19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0

Vaze prognoze?

Poll ended at Thu Mar 24, 2011 1:24 pm

Pobeda Vojvodine se ne dovodi u pitanje!
54
95%
Iznenadjenje - Remi
1
2%
Katastrofa - Pobeda gostiju
2
4%

Total votes: 57

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Cestitke za Merebu!

Sto se tice halfova u revansu, u pripremnim utakmicama je Vule(ukoliko me secanje ne vara) igrao na toj poziciji, pa je mozda moguce to ocekivati. Bice problem sto nam ne igraju oba halfa, ali dobra strana toga je da ce ocistiti kartone za potencijalno finale. Mozda i Milko Novakovic dobije sansu u poslednjoj liniji?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
budababa

Post by budababa »

OFF: Štoperski tandem u revanšu biće Vule-Karan, Boske ide na desnog beka

Sutra ne bi trebalo dovoditi pobedu u pitanje, a važnije od nabijanja gol-razlike je da se niko ne povredi i da se zaradi što manje kartona. Uz takav pristup, očekujem pobedu od 2:0 i malo "šareniji" sastav na terenu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vuke

Post by Vuke »

Novi Sad je izlepljen plakatima, oseca se neverovatna pozitivna atmosfera! Igraci su zasluzili veliku podrsku, posle ovog kola sledi pauza, jos jedan razlog da se pojavimo u sto vecem broju!

Image
Борба са решавањем финансијских проблема око изласка новог броја Хука се наставља већ на утакмици са Чуком! Први степен је пређен на прошлој утакмици на Карађорђу када су продата 63 Хука, али ми можемо и морамо боље. Покажимо већ у суботњој утакмици да нећемо дозволити да најбољи навијачки часопис на овим просторима падне у заборав и куповином било ког старог броја (сем првог који је распродат и планирамо да га штампамо кад акција заживи ) дозволимо 6. броју да угледа светлост дана и нађе се у нашим рукама! Зато у суботу по једно пиво мање и правац Карађорђе! Будимо уз нашу Војводину и са браћом куповином старих бројева победимо кризу, победимо за Хук, победимо за Фирму, победимо за СВЕ НАС!!!

СВИ НА СЕВЕР - ИГРА ВОЈВОДИНА!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ipak ne Karan - sutra će umesto Mojsova, a na mesto halfa u tandemu sa Trajkovićem, igrati MEDOJEVIĆ!!!

To je, na upravo završenoj konferenciji potvrdio Milinković, Pored njega govoraše još i Oumaru. Tekst o tome, popodne na Sajtu!
toftir

Post by toftir »

Zasto ne igra Milko Novakovic?
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
021

Post by 021 »

Najgore što se sutra nama na tribinama (sem kiše, naravno) može desiti jeste da prisustvujemo otaljavanju posla. Toga se, iskreno, jedino i plašim. Pobeda će doći, sasvim sigurno, a bilo bi sjajno da to bude raspevana – tovari buraniju pobeda, pre nego – dali dva gola, a posle smorili sebe i okolinu. Osvežavanje ekipe, zbog toga, pod hitno. Katai pre svih u startnih 11. Dobro je što će Meda na štopera. On sigurno nije oduševljen, ali ta ga uloga čeka i u revanšu protiv Slobode, a sutra će taman igrati i Vuk i Tumba. Lazetićevo izostavljanje sasvim bi zadovoljilo ukuse publike – zna se koliko je ovaj velemajstor motivisan protiv ekipa renomea Čuke. I naravno, da vidimo barem tri varijante new baby proslave gola – palac u ustima, ljuljanje u naručju, lopta ispod dresa... :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

021 wrote:Lazetićevo izostavljanje sasvim bi zadovoljilo ukuse publike – zna se koliko je ovaj velemajstor motivisan protiv ekipa renomea Čuke.
Ko zna, mozda se Laza napali kad vidi crno-bele dresove protiv sebe :lol: :lol: :lol:
limanfkv

Post by limanfkv »

Ja bih prihvatio i otaljavanje uz 2:0. Nesto kao protiv Indjije, ukoliko ce to da prodje bez povreda i kartona. Cilj je jos daleko, treba na sve misliti... Mada, opet legla bi neka petarda da one malo frka uhvati.
0.0625
Junior

Post by Junior »

Somborac

Post by Somborac »

Hajde da probudimo uspavani Novi Sad! Ja u ovim godinama, posle dosta vremena idem na sever, iz inata :) Neka svako povede i iscima sve oko sebe, sve sada od nas zavisi!

Verujem da vecina nije ni svesna koliko igracima znaci podrska, a mislim(provereno znam) da je ovo postava u kojoj skoro svi navijaju i postuju nasu Vosu!

Ocekujem golove novopecenog tate i novopecenog reprezentativca Srbije uz dobru igru mladjih snaga!

Svi na stadion, igra VOJVODINA!

ps. Ocekujem i mog dragog forumasa Voju i kasnije uzivanje u njegovoj uvek zanimljivoj analizi :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Somborac wrote: ps. Ocekujem i mog dragog forumasa Voju i kasnije uzivanje u njegovoj uvek zanimljivoj analizi :)
Ista ocekivanja ima i moj poslodavac,samo je lokacija drugacija i... mislim da necu imati pravo na bilo kakvu analizu!!! :lol:

Inace,verujem da mozemo brojati do SESTICE sutra!!! 8)
Image
kej

Post by kej »

Nema unapred upisanih bodova. Tabela govori da su teski indijanci, ali koliko znam tu je mladi reprezentativac Krcmarevic, zaboravljeni Trajkovic i onaj sto je grobarima uvalio dva gola sa 30 metara u prvoj polusezoni(osim ako nije otisao). Ostali jesu sve neki klinci bez iskustva, ali ne bih se ja zezao. Dacemo im 4-5 komada jedino ako ih budemo ozbiljno shvatili, u suprotnom ocekujem 0-0 na poluvremenu pa onda lezanje, lezanje, lezanje i lezanje.(kako mrzim takve utakmice..) Zato te molim Abubakare, zaheftaj im ga odma' u 4 min.
Sa tribina odmah pritisak, ne samo zadnjih pola sata!
toftir

Post by toftir »

kej wrote:Nema unapred upisanih bodova. Tabela govori da su teski indijanci, ali koliko znam tu je mladi reprezentativac Krcmarevic, zaboravljeni Trajkovic i onaj sto je grobarima uvalio dva gola sa 30 metara u prvoj polusezoni(osim ako nije otisao). Ostali jesu sve neki klinci bez iskustva, ali ne bih se ja zezao. Dacemo im 4-5 komada jedino ako ih budemo ozbiljno shvatili, u suprotnom ocekujem 0-0 na poluvremenu pa onda lezanje, lezanje, lezanje i lezanje.(kako mrzim takve utakmice..) Zato te molim Abubakare, zaheftaj im ga odma' u 4 min.
Sa tribina odmah pritisak, ne samo zadnjih pola sata!
I jedan i drugi su otisli iz kluba ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Milan

Post by Milan »

Somborac wrote:Hajde da probudimo uspavani Novi Sad! Ja u ovim godinama, posle dosta vremena idem na sever, iz inata :) Neka svako povede i iscima sve oko sebe, sve sada od nas zavisi!

Verujem da vecina nije ni svesna koliko igracima znaci podrska, a mislim(provereno znam) da je ovo postava u kojoj skoro svi navijaju i postuju nasu Vosu!

Svi na stadion, igra VOJVODINA!
Odavno se u mom okruženju nije tako željno iščekivala svaka nova utakmica Voše! To je jako pozitivna stvar, a mislim da je ekipa i više nego zaslužila veliku podršku sa tribina!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Locked