Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brane

Post by Brane »

TomaNS wrote:
A, posto je sport dopao mojoj malenkosti, bice tu poslastica za sve kojima su luk i slanina u srcu, sto se, uostalom, moglo i videti u ovih mesec dana rada ;)
:hurray: :hurray: :hurray:
Avangarda

Post by Avangarda »

По мени превисока цена, па толико коштају она чилеанска и новозеландска вина, а нпр. бар ја сам очекивао да ово буде вино за широке масе, што са оваквом ценом дефинитивно неће бити случај! Замишљао сам да га клинци купе па цугају пре града, затим да га буде редовно (у великим количинама) на свим прославама у сланинарским породицама, да га точе у својим локалима угоститељи који симпатишу ФКВ итд итд. Мислим да се разумемо ја би ово вино купио само због имена, а квалитет вина мање више, узео би га само због имена па и да је најгоре вино на свету! Тако да сматрам да није требало ићи на неки нарочит квалитет, него да се то вино рашири са популарном ценом и просечним квалитетом, али ајде...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
King

Post by King »

Toliko o vise nego popularnoj ceni :roll:
Marcello

Post by Marcello »

Ovo je neverovatno. To vino će potrajati kao i svi sjajni produkti naših marketinških "stručnjaka"!

Da se setimo, koliko je izašlo brojeva "Moje Voše" (valjda se tako zvao časopis), koliko je dugo živela "fer tribina", koliko su škola obišli naši fudbaleri, koliko smo prijateljskih utakmica odigrali u okolnim selima posle Kisača? Ima tu još primera...

neozbiljan klub proizvodi neozbiljan marketing!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Na istoj polici u Dastalu,vino Trijumf sa zvezdinom ambalazom 270.00 a nase 685.00
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Junior

Post by Junior »

Qr0nJa wrote:Na istoj polici u Dastalu,vino Trijumf sa zvezdinom ambalazom 270.00 a nase 685.00
Pa kad su cigani :mrgreen:

Iskreno,mislim da je cena malo previsoka,ali dobro,bitno je da se ova ideja na kraju realizovala. Nadam se da ce biti jos pozitivnih iznenadjenja!
:)

Post by :) »

Junior wrote:
Qr0nJa wrote:Na istoj polici u Dastalu,vino Trijumf sa zvezdinom ambalazom 270.00 a nase 685.00
Pa kad su cigani :mrgreen:
:D
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Inace,prvo "Vosino vino" je kupljeno,i odmah poklonjeno drugu,navijacu onog crnjeg blizanca za rodjendan! :D :D :D :D Ali,obradovao se! Svidja mi se kutija u kojoj se dobije,izgleda skroz odmereno,ali je etiketa blagi uzas..posebno sto nikako ne ide uz onu zelenu flasu..ali,bolje ista nego nista... :wink:
KDA

Post by KDA »

Nisam još video uživo etiketu, ali na fotkama baš izgleda socijalno. Sad bi neki rekli bolje išta nego ništa, slažem se, ali da su platili nekog klinca dizajnera iz hobija, trošak ne bi bio veći od 100-ak e, a etiketa bi sigurno bila efektnija. Čak i da je raspisan javni konkurs za izradu etikete za vino, verujem da bi bilo boljih rešenja. Ostaje nam samo da se nadamo, da će se već sledeći put obratiti pažnja na više detalja.
Milan

Post by Milan »

Nije vezano za klupski marketing, ali pošto ne postoji tema namenjena medijima, biću slobodan da ostavim komentar u ovom topiku.

Da ne bude kako samo kudimo, pohvalno bih se osvrnuo na našu zastupljenost u današnjem Dnevniku. Do skora nije bilo šanse da dobijemo ovoliko prostora ukoliko se isti dan igra i samozvani "večiti derbi". Em smo dobili više prostora od "njih", em smo na prvom mestu. Naravno, ovo bi trebalo da se podrazumeva, da smo mi stalno u fokusu, da "oni" dobiju mesto na poslednjoj strani u ćošku (idealan primer Madridskih i Katalonskih novina, koji ne bendaju drugu stranu 2%), ali smatram da bi trebalo pohvaliti ovaj napredak. I sam članak Save Savića je za pohvalu. Evo i kako je to izgledalo:

Image

p.s. Za razliku od ovoga, u Blicu je gari otvoreno napisao kako je Abuov poništen gol postignut iz OČIGLEDNOG ofsajda... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
njaks

Post by njaks »

Nemoj zaboraviti ''Press'' oni su nam takodje posvetili dosta paznje...
One and only

Post by One and only »

Kad vec spominjete dnevne novine, juce sam naleteteo na Alo i imao sta da vidim. "Derbi" na dve strane, dok o nasem mecu nisu nista napisali, samo je u gornjem cosku stojao rezultat 1-2 i to je sve. Zaista da covek ne poveuje.
United of Vojvodina
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Живим за дан када ћемо освојити тај куп, па да видим шугави журнал и све остале шта ће онда написати и ставити на насловну!
car jovan

Post by car jovan »

AntonioKasano wrote:Живим за дан када ћемо освојити тај куп, па да видим шугави журнал и све остале шта ће онда написати и ставити на насловну!
Па како кога?Звездине одбојкашице,јер једино ту могу нешто да освоје
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Od ponedeljka, stadion "Karađorđe" će biti JEDINI stadion u Srbiji koji će u potpunosti biti pokriven wireless (valjda se tako piše) internetom! Biće dostupan svima, kojekakve šifre i lozinke neće trebati. Provider - ORION!
Post Reply