Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
šumar

Post by šumar »

Pretpostavljam da bi i Milinković voleo da je odveo igrače ponovo u neke bezsnežne krajeve i tamo nastavio treninge a ne da im daje slobodan vikend.
Ali to mora neko da plati a ne crnogorci ne daju smeštaj dva puta džabe....
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ovo je što za sada znam, lokacije oba meča ću javiti čim saznam:

U četvrtak, 15h: FKV - Fakel Voronjež (Ruska II liga)

U nedelju, protiv Inđije
(ne znam ni tačno vreme)

Planira se da se odigra i meč protiv Proletera sa Slane bare u toku naredne nedelje!
TomaNS

Post by TomaNS »

Umesto Proletera, moze da uleti i mlada selekcija Ukrajine!
:)

Post by :) »

Juce je na strandu na pesku trenirao neki fudbalski tim, bili su u plavim trenericama al nisam mogao da vidim sta pise na njima. Dali je to neki trener lokalnog tima odlucio malo da improvizuje tokom ove pauze ili se radi o nekim gorespomenutim ekipama, jel zna neko?
TomaNS

Post by TomaNS »

danasnji Press:

VOJVODINA MERKA SPARING PARTNERE
Zahuhtale "Lale" su se, čini se, ove sezone potpuno uozbiljile - ne samo da su, računajući i kup utakmice, jedini srpski tim sa stroprocentnim učinkom na proleće, već će i pauzu provesti - radno. Dok drugi timovi sa severa predah koriste da vidaju rane, na Karađorđu se razmišlja o timovima protiv kojih će tempirati i održati željeni nivo forme, pred iskušenja koja predstoje.
-Veliki broj ekipa trenira u ovom periodu na SC Veternik, pa smo na slatkim mukama po pitanju izbora potencijalnog rivala za prijateljske susrete. Ono što je sigurno jeste da ćemo prvu utakmicu tokom pauze odigrati protiv ruskog drugoligaša Vorežnjina, potom ćemo snage odmeriti sa našim sportskim prijateljima iz Inđije u nedelju, da bi do kraja pauze ostalo prostora za još jedan meč - kaže Radisav Rabrenović, tehnički direktor Novosađana.
Iako se za sredu, kao mogući protivnik nameće Proleter sa Slane Bare, Press iz uprave kluba saznaje da će Novosađani pre na megdan mladoj selekciji Ukrajine, koja dolazi u Novi Sad.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

U četvrtak, 16h: FKV - Fakel Voronjež (Ruska II liga), baš na stadionu FK Veternik (ne SC Vujadin Boškov)!
Friend

Post by Friend »

Ove prijateljske utakmice koje se zakazuju u okolini mi idu malo na živce.Da li mi imamo svoj stadion u našem gradu,ili kao neka "kurva" izvinite što lajem,moramo da idemo sa jednog mesta u drugo,a Karađorđe zvrji prazan?
King

Post by King »

Oce Putin doci da gleda? :lol:
Casual

Post by Casual »

:) wrote:Juce je na strandu na pesku trenirao neki fudbalski tim, bili su u plavim trenericama al nisam mogao da vidim sta pise na njima. Dali je to neki trener lokalnog tima odlucio malo da improvizuje tokom ove pauze ili se radi o nekim gorespomenutim ekipama, jel zna neko?
Najverovatnije se radi o Indexu. Posto im je teren u katastrofalnom stanju, vrlo je moguce da se radi o njima. I ja sam pre godinu dana, dok sam tamo igrao takodje jedan deo priprema radio na strandu 8)

Izvinjavamo se na OFF-u, ako treba nek administracija prebaci u "Vojvodjansku fudbalsku scenu"
Volem Vošu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Danas sa Rusima u 16h, a u NEDELJU u 11h, protiv Inđije u SC "Vujadin Boškov".

Ko se uželeo FKV, a pre nedeljnog ručka...Milina!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Grof Žekula wrote:Danas sa Rusima u 16h, a u NEDELJU u 11h, protiv Inđije u SC "Vujadin Boškov".

Ko se uželeo FKV, a pre nedeljnog ručka...Milina!
Promena: termin isti, ali će se igrati u Inđiji!!!
Milan

Post by Milan »

Poluvreme 1:1, pred 150 gledalaca. Strelac Katai iz slobodnjaka.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

U izuzetno gruboj utakmici pobeda Rusa 3:1. Abu izasao sepajuci sa terena-stradali ligamenti. Sutra ce se znati stepen povrede.

Nastupili smo u sledecem sastavu:

Pajovic, Pavlovic, Karan, Mojsov, Vule, Adjuru, Tumba, Katai, Boske, Bilbija, Abu
Ulazili jo: Milko i Boba Novakovic, Trajkovic, Nestor, Poletanovic, Kosovic, Jao, Saladin
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote: Abu izasao sepajuci sa terena-stradali ligamenti. Sutra ce se znati stepen povrede.
E jebiga. Valjda nece dugo odsustvovati, on i njegova skok igra su nam apsolutno neophodni! :(
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Najmanje prijateljskog u ovom meču. Tolika grubost jedne ekipe...Dođe ti da se zapitaš da li nam je to u opšte i trebalo. Bolje da smo samo trenirali...
Post Reply