uporan wrote:Možda će u nekom budućem izdanju, shodno demokratizaciji, pisati da su Stefan i Cane još i gay...
Šalim se, naravno.
Kada budem imao decu,sigurno je da im ja neću dati da uče iz tih udžbenika,po cenu da mi deca dobiju loše ocene i da ih učiteljica šikanira jer ne navijaju za nk zvjezdu ili nk pjartizan.
Grof Žekula wrote:U SC "Vujadin Boškov" u Veterniku će 21. decembra u 13h, biti promovisana knjiga "Toza - tobdžija sa Salajke" od Jove Vukovića!
Predstavljanju knjige prisustvovaće i sam Čika Toza. Nešto o njemu sa jednog ranijeg texta sa Sajta:
Legendarni "Čika Toza" je u četiri navrata (Klupski rekorder i jedan od naboljih strelaca svih vremena - na 196 utakmica u dresu “Stare dame“ postigao 126 golova), od toga tri puta za redom, poneo epitet najboljeg golgetera, jer je u sezonama 1955/56. postigao 21 gol (isto kao i Muhamed Mujić iz Veleža i Tihomir Ognjanov iz Crvene zvezde), 1956/57. upisao fantastičnih 28, a u sezoni 1957/58. ukupno 19 pogodaka. U sezoni 1960/61. postigao je 16 golova, kao što je učinio i Zoran Prljinčević, u dresu novobeogradskog Radničkog.
Iračanin, da pažljivo čitaš ono što pišem ne bi mi postavljao takve zahteve:
uporan wrote:Bejah na jednom manjem proputovanju razvijenom Evropom, pa za početak malo marketinga italijanskih zvezde i partizana: http://img593.imageshack.us/i/italy.jpg/
Традиционални “Новогодишњи коктел ФК Војводине”, одржаће се, по устаљеној пракси, у ФЦ “Вујадин Бошков” децембра са почетком у 12 часова. Том приликом биће званично представљен и клупски календар за 2011 годину.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!