Marketing kluba
- Grof Žekula
- Administrator
Sad su, kao, svi ti božićni i novogodišnji praznici, pamtimo samo lepe trenutke, radujemo se kalendarima, klupski marketing se kao Stiven Sigal probudio iz višegodišnje kome i sve to, ali ja zaista moram podeliti jednu trivijalnu crticu iz svoje svakodnevice, a koja indirektno ima veze s marketingom našeg kluba. Uz to mi je i tema o nepostojanju klupskog šopa uvek bila prazna priča jer je o tome sve rečeno, a ništa se novo ne dešava, ali ajd' kad sam već zaustio.
Dakle, kome treba, ja znam gde može da se kupi dres Vojvodine, ali bez grba
Znate gde sam ga video? U Surabayi! Znači ne u onom restoranu kod kanala DTD nego u pravoj jebenoj Surabayi udaljenoj šest vremenskih zona od Novog Sada i četiri avionska leta od Surčina. Ima lepo naš "Joma" dres pola beli pola crveni, ima da se pazari ona crvena trenerica koju naši igrači nose na zagrevanju, onaj vrlo primećeni beli dres sa žutim rukavom koji je promovisan, ako se ne varam, u Petrovcu na Mlavi. Uđeš u "Joma" radnju i pazariš! Vrlo jednostavno.
E sad zašto sam ovo ispričao/napisao? Jasno je meni vrlo da to nije ustvari pravi dres Vojvodine koji se prodaje zbog mnogobrojnog i čvrstog slaninarskog jezgra na Istočnoj Javi, ali zar je moguće da je oprema koju nose fudbaleri "Stare dame srpskog fudbala" dostupnija u Južnoj hemisferi, nego u Novom Sadu? Ajd' da se nadovežem na priču iz drugog topika: to je moguće jedino u klubu koji ima bolji skor sa Milanom, Romom i Fiorentinom, nego sa Voždovcom, Badnjevcom i kim još ono beše...
PS I da ne bude kako se samo žalim kao baba, i od mene stižu pohvale za bilborde, vino, taburee i svu moguću galanteriju s našim grbom. Nema veze što nema sve veze s oficijelnim klupskim marketingom. Jedared sam garija koji prodaje neke novčanike u Centru pitao zašto ima one sa grbovima blizanaca ali ne i sa našim, a on mi je odgovorio: "Zato što je ovo Srbija, b'ate"! Nadam se da mi se to više neće dešavati u mom gradu.
Dakle, kome treba, ja znam gde može da se kupi dres Vojvodine, ali bez grba

E sad zašto sam ovo ispričao/napisao? Jasno je meni vrlo da to nije ustvari pravi dres Vojvodine koji se prodaje zbog mnogobrojnog i čvrstog slaninarskog jezgra na Istočnoj Javi, ali zar je moguće da je oprema koju nose fudbaleri "Stare dame srpskog fudbala" dostupnija u Južnoj hemisferi, nego u Novom Sadu? Ajd' da se nadovežem na priču iz drugog topika: to je moguće jedino u klubu koji ima bolji skor sa Milanom, Romom i Fiorentinom, nego sa Voždovcom, Badnjevcom i kim još ono beše...
PS I da ne bude kako se samo žalim kao baba, i od mene stižu pohvale za bilborde, vino, taburee i svu moguću galanteriju s našim grbom. Nema veze što nema sve veze s oficijelnim klupskim marketingom. Jedared sam garija koji prodaje neke novčanike u Centru pitao zašto ima one sa grbovima blizanaca ali ne i sa našim, a on mi je odgovorio: "Zato što je ovo Srbija, b'ate"! Nadam se da mi se to više neće dešavati u mom gradu.
Imam dva pitanja, ako neko može da mi pomogne.
Da li se može (i na koji način) doći do klubskog kalendara u malo većoj količini, odnosno 10-ak komada?
Da li neko zna koje je radno vreme firminog shop-a u naredna dva dana?
Da li se može (i na koji način) doći do klubskog kalendara u malo većoj količini, odnosno 10-ak komada?
Da li neko zna koje je radno vreme firminog shop-a u naredna dva dana?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
- Uvek sa tobom
http://www.youtube.com/watch?v=fwO1SSLbRRo Evo jedne lepe pesme o Novom Sadu spominje se i FKV,nisam znao gde da postavim,pa ako ne odgovara temi neka administrtori prebace 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Izvini prijatelju nisi slusao bas taj deo pesme. On ne pominje FK Vojvodinu vec regiju ali eto i stadion se nasao u pesmi kao simbol Novog Sada sto je ipak bitno.Uvek sa tobom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=fwO1SSLbRRo Evo jedne lepe pesme o Novom Sadu spominje se i FKV,nisam znao gde da postavim,pa ako ne odgovara temi neka administrtori prebace