19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0

Locked

Vaze prognoze?

Poll ended at Thu Mar 24, 2011 1:24 pm

Pobeda Vojvodine se ne dovodi u pitanje!
54
95%
Iznenadjenje - Remi
1
2%
Katastrofa - Pobeda gostiju
2
4%

Total votes: 57

kowalski

Post by kowalski »

Voja wrote:http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=6111

Kako je samo sinhronizovano navijanje sa Tumbinim zakucavanjem,obratite paznju!!! Mozda ga je to i ponelo da onako zakuca!!!
Taman mu je sela na NAAAA.... :lol:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

FF89 wrote:Buturovic/Milinkovic po meni je sve to isto.
S takvom logikom, mogao si napisati i npr. Butorovic/Brikic sve je to isto. :roll:
TomaNS

Post by TomaNS »

Jedan savet za FF89:
Pre nego sto izletis sa postovima i iritirajucim pitanjima/konstatacijama, sednes, pa prelistas ovaj forum od A do S, pa prelistas arhive dnevne stampe dostupne na Internetu vezane za Vojvodinu, pa prelistas forum firme, pa konsultujes wikipediu, nadoknadis silne rupe u znanju, pa se tek onda ukljucis u diskusiju.

Bice bolje svima, a narocito tebi. Veruj mi.
Junior

Post by Junior »

Ocekivano. 8)

Napisao sam vec u glasanju,svi su dobro odigrali po meni,osim Merebe i Brane. Gio je u ociglednom padu forme i mislim da bi Tumba morao da pocne umesto njega vec u Kragujevcu!

5/5 prolecni skor,svaka cast! Iskreno,kako smo odradili pripreme,pribojavao sam se da bi skor mogao biti znatno losiji.

Momci,odmorite se pa nastavljamo da gazimo! 8)
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

TomaNS wrote:Jedan savet za FF89:
Pre nego sto izletis sa postovima i iritirajucim pitanjima/konstatacijama, sednes, pa prelistas ovaj forum od A do S, pa prelistas arhive dnevne stampe dostupne na Internetu vezane za Vojvodinu, pa prelistas forum firme, pa konsultujes wikipediu, nadoknadis silne rupe u znanju, pa se tek onda ukljucis u diskusiju.

Bas tako,juce se registrovao i vec tu nesto pametuje...

Svaka cas momcima na zasluzenoj pobedi,mada sam ja ocekivao i ubedljivije al dobro je i ovako,raduju me posebno nasa deca Vuk,Katai,Meda pokazuju da svakako zasluzuju paznju i mesto medju prvih 11....Nasa Vosa gazi redom sve pobedjuje 8)
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ovo moram napisati: Koja razlika izmedju golova koje postize "Denis napast" (Abu),i onih koje je postizao "Kapiten Dragan"... bar meni!!!
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Neke novine wrote:Војводина стигла Звезду

Војводина је на стадиону „Карађорђе“ савладала последњепласирани Чукарички са 3:0. У 2011. Новосађани су одиграли пет мечева и свих пет су решили у своју корист, што само потврђује да су у веома доброј форми.
Први гол Постигао је Оумару у 36. минуту, да би опет на асистенцију Стевановића исти играч главом повисио на 2:0. До трећег гола домаћи су дошли поготком сјајног Тумбасевића који је предриблао голмана и погодио.

Image

Image
Last edited by limanfkv on Sun Mar 20, 2011 1:32 am, edited 1 time in total.
0.0625
Passion

Post by Passion »

Гледалаца: 1000 :roll:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Претерао је гавриловић, требао је ставити 500!
ice

Post by ice »

Sramota je već više to šta rade, pa kako nam samo nijednom bar slučajno ne povećaju broj gledalaca nego uvek smanjuju?Sigurno je bilo oko 2000 ljudi, na zapadu je bilo malo slobodnih mesta u sredini ili ih skoro nije ni bilo.
To je već bezobrazluk i nije uopšte slučajno.Žele da prikažu kako mi nemamo navijača i samim tim oteraju moguće sponzore od kluba, da lokalni političari i dalje misle kako im se ne isplati da nam srede stadion....
A kada pogledam na primer kako drugim ekipama koje posmatraju samo rodbina fudbalera stalno stavljaju po 500 gledalaca ili ako ih je zrno više i 1000, smuči mi se.A tek o blizancima da ne pričam koliko uveličavaju, pa u Jagodini kada je ciganija igrala naveli su veći broj gledalaca nego što je kapacitet stadiona, a dosta mesta je zvrjalo prazno?
Ovo nije slučajno ponavljam i nešto se po tom pitanju, kao i po pitanju stadiona mora preduzeti, pa dokle više ovako!?
Evo gledao sam uporedo sa tenisom (čestitke sjajnom Noletu na pobedi) i Total soker na SOS-u, dok su analizirali kup utakmice, našem meču su bukvalno 2 rečenice posvetili uz snimke golova.Kasnije su se malo raspričali vezano za ovu utakmicu, ali pre svega zahvaljujući vodetelju Petroviću koji je ovaj put stvarno bio korektan i koji je goste zasipao pitanjima.Ali naravno da su brže-bolje požurili da kažu kako nemamo nikakve (ali baš nikakve) šanse ni da budemo drugi u prvenstvu, a u tome je prednjačio čuveni Spira Grujić kojem vidim da je mrska svaka naša pobeda.Kada je takav "stručnjak" što se barem nije posuo pepelom za onih 2:2 zimus na Marakani gde je pre meča izjavio da mi u tom meču nemamo šta da tražimo?Kasnije se videlo da su mu dosadila i pitanja pa onako inače govorljiv je rekao da nema ništa da doda.I još su mu puna usta bila toga kako se Vojvodina popravlja i prevazilazi KOMPLEKSE koje je imala u prošlosti i prošle sezone.
Razočarao me je i naš nesuđeni trener Ćurčić koji je toliko nahvalio Partizan da bi čovek pomislio da priča o ekipi sastavljenoj kombinovano od najboljih igrača Reala i Barse.Naravno i on je naglasio da nemamo šta da tražimo u prvenstvu, a da u kupu možemo samo da pokušamo nešto.
Najrealniji je bio golman OFK-a Šaranov koji je pohvalio Brku i rekao da ovaj želi da se od Voše oprosti kao kapiten koji će podići pehar.

A mogu misliti šta nas tek čeka kada vidimo naslove i tekstove u raznim novinama. :roll:
Last edited by ice on Sun Mar 20, 2011 3:20 am, edited 1 time in total.
laki

Post by laki »

Danas mi jedan gospodin na istoku ispricao sledece: Kaze, kad smo igrali sad, pre jednu nedelju sa Javorom, da je pratio izvestavanje preko sos-a. Neka zena se javlja iz Ivanjice i kaze kako u napadu za Vojvodinu na ovoj utakmici igra tandem Abubakar i Oumaru.
U jednom trenutku, kada su je ukljucili u program i pitali je da li ima promena u Ivanjici, zena odgovara: Na zalost ima, Vojvodina je povela sa 1-0, golom Ilica!
:lol:
Andreyos

Post by Andreyos »

Očigledno je da dotični novinar nije gledao utakmicu na Karađorđu.Kada je taj majstor penkala dao najvišu ocenu golmanu čuke,a sudiju počastio sa 8-com,sigurno se već bio blago intoksicirao vinjačićem i naoštravao pero za jedan epski izveštaj o zvezdinom treningu sa vizionarom Robijem kao mojsijevskim spasiocem u glavnoj ulozi
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
johnny

Post by johnny »

:D
Mare

Post by Mare »

Bogdan96 wrote:Гледалаца: 1000 :roll:
Pa to je stvarno sramota, minimum 2.000, ali minimum. Svakako da niko nije zadovoljan ovom cifrom, jer igramo jednu od najboljih sezona u poslednjoj deceniji ako ne i više. Međutim, takvo konstantno umanjivanje broja gledalaca od ovog šupka, izvinjavam se na izrazu, ali sam prosto revoltiran ovim, je već postalo jadno. Pogotovo što je poznato da se naše novinarstvo zasniva na copy-paste varijanti, čast izuzecima (TomaNS), pa će shodno izveštaju ove šupčine i drugi mediji preneti istu cifru.
FF89

Post by FF89 »

Uvek sa tobom wrote:
TomaNS wrote:Jedan savet za FF89:

Bas tako,juce se registrovao i vec tu nesto pametuje...

Svaka cas momcima na zasluzenoj pobedi,mada sam ja ocekivao i ubedljivije al dobro je i ovako,raduju me posebno nasa deca Vuk,Katai,Meda pokazuju da svakako zasluzuju paznju i mesto medju prvih 11....Nasa Vosa gazi redom sve pobedjuje 8)
Izvinite na "pogresnim" informacijama, ali tako je jedan član ovog foruma napisao kao što sam rekao nisam dovoljno upucen u istoriju Vojvodine u detaljima tako da..
Uglavnom neko me je ispravio da sam "hteo" da kazem Buturovic..
Uglavnom dokle ce Buturovic biti predsednik Vojvodine?
Locked