Jeste svaka cast radnicima samo da se ne upropasti teren zbog ogromne kolicine vode/snega koju je trava upila!!Grof Žekula wrote:Kao što se da videti, vredni radnici su danas završili sa obavezom pripremanja Stadiona za meč - sve je spremno!!!
17. kolo: Vojvodina-BSK Borca 2:1
- madda fakka
Prevelikim optimizmom se busati u grudi nikad nije dobro, nas moze da opusti, a protivnika da nalozi... Cinjenica jeste da smo apsolutni favoriti, da je je sve osim pobede neuspeh, al uci sa odredjenom dozom respekta prema protivniku...
Ne znam za vas, ali mene je Milinkovic kupio, imam totalno poverenje u njega, njegovo znanje, autoritet i sve sto treba jedan trener da poseduje! Imam neki osecaj da se i on malo opustio i prihvatio Novi Sad kao svoj grad, njegove reci nisu floskule, a njegove konferencije pravi melem za usi (pogotovo za nas), na apsolutno svakoj konferenciji prica sa respektom i o nama navijacima i nasim klincima, a u svemu tome ne vidim nijedne trunke laznog laskanja, i na mene ostavlja utisak velikog gospodina, kakav uostalom i treba da bude trener gospodskog kluba, za kakav se mi predstavljamo!
Igra u prosloj utakmici me je zadovoljila, da kazem da ne ocekujem pobedu i u ovoj, slagao bih, zato bih voleo da sutra na Karadjordje dodje sto vise ljudi i da stanemo iza ove ekipe koja nas na sjajan nacin reprezentuje, bar je to neko moje misljenje, i da time njima damo podrsku, a i da im olaksamo posao!
NAPRED CRVENI
Ne znam za vas, ali mene je Milinkovic kupio, imam totalno poverenje u njega, njegovo znanje, autoritet i sve sto treba jedan trener da poseduje! Imam neki osecaj da se i on malo opustio i prihvatio Novi Sad kao svoj grad, njegove reci nisu floskule, a njegove konferencije pravi melem za usi (pogotovo za nas), na apsolutno svakoj konferenciji prica sa respektom i o nama navijacima i nasim klincima, a u svemu tome ne vidim nijedne trunke laznog laskanja, i na mene ostavlja utisak velikog gospodina, kakav uostalom i treba da bude trener gospodskog kluba, za kakav se mi predstavljamo!
Igra u prosloj utakmici me je zadovoljila, da kazem da ne ocekujem pobedu i u ovoj, slagao bih, zato bih voleo da sutra na Karadjordje dodje sto vise ljudi i da stanemo iza ove ekipe koja nas na sjajan nacin reprezentuje, bar je to neko moje misljenje, i da time njima damo podrsku, a i da im olaksamo posao!
NAPRED CRVENI

- AntonioKasano
Meni je malo dosadan taj umereni optimizam protkan staronovosadizmom i gospodstvenim respektom, sa sve polupunim gacama da "ne tresnemo o pod". Posle se kao svi cude zasto igraci istrce pred one vece punih gaca do vrha. Rasprave na temu "protiv bsk treba biti oprezan" i sl bile bi u redu, ako bi navijali za Slogu iz Temerina. Dokle da se plasimo i obicnih diletanata, i kad cemo sa takvim stavom nesto osvojiti?

Upravo tako kowalski. Koji crni gospodluk? Huliganizam, Argentina, tribine da se tresu... A igraci neka daju golove... Da im zavarimo 4-5 komada, da malo "veciti" razmisljaju o nama. Bez imalo zenta igrati svaku utakmicu.
Milinkovic nema sta da prihvata ovaj grad kao svoj. On je nas bivsi igrac, nema on sta da se navikava. I sam je izjavio da cemo ici iskljucivo na pobedu.
Milinkovic nema sta da prihvata ovaj grad kao svoj. On je nas bivsi igrac, nema on sta da se navikava. I sam je izjavio da cemo ici iskljucivo na pobedu.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
- Red Marquis
- Moderator
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20159
Bravo "garavi"
Tako razmislja Vosino dete, Vosin trener. Svaka mu je zlatna i na mestu.
Bravo "garavi"

dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Meni se isto sviđa takav nastup trenera Milinkovića, tj što neguje taj tradicionalni stil odmerenosti na konferencijama za štampu, dok će u svlačionici (pretpostavljam) biti sasvim druga priča.
Mi na forumu smo, ipak, samo navijači i možemo da se ponekad zaletimo, nošeni emocijama (i na jednu, i na drugu stranu), bez nekih težih posledica, dok je javna izjava našeg trenera sasvim druga stvar, odnosno, ima drugačiju dimenziju i odjek.
Meni se čini da je Milinković iskren i veoma radan čovek i da se već prepoznaje ruka trenara u našoj igri.Odavno nije bilo da u našem sastavu od 11 igrača na terenu, 10 bi izabrali i mi navijači.Taj jedanaesti je Tumbasević, ali na njegovu nesreću, samo zbog svoje prirodne pozicije, se ne nalazi među starterima i, što taj umesto koga bi mogao biti u prvih 11, ima zreele godine i medijsko ime, pa i dobru karijeru zbog čega ,,ne može" na klupu (a počeo je malo i da se menja, od kada je ponovo u NS).
Međutim, sjajno funkcioniše i ovako, tj kada Tumba uđe kao džoker, preokreće tokove igre u našu korist
Ulaze i Katai, Stevanović, Bilbija...možda da je malo ranije, međutim sve je to subjektivni osećaj.
Mi na forumu smo, ipak, samo navijači i možemo da se ponekad zaletimo, nošeni emocijama (i na jednu, i na drugu stranu), bez nekih težih posledica, dok je javna izjava našeg trenera sasvim druga stvar, odnosno, ima drugačiju dimenziju i odjek.
Meni se čini da je Milinković iskren i veoma radan čovek i da se već prepoznaje ruka trenara u našoj igri.Odavno nije bilo da u našem sastavu od 11 igrača na terenu, 10 bi izabrali i mi navijači.Taj jedanaesti je Tumbasević, ali na njegovu nesreću, samo zbog svoje prirodne pozicije, se ne nalazi među starterima i, što taj umesto koga bi mogao biti u prvih 11, ima zreele godine i medijsko ime, pa i dobru karijeru zbog čega ,,ne može" na klupu (a počeo je malo i da se menja, od kada je ponovo u NS).
Međutim, sjajno funkcioniše i ovako, tj kada Tumba uđe kao džoker, preokreće tokove igre u našu korist

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Upravo tako. Kiza daje odmerene izjave, postuje protivnika, a u svlacionici od igraca zahteva da se protivnik komada. U teskim situacijama(setimo se Marakane jesenas), maksimalno je koristio slabost protivnika. Zato nema dileme, da ce sutra tri boda ostati na nasem stadionu.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Od trenera, uprave i igraca se i ocekuje odmerenost i uljudnost, i to je sasvim na mestu. Da se razumemo, ne smatram da mi navijaci treba da budemo primitivci i da kenjamo kojesta, ali jednostavno ne treba da potcenjujemo sebe. Razocarenja ce biti, kao sto ih je bilo i do sada, ali to ne znaci da unapred treba da mracimo, kako bi eto posle neko mogao da se pravi pametan i kaze "jesam vam rekao". Ko tako razmislja, zapravo i ne veruje da mozemo da se izdignemo i budemo bolji nego sto jesmo trenutno.

Nista, vidimo se za par sati. Onda cemo znati, koliko smo ozbiljna ekipa. Nadam se tri boda da ce pripasti nama. Ne nadam se, po prvi put sam siguran.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
- novosadjanin
Dajte ljudi, svi ste zaboravili Metalac i OFK Beograd, velikane srpskog fudbala ...?
Protiv BSK - a, ako se i jedan ugura bice dobro ... mada, kad bolje razmislim trebace dva, jer igra Nestor ...
Protiv BSK - a, ako se i jedan ugura bice dobro ... mada, kad bolje razmislim trebace dva, jer igra Nestor ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."