19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0

Vaze prognoze?

Poll ended at Thu Mar 24, 2011 1:24 pm

Pobeda Vojvodine se ne dovodi u pitanje!
54
95%
Iznenadjenje - Remi
1
2%
Katastrofa - Pobeda gostiju
2
4%

Total votes: 57

njaks

Post by njaks »

Odlicno smo igrali u nekim trenucima sam uzivao u leprsavoj igri nase ekipe...najlosiji utisak Brana Ilic ocekivao sam da ce zablistati posle poziva u reprezentaciju, a on razocarao... :roll:
madda fakka

Post by madda fakka »

Samo da dodam da je Abu posle ove utakmice prvi strelac Jelen Super Lige :!:
I Bog je Slaninar...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

madda fakka wrote:Samo da dodam da je Abu posle ove utakmice prvi strelac Jelen Super Lige :!:
A kako???
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Gledajuci carolije Abubakara,ne mogu a da se ne prisetim letosnjeg skepticizma koji vladao medju vecinom clanova ovog foruma zbog njegovog dolaska.Tu svrstavam i sebe,cak je Yao vazio za zvucnije pojacanje i od koga se vise ocekivalo.Ni navijaci OFKe nisu izrekli neku lepu rec za njega,vec su jedva docekali da ode.Devet meseci kasnije on je najbitniji igrac Vojvodine,neki bi rekli i da je pola tima.
car jovan

Post by car jovan »

Andreyos wrote:Očigledno je da dotični novinar nije gledao utakmicu na Karađorđu.Kada je taj majstor penkala dao najvišu ocenu golmanu čuke,a sudiju počastio sa 8-com,sigurno se već bio blago intoksicirao vinjačićem i naoštravao pero za jedan epski izveštaj o zvezdinom treningu sa vizionarom Robijem kao mojsijevskim spasiocem u glavnoj ulozi
Када читам извештаје дотичног пискарала дођем до закључка да уопште нисам био на утакмици о којој он говори,и да је капацитет Карађорђа неких 5000
servalsorim

Post by servalsorim »

Сјајна представа данас на Карађорђу.Помало је тужно што лицитирамо са бројем гледалаца.Без обзира на све околности,па оволико људи је пратило Славију и Кабел у не тако давној прошлости.Све испод 3-4 хиљаде је срамота и за клуб и за град и на крају и за нас саме.Да се вратим на саму игру... солидно против кише и слабашног противника.За мене је централна фигура ипак био наш тренер Милинковић.Чини ми смо да смо најзад после бројних промашаја добили правог шефа.Одлично вођење екипе и што ме је посебно одушевило измене у правом тренутку.Стевановић је био тај џокер који је донео превагу на терену.На крају би похвалио и нас саме навијаче на све три трибине.Скоро нисам осетио такво јединство и тај дах у једра наше Старе даме.Искрено се надам да већ на следећој домаћој утакмици број публике буде бар за сома људи више.
...uno di noi...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

njaks wrote:Odlicno smo igrali u nekim trenucima sam uzivao u leprsavoj igri nase ekipe...najlosiji utisak Brana Ilic ocekivao sam da ce zablistati posle poziva u reprezentaciju, a on razocarao... :roll:
Nekako imam osecaj da Brana igra odlicno sa nekim jacim protivnicima,a da sa ovim slabijim i nema neku zelju :roll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Uvek sa tobom wrote:
Nekako imam osecaj da Brana igra odlicno sa nekim jacim protivnicima,a da sa ovim slabijim i nema neku zelju :roll:
A ja imam osećaj, da je u pitanju više ono ,,kako me krene".Imamo još takvih igrača u timu, i to je naredni zadatak koji treba da ispravljamo i dorađujemo, kako bi postali stabilna i veoma respektabilna ekipa.
U našem timu, danas ,,ispod crte", tj nivoa, ne ide samo nekoliko igrača.
Pod broj 1 Medojević,
pod broj 2 Trajković,
pod broj 3 Abubakar (kada igra na poziciji koju treba da igra, tj centarfora),
pod broj 4 Vulićević
pod broj 5 Tumbasović (ovog proleća),
e onda, dolaze na red oni koji, u velikom broju mečeva, drže nivo svojih igara (Mojsov, Brkić, Pavlović, Mitošević) i oni koji igraju od sjaja do očaja: Merebašvili, Ilić.I, na kraju spiska startera, Lazetić, koji samo ponekad odigra na nivou svog renomea.
Kataia, Stevanovića, Jaoa, Bilibiju, S Novakovića...još uvek ne može proceniti po tom parametru (zbog male minutaže i izostanka kontinuiteta utakmica).
Sve u svemu, imamo visok igrački potencijal za domaće takmičenje.Daleko bolji od svih ostalih klubova u JSL.
I naravno, sve boljeg i hrabirijeg trenera Zorana Milinkovića, koji kako upoznaje individualne i timske osobine naših igrača, sve bolje i brže slaže Rubikovu Kocku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
the Gari

Post by the Gari »

1. Mislim da veliki deo zaluga za generalno pozitivan trend u našem klubu pripada treneru Milinkoviću. Pri tom ne mislim samo na fudbal i vođenje ekipe. Čitam najavu za ovu utakmicu u "Dnevniku" i ne bih ni zarez promenio u njegovoj izjavi. Gospodin. A kakvi sve džiberi ne rade po domaćim klubovima...

2. Svaka čast Tomi i svim ostalim dobrim ljudima u medijima koji pokušavaju da učine da se za Vojvodinu što više čuje, ali mislim da bismo mi, kao navijači, trebalo manje da obraćamo pažnju na medije. Psi laju, karavani prolaze. Blizanci kradu, mi smo uz Vošu. "Niko nas ne voli, ''rac nas zaboli"!

3. Neko je ovde pitao, pa da odgovorim: Butorović će biti predsednik kluba sve dok Skupština ne odluči suprotno.

4. Turija, mislim da poslednjih nekoliko dana jednostavno briljiraš :)
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Konačno da smo odgledali jednu utakmicu gde smo igrali u solidnom tempu svih 90 minuta i prosto "mleli" protivnika na terenu. Pokazalo se još jednom da smo ekipa sa polivalentnim pojedincima, a tu prvenstveno mislim na Medojevića, koji je juče odigrao jako zrelo i borbeno na mestu štopera, pa se izostanak Mojsova nije previše osetio. Pogotovo uzevši u obzir to koliko je Meda juče lopti skinuo glavom, mada to važi za celu ekipu. Uz već proverene "skakače" poput Abua, Trajčeta i Mojsova, kao i majstore igre po zemlji (Mereba, Katai, Vuk), ove sezone smo u stanju da dominiramo nad bilo kojom ekipom u vazduhu i "na kopnu" 8) Pohvale takođe idu na račun igre Kataija, Pavlovića i Vuleta, pa su nam bokovi ove sezone "procvetali" u odnosu na neke prethodne, kada smo na silu gurali kroz sredinu i uglavnom ostajali bez pozitivnog efekta. Uz ovakvu raznovrsnost na terenu, ekipu koja je na okupu duže od jednog semestra i profesora koji ima znanje i elan da usmeri svoje učenike u pravom smeru, imamo čemu da se nadamo u naredna dva meseca. Zato iskreno žalim zbog ove dvonedeljne pauze, jer se fudbal u pravom svetlu vratio u Novi Sad.

P.S. Ovo kolo smo baš profitirali. Crnom blizancu smo prišli na -6, Radu pobegli na +8, a Slobodi na nedostižnih +19. Ima još da se igra, samo nastaviti u istom ritmu. Jedina smo ekipa sa 100% učinkom na proleće.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
FF89

Post by FF89 »

Ja sam pita dokle ce Buturovic biti predsednik kluba..
Zanima me ako je tako kao sto se prica da ce on rasprodati ceo tim da li je to istina? Rekao je otprilike da pola naseg(sadasnjeg) prvog tima mogu da idu u instranstvo..
Pa me zanima kako on mislis da napravi dobar tim ako cim naidje prilika on proda igraca??

EDIT: Pitao si jednom, drugi, treći put... Kome se obraćaš uopšte i da li misliš da će ti neko dati odgovor ako pitanje postaviš 15 puta? Iskontroliši malo svoje pisanje, nemoj gušiti forum jednim te istim postovima, prati malo medije - možda tu pronađeš odgovore na pitanja koja te muče.

Administracija
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Derane imam utisak da polako pocinjes da ides na zivce ljudima tvojim nebuloznim postovima. Ili se upristoji i pogodi temu ili nastavi da ucestvujes kao citalac.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:
Uvek sa tobom wrote:
A ja imam osećaj, da je u pitanju više ono ,,kako me krene".
Drugar,partizanovac me je "opominjao" da je Brana bas takav kakav je trenutno.Periodican igrac.Da igra u talasima i ima ogroman problem sa kontinuitetom!!!
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

kafe bagdad wrote:Derane imam utisak da polako pocinjes da ides na zivce ljudima tvojim nebuloznim postovima. Ili se upristoji i pogodi temu ili nastavi da ucestvujes kao citalac.

Sta je sad izjavio? Nisam stigao da procitam. Fenomenalan je :lol:

Iako smo se mi navijaci taman zaukali, mislim da ce za ekipu biti dobra ova pauza. Glavni igraci ce se malo odmoriti. Sledi nam Metalac, veliki duznik (poraz prosle sezone i remi jesenas na Karadjordju), tu utakmicu treba dobro spremiti i skoncentrisano odigrati. Verovatno ce se odigrati i jedna prijateljska utakmica sa vecom minutazom za one koji manje igraju. Juce su Trajkovic i Merebasvili dobili kartone i nisam siguran ali mislim da oni pauziraju. Taman jos dodatnog vremena tokom ove pauze za konacni oporavak Karana. Juce je Milinkovic probavao Ilica i Kataija na mestu Merebasvilija, videcemo za sta ce se odluciti u Kragujevcu (ako Gruzijac pauzira).
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

evo citiram ga doslovno:

Ja sam pita dokle ce Buturovic biti predsednik kluba..
Zanima me ako je tako kao sto se prica da ce on rasprodati ceo tim da li je to istina? Rekao je otprilike da pola naseg(sadasnjeg) prvog tima mogu da idu u instranstvo..
Pa me zanima kako on mislis da napravi dobar tim ako cim naidje prilika on proda igraca??

Pohvaljujem administraciju na brzoj reakciji.
Locked