Cakic je u Ukrajini, Trajkovica nema jos od leta... Slazem se, najbolji kod njih Krcmarevic, mozda nas bivsi Ilic(desni bek, nije im standardan), Popovic, a ostalo je prilicno tuzno. Jednostavno, Cuka samo uz pomoc cuda moze do opstanka. Njima se desava "Mladost Apatin" scenario, puk'o im je glavni sponzor, a sad su i one seme sto su pravili propale. Njih za par sezona treba ocekivati u beogradskoj zoni.kej wrote:Nema unapred upisanih bodova. Tabela govori da su teski indijanci, ali koliko znam tu je mladi reprezentativac Krcmarevic, zaboravljeni Trajkovic i onaj sto je grobarima uvalio dva gola sa 30 metara u prvoj polusezoni(osim ako nije otisao). Ostali jesu sve neki klinci bez iskustva, ali ne bih se ja zezao. Dacemo im 4-5 komada jedino ako ih budemo ozbiljno shvatili, u suprotnom ocekujem 0-0 na poluvremenu pa onda lezanje, lezanje, lezanje i lezanje.(kako mrzim takve utakmice..) Zato te molim Abubakare, zaheftaj im ga odma' u 4 min.
Sa tribina odmah pritisak, ne samo zadnjih pola sata!
19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mislim da je svaka pobeda vredna, nebitno sa koliko golova razlike. Ne bih potcenjivao nikog, pogotovo imajuci u vidu da ce verovatno padati kisa sto mnogo vise odgovara gostima. Bitno je zavrsiti ciklus pobedom i otici na zasluzeni odmor i punjenje baterija za odlucujuce meceve.
Naravno, lepo bi bilo "napuniti" Cukaricki i kupiti publiku koja ce sigurno doci u vecem broju nego inace.
Naravno, lepo bi bilo "napuniti" Cukaricki i kupiti publiku koja ce sigurno doci u vecem broju nego inace.
Napred Voso!
Drago mi je da vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu. Ovo su situacije kad se na stadion dovlače oni koji su u "zimskom snu" već godinama. Nadam se da te koji se izvuku iz svojih udobnih skrovišta naši fudbaleri neće ponovo "uspavati".
I još samo jedna stvar. Najljubaznije bih zamolio svakoga ko je u mogućnosti da se odazove akciji "Firme 1989" u vezi sa "Hukom" da to i učini.
I još samo jedna stvar. Najljubaznije bih zamolio svakoga ko je u mogućnosti da se odazove akciji "Firme 1989" u vezi sa "Hukom" da to i učini.
- Grof Žekula
- Administrator
- kafe bagdad
- kafe bagdad
- kafe bagdad