19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0

Vaze prognoze?

Poll ended at Thu Mar 24, 2011 1:24 pm

Pobeda Vojvodine se ne dovodi u pitanje!
54
95%
Iznenadjenje - Remi
1
2%
Katastrofa - Pobeda gostiju
2
4%

Total votes: 57

Rabba
Moderator

Post by Rabba »

kej wrote:Nema unapred upisanih bodova. Tabela govori da su teski indijanci, ali koliko znam tu je mladi reprezentativac Krcmarevic, zaboravljeni Trajkovic i onaj sto je grobarima uvalio dva gola sa 30 metara u prvoj polusezoni(osim ako nije otisao). Ostali jesu sve neki klinci bez iskustva, ali ne bih se ja zezao. Dacemo im 4-5 komada jedino ako ih budemo ozbiljno shvatili, u suprotnom ocekujem 0-0 na poluvremenu pa onda lezanje, lezanje, lezanje i lezanje.(kako mrzim takve utakmice..) Zato te molim Abubakare, zaheftaj im ga odma' u 4 min.
Sa tribina odmah pritisak, ne samo zadnjih pola sata!
Cakic je u Ukrajini, Trajkovica nema jos od leta... Slazem se, najbolji kod njih Krcmarevic, mozda nas bivsi Ilic(desni bek, nije im standardan), Popovic, a ostalo je prilicno tuzno. Jednostavno, Cuka samo uz pomoc cuda moze do opstanka. Njima se desava "Mladost Apatin" scenario, puk'o im je glavni sponzor, a sad su i one seme sto su pravili propale. Njih za par sezona treba ocekivati u beogradskoj zoni.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
mihailov

Post by mihailov »

Mislim da je svaka pobeda vredna, nebitno sa koliko golova razlike. Ne bih potcenjivao nikog, pogotovo imajuci u vidu da ce verovatno padati kisa sto mnogo vise odgovara gostima. Bitno je zavrsiti ciklus pobedom i otici na zasluzeni odmor i punjenje baterija za odlucujuce meceve.
Naravno, lepo bi bilo "napuniti" Cukaricki i kupiti publiku koja ce sigurno doci u vecem broju nego inace.
Napred Voso!
the Gari

Post by the Gari »

Drago mi je da vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu. Ovo su situacije kad se na stadion dovlače oni koji su u "zimskom snu" već godinama. Nadam se da te koji se izvuku iz svojih udobnih skrovišta naši fudbaleri neće ponovo "uspavati".

I još samo jedna stvar. Najljubaznije bih zamolio svakoga ko je u mogućnosti da se odazove akciji "Firme 1989" u vezi sa "Hukom" da to i učini.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

Podseca me jako situacija na Spartak posle Partizana (3:1) prosle godine..Nadam se da ce ovoga puta odgovor na veci odziv biti mnogo pozitivniji!!!

Prognoza: 4:0 Abu, Brana, Brana, Brana
UNIT8

Post by UNIT8 »

TomaNS wrote:
Ovo ima smisla,pogotovo sto je Brana pozvan u reprezentaciju,sve ide na njega danas,kao sto je i na Mrdju onomad...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

TomaNS wrote:Podseca me jako situacija na Spartak posle Partizana (3:1) prosle godine..Nadam se da ce ovoga puta odgovor na veci odziv biti mnogo pozitivniji!!!

Ma samo neka, kao i tada, dobije ekipa Zorana Milinkovića! :wink:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ima li kakvih vesti ?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Posto imam teskoce u hvatanju radio signala putem interneta danas, vidim samo da je 1:0 (live score). Ako bi neko mogao da kaze ko je strelac i koliko ima firmasa na stadionu...
King

Post by King »

Abu iz kornera(imali smo 12 kornera)Blizu 2000 navijaca.
simicpk

Post by simicpk »

Zar je moguce da smo cukarickom dali samo jedan gol u poluvremenu.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Izgleda da se opet mucimo... ali neka padne jos jedan u drugom poluvremenu i dosta je.
FF89

Post by FF89 »

Nazalost nisam uspeo da odem na utakmicu :evil: ali verujem da ova kiša dosta otežava okolnosti pod kojim igraci igraju :roll: tako da je 1-0 tj. pobeda odlican rezultat....vazni su bodovi.. :P
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Isti igrac, isti minut :D
FF89

Post by FF89 »

3-0 :!: :!: :!:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nemojte preterivati sa publikom. Nema vise od 1500 (plafon).

Oumaru je danas bio/jeste fenomenalan. Uzivanje je gledati ga.
Locked