Pripreme
-
-
A u ti tvoji komentari oce li jednom biti sa dozom optimizma. Mnogo si bre veliki pesimista. Pa sta i da nas pobede lagano. Neka im to ce im biti u ostalom i prva pobeda nad nama otkad se susrecemo.trelos gia fcv wrote:Evo, da ja prognoziram malo prvo kolo JSL na osnovu svega odrađenog za ova 2 meseca pauze:
Jagodina - Vojvodina 2:0 - ali Lagano (sa velikim L)
Jedno neprijatno iznenađenje za nas, međutim dobro je da je stiglo na vreme.
Nemotivisanost je stara boljka naših rezervista koja delom ima opravdanja, jer je prouzrokovana dugogodišnjom lošom praksom teškog ulaženja među startere, odnosno teškog ispadanja iz startne postave.Miliković je, jesenas, napravio mali pomak napred, po tom pitanju, i davao više šanse igračima sa klupe (ali tek pred kraj jesenjeg dela).Međutim, ne može se očekivati da se preko noći promene stare navike.No ipak, današnji naši starteri su imali solidnu minutažu u Prvom timu i zato tok utakmice (i rezultat) nije trebao biti tako poražavajući ( da nam npr Ivan Bošković pravi pometnju u odbrani.Svaka njemu čast na iskustvu, ali onda je naša ekipa isuviše naivna ili...?).
Zna li neko šta je sa Francom (nije ga bilo u postavi Grblja)?
Nemotivisanost je stara boljka naših rezervista koja delom ima opravdanja, jer je prouzrokovana dugogodišnjom lošom praksom teškog ulaženja među startere, odnosno teškog ispadanja iz startne postave.Miliković je, jesenas, napravio mali pomak napred, po tom pitanju, i davao više šanse igračima sa klupe (ali tek pred kraj jesenjeg dela).Međutim, ne može se očekivati da se preko noći promene stare navike.No ipak, današnji naši starteri su imali solidnu minutažu u Prvom timu i zato tok utakmice (i rezultat) nije trebao biti tako poražavajući ( da nam npr Ivan Bošković pravi pometnju u odbrani.Svaka njemu čast na iskustvu, ali onda je naša ekipa isuviše naivna ili...?).
Zna li neko šta je sa Francom (nije ga bilo u postavi Grblja)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Teško... Shvati, nije do mene...već do njih - svih zaposlenih!soderstorm wrote:A u ti tvoji komentari oce li jednom biti sa dozom optimizma.trelos gia fcv wrote:Evo, da ja prognoziram malo prvo kolo JSL na osnovu svega odrađenog za ova 2 meseca pauze:
I još nešto da se razumemo - isto volim Vojvodinu kao i ti i svi drugi koji pišu ovde.
Samo što sam ja bezobrazno realan. Ništa više. Ajd uzdravlje:cheers:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- novosadjanin
trelos gia fcv wrote:Evo, da ja prognoziram malo prvo kolo JSL na osnovu svega odrađenog za ova 2 meseca pauze:
Trelos gia fcv, nadam se da ce ti predosecaj biti kao i u petom postu ove teme

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
-
Daj Bože!novosadjanin wrote:trelos gia fcv wrote:Evo, da ja prognoziram malo prvo kolo JSL na osnovu svega odrađenog za ova 2 meseca pauze:
Trelos gia fcv, nadam se da ce ti predosecaj biti kao i u petom postu ove temehttp://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1432
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Дај бре који вам је,ко да је битан резултат у припремном периоду,ја се сећам пре пар година цигани победе Зенит 2:0,и шта је било после ми их отресемо 3:0 на маракани.Ево и Јагодина је пре пар дана изгубила од ОФК-е 4:0,припремни период је једно а првенство нешто сасвим друго.trelos gia fcv wrote:Daj Bože!novosadjanin wrote:trelos gia fcv wrote:Evo, da ja prognoziram malo prvo kolo JSL na osnovu svega odrađenog za ova 2 meseca pauze:
Trelos gia fcv, nadam se da ce ti predosecaj biti kao i u petom postu ove temehttp://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1432
Da se razumemo, ni meni se ne dopada kada Vojvodina gubi od nekih crnogorskih timova čije ime ne znam baš svaki put pravilno da izgovorim (ovde nemam nameru da bilo koga uvredim), ali mislim da se ovde pridaje prevelika pažnja jednom rezultatu u jednoj pripremnoj utakmici i to mesec dana pre početka prvenstva.
Po meni, mnogo veći problem je što u ovom trenutku nijedan (brojevima 0) od igrača iz poslednje linije nema ozbiljnu rezervu niti alternativu.
Po meni, mnogo veći problem je što u ovom trenutku nijedan (brojevima 0) od igrača iz poslednje linije nema ozbiljnu rezervu niti alternativu.
Upravo to! Sreca nasa sto Medojevic moze kvalitetno da odigra stoperathe Gari wrote:Da se razumemo, ni meni se ne dopada kada Vojvodina gubi od nekih crnogorskih timova čije ime ne znam baš svaki put pravilno da izgovorim (ovde nemam nameru da bilo koga uvredim), ali mislim da se ovde pridaje prevelika pažnja jednom rezultatu u jednoj pripremnoj utakmici i to mesec dana pre početka prvenstva.

Napred Voso!
- novosadjanin
Dnevnik:
19.februar generalka: Temisvar - Vojvodina!
U subotu jedna postava od 11h igra protiv Radnickog (KG), a druga od 15h protiv Novog Pazara.
Hvala Junior, ispravljeno, to ja proveravam da li pazljivo citas
19.februar generalka: Temisvar - Vojvodina!
U subotu jedna postava od 11h igra protiv Radnickog (KG), a druga od 15h protiv Novog Pazara.
Hvala Junior, ispravljeno, to ja proveravam da li pazljivo citas

Last edited by novosadjanin on Fri Feb 11, 2011 12:50 am, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
MONDO wrote:Milinković ljut, Voša "skratila" pripreme
Trener Vojvodine rekao da ne može da pređe preko poraza od Grblja. Posle sastanka sa Butorovićem, odlučeno da se ekipa vrati kući u nedelju.
Za razliku od većine ostalih superligaša, koji su se razmileli po Emiratima, Turskoj, Kipru i Španiji, fudbaleri Vojvodine se spremaju za nastavak sezone u Budvi.
Odigrali su tri prijateljske utakmice sa lokalnim rivalima - remizirali su sa Mogrenom (1:1), savladali su Petrovac (2:0), a izgubili su od Grblja (0:1).
Poraz je razljutio trenera Zorana Milinkovića iako je na teren poslao "šareni" sastav.
"Rezultat je uvek važan", jasan je Milinković u izjavi za "Sportski Žurnal".
"I nema opravdanja. Igrali smo nedopustivo loše i preko toga ne mogu da pređem", dodao je Milinković.
Prvi čovek kluba Ratko Butorović je održao sastanak sa stručnim timom i dogovoreno je da se pripreme u Budvi "skrate" i da se ekipa vrati u Novi Sad u nedelju.
Prethodno, u subotu, Voša će imati još dve provere na crnogorskom primorju, obe protiv srpskih prvoligaša - u 11 sati će jedna ekipa igrati protiv Radničkog 1923, a u 15,00 će drugi sastav odmeriti snage sa Novim Pazarom.
Utakmica sa Sutjeskom, predviđena za 16. februar je otkazana.
Takođe, utvrđeno je da će "lale" imati generalnu probu u Temišvaru, protiv drugoplasiranog tima rumunskog prvenstva, Politehnike, u subotu 19. februara.
Ađuru i Mojsov kod Klea?
Nigerijac Naemeke Ađuru i Makedonac Danijel Mojsov mogli bi karijeru da nastave kao saigrači Brazilca Klea.
Doskorašnji napadač Partizana potpisao je ugovor sa Gvanžuom, novim članom kineske elite, koji je zainteresovan i za tandem Vojvodine.
Kinezi su u sredu gledali prijateljski meč reprezentacija Makedonije i Kameruna, na kojoj je Mojsov igrao samo 20 minuta. Razmišljali su da dođu do Budve i pogledaju potencijalna pojačanja na delu, ali od toga neće biti ništa, jer će se Novosađani vratiti kući pre ranije utvrđenog termina.
Postoji mogućnost da fudbaleri Vojvodine odu u Kinu na probu.
0.0625