Sramota je već više to šta rade, pa kako nam samo nijednom bar slučajno ne povećaju broj gledalaca nego uvek smanjuju?Sigurno je bilo oko 2000 ljudi, na zapadu je bilo malo slobodnih mesta u sredini ili ih skoro nije ni bilo.
To je već bezobrazluk i nije uopšte slučajno.Žele da prikažu kako mi nemamo navijača i samim tim oteraju moguće sponzore od kluba, da lokalni političari i dalje misle kako im se ne isplati da nam srede stadion....
A kada pogledam na primer kako drugim ekipama koje posmatraju samo rodbina fudbalera stalno stavljaju po 500 gledalaca ili ako ih je zrno više i 1000, smuči mi se.A tek o blizancima da ne pričam koliko uveličavaju, pa u Jagodini kada je ciganija igrala naveli su veći broj gledalaca nego što je kapacitet stadiona, a dosta mesta je zvrjalo prazno?
Ovo nije slučajno ponavljam i nešto se po tom pitanju, kao i po pitanju stadiona mora preduzeti, pa dokle više ovako!?
Evo gledao sam uporedo sa tenisom (čestitke sjajnom Noletu na pobedi) i Total soker na SOS-u, dok su analizirali kup utakmice, našem meču su bukvalno 2 rečenice posvetili uz snimke golova.Kasnije su se malo raspričali vezano za ovu utakmicu, ali pre svega zahvaljujući vodetelju Petroviću koji je ovaj put stvarno bio korektan i koji je goste zasipao pitanjima.Ali naravno da su brže-bolje požurili da kažu kako nemamo nikakve (ali baš nikakve) šanse ni da budemo drugi u prvenstvu, a u tome je prednjačio čuveni Spira Grujić kojem vidim da je mrska svaka naša pobeda.Kada je takav "stručnjak" što se barem nije posuo pepelom za onih 2:2 zimus na Marakani gde je pre meča izjavio da mi u tom meču nemamo šta da tražimo?Kasnije se videlo da su mu dosadila i pitanja pa onako inače govorljiv je rekao da nema ništa da doda.I još su mu puna usta bila toga kako se Vojvodina popravlja i prevazilazi KOMPLEKSE koje je imala u prošlosti i prošle sezone.
Razočarao me je i naš nesuđeni trener Ćurčić koji je toliko nahvalio Partizan da bi čovek pomislio da priča o ekipi sastavljenoj kombinovano od najboljih igrača Reala i Barse.Naravno i on je naglasio da nemamo šta da tražimo u prvenstvu, a da u kupu možemo samo da pokušamo nešto.
Najrealniji je bio golman OFK-a Šaranov koji je pohvalio Brku i rekao da ovaj želi da se od Voše oprosti kao kapiten koji će podići pehar.
A mogu misliti šta nas tek čeka kada vidimo naslove i tekstove u raznim novinama.