Pitajte Vuka Mitosevića
- Red Marquis
- Moderator
Potpisujem!Milan wrote:Ja sam, se ljudi moji, naježio čitajući Vukove odgovore. Oduševio me je svojom pristojnošću, elokventnošću, pismenošću..., što je, priznaćete, retkost na ovim prostorima među fudbalerima. Koliko god nekada želimo da fudbaler Voše "opljuje" blizance, oplete po nekom od saigrača (nama mrskih), on je ovim odgovorima pokazao svoju veličinu i veličinu FK Vojvodina. I koliko god Voša gubila svoj šmek poslednjih decenija, toliko mi ovo uliva nadu...
Veliko hvala Vučino i neka ti misija bude da Vojvodinaštvo prenosiš na mlađe generacije!
PS
Posle ovih odgovora Vuk je, zasigurno, pobrao veliku naklonost i poštovanje svih istinskih ljubitelja sporta - sporta kao viteške igre.
Do sada smo upoznali, samo onu, fudbalsku stranu Vuka Mitoševića, a ovaj intervju nam je otkrio svestrani potencijal našeg mladog igrača (kako napisa Krle: budućeg Kapitena)

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- KoKanidja
Браво мали мајсторе, настави тако и не можеш да погрешиш пре свега као човек, а онда као и фудбалер, онда од тебе нема јачег, и кроз твој поглед и понашање ће свима бити јасно ко је са супротне стране. ТИ СИ ФК ВОЈВОДИНА.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Milan wrote:Ja sam, se ljudi moji, naježio čitajući Vukove odgovore. Oduševio me je svojom pristojnošću, elokventnošću, pismenošću..., što je, priznaćete, retkost na ovim prostorima među fudbalerima. Koliko god nekada želimo da fudbaler Voše "opljuje" blizance, oplete po nekom od saigrača (nama mrskih), on je ovim odgovorima pokazao svoju veličinu i veličinu FK Vojvodina. I koliko god Voša gubila svoj šmek poslednjih decenija, toliko mi ovo uliva nadu...
Veliko hvala Vučino i neka ti misija bude da Vojvodinaštvo prenosiš na mlađe generacije!