod najviše zbog 2 postignuta gola
lesa

Post by lesa »

3 Mereba

2 Meda

1 Mojsov

Odlucio sam se za 3M ali i mnogi drugi su zasluzili bodove. Svaka im cast za danasnju predstavu. Sada da tresnu zvecku pa da podvlacimo crtu.
...ti si nasa prva ljubav...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Mareba 3 boda - Sve je već rečeno, jednostavno majstor fudbalske igre, nije bilo uzaludno ga istrpeti po dolasku u klub. Tipičan pokazatelj da je ovom igraču trebalo dati vremena i biti strpljiv. Vredelo je čekati;

Medojević 2 boda - Izgleda da je kritika urodila plodom :wink: citiram sebe sa početka letnjih priprema, posle odgledane utakmice protiv Borca BL, na SC VB, vezano za Medojevića: "Medojević - ne znam šta se sa Medom dešava, nebi na brzinu da donosim zaključak, hajde da kažem da mu ne leži pozicija koju je igrao protiv Borca. Da li će od njega biti Ajuru ili moderni vezni igrač, koji može u oba pravca da igra videće se posle nekoliko utakmica. Treba, bolje reći mora, putem Tumbasevića da popravlja elemente napadačke igre. To su mu većina na ovom forumu sugerisali, još za vreme akcije "Pitajte igrača". Naše je dete, ali to me nesprečava da ga dobronamerno iskritikujem." Bravo Medo, rad, rad i samo rad! Hoću golčinu ciganima, siguran sam da ga spremaš ciganima;

Ilić 1 bod - samo gruvaj Brano.

Bodove apsolutno zaslužuju Brka, Lazetić, Mojsov, ali sistem je takav da se samo 3 mogu bodovati.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
aNS

Post by aNS »

Grba_NS wrote:3 boda-Medojevic (objasnio i u defanzivi i u ofanzivi)

2 boda-Merebasvili (2 gola 2 boda)

1 bod- Mojsov (sigurnost na zemlji, vazduhu, lopti)
kapri

Post by kapri »

mereba 3
meda 2
lazetic 1
Locked