Odlična statistika. Samo čemu iznanađenje? Vojo, otkud čuđenje na objektivnosti i navijačkom opredeljenju,
ako mi je Laza tek 3. igrač po glasovima i ako je trenutno fudbaler Vojvodine?
Trojke je po meni opravdano zaslužio u utakmicama protiv Borca i u Kup utakmici protiv Jagodine. Igrao i napad i odbranu. Protiv Borca velika većina naših napada išla po njegovoj strani, veoma uspešno. Protiv Jagodine zaista mislim da bi greota i čist lopovluk bila dati nekome drugom glas, sećamo se koliko se ostatak ekipe mučio i imao pogrešnih dodavanja, dok je Laza odigrao bez prodatih lopti. U nekim mečevima je dobijao po bod jer je pokazivao da poznaje elementarne fudbalske stvari bolje od ostatka i to jako cenim. Slab sam jednostavno na igrače koji u ovoj našoj ligi znaju šta će sa loptom. Izem ti fudbalera koji ne zna da doda, primi loptu, uputi koristan centaršut "na penaltik", naročito ako je u pitanju fudbaler veznog reda. Ne mogu svoje glasanje da svodim na njegovo ponašanje van terena, koje svakome normalno smeta, niti se koristim bilo kojim stereotipima sa ovog Foruma. Veće zlo je po tim je boravak Runija u ekipi, nego Lazino navijačko opredeljenje. Isto tako, trudim se da sve igrače stavljam u isti koš, svi su oni Vošini fudbaleri i ne vidim smisao nekoga zasuti psovkama dok igra za naš Klub, jer time ništa nećemo dobiti nego samo doprineti dodatnoj destabilizaciji ekipe. Uostalom, jedared sam nešto slično napisao po tom pitanju vezano za "Slučaj Djurovski vs Fkv Forum...".

Naravno, ovo ne tumačite ni slučajno kao neku uvredu, nego kao šalu i blagu provokaciju.
Kako da dam na primer nekom "našem detetu", "ljubimcu" publike 3 boda ili 2, ako taj šutne nebu pod oblake ili potroši milion lopti lošim pasom, prijemom, centaršutom? Ne mogu Brku da častim sa bodovima, ako u većini mečeva nema posla. Kad odbrani zicer dobije bod ili više, jer time je prezentovao da efikasno vrši svoj zadatak golmana. Tako isto kada desno krilo preore teren, igra bez pogrešnog dodavanja, odvlači 3 igrača na sebe, ode i nazad ne može da ostane uskraćen za čisu trojku. Otprilike već znam koja pozicija traži šta i to određuje moju procenu prilikom glasanja. Medi, Brani, Vuletu, Pavketu, ne mogu dati toliko bodova, jer džaba ti svo to trčanje po terenu, ako nemaš elementarne fudbalske stvari u nogama, davati bodove na osnovu pretrčanih kilometara je čist lopovluk prema fudbalu. Pa nisu atletičari, nego fudbaleri?
Inače, jako mi je krivo i srce mi se cepa što Tumbe nema u glasovima, i što ne mogu da mu udelim trojku, sve prouzrokovano malom minutažom. Eto otkrio sam još jednog igrača koga jako cenim i koji ima dobrih fudbalskih elemenata za centralnog veznog i najbliži je oceni da je kompletan veznjak. Baš zbog tih fudbalskih elemenata, a ne samo atletskih bi mi bio redovan. Kriminalno je što ne dobija veću šansu. Realno prikazuje bolju i kompletniju igru i od Mede i od Vuka, trenutno!