Stara poslovica kaže "Ako hoćeš da izgubiš prijatelja pozajmi mu novac".Radoye wrote:Najgore sto ovakve stvari radimo nasim osvedocenim prijateljima.
Uprava
Sada je 8m a bila je 30m..uporan wrote:Smanjuje se polako blokada u kojoj je klub.
Za sada ostaje 8.809.910,82 dinara, a bilo je preko 30 miliona. Samo što traje od 30.12. ili 204 dana.
Nadam se da ćemo do ključnih tekmi imati prohodan račun.
U kom vremenskom periodu su očistili ta 22m?

Da li kada se očisti račun da li mozemo očekivati nu novom prelaznom roku neke nove transfere i slicno?
Pa naravno da mozes da ocekujes nove transfere kao i uvek do sada u prelaznom roku, prodace se sve sto bude dobilo ponudu. Ovde klubovi i postoje samo zbog prodaje igraca, to im je jedini izvor prihoda i razlog funkcionisanja. To vazi za sve klubove u ovoj zemlji.
No nemoj da se sekiras previse, ionako nase igrace vise skoro da niko i ne trazi, nece ih zato puno ni otici, evo sada samo Mario a hteli su i Brku i jos njih par da prodaju samo nece niko da ponudi lovu za njih...
No nemoj da se sekiras previse, ionako nase igrace vise skoro da niko i ne trazi, nece ih zato puno ni otici, evo sada samo Mario a hteli su i Brku i jos njih par da prodaju samo nece niko da ponudi lovu za njih...
Cekaj ako je vec takva uprava zar ne moze nista da se ucini da se nesto povodom toga promeni??Radoye wrote:Pa naravno da mozes da ocekujes nove transfere kao i uvek do sada u prelaznom roku, prodace se sve sto bude dobilo ponudu. Ovde klubovi i postoje samo zbog prodaje igraca, to im je jedini izvor prihoda i razlog funkcionisanja. To vazi za sve klubove u ovoj zemlji.
- Grof Žekula
- Administrator
Večernje novosti (kako nas samo "provuku" u textu o partizanu...):
TUŽILI I VOJVODINU
Nije samo Partizan na meti čelnika Makedonije, tabak je presavijen i u slučaju Vojvodine, koja nije ispoštovala obeštećenje posle angažovanja Danijela Mojsova.
- Sa Vojvodinom je ista situacija kao sa čelnicima Partizana. Sve smo do tančina dogovorili u transferu Mojsova, ali su, posle dela uplata, Miodrag Pantelić i Ratko Butorović prestali da se javljaju na telefon. Tužili smo ih FIFA i očekujemo pozitivan epilog – kaže Dimovski.
Zapravo ovo i nije tako bezazleno i s obzirom na slučaj Bilbija dokazuje jednu stvar.
Mi jednostavno nismo u stanju da dovedemo kako treba i isplatimo igrače iz zemlje ili okruženja koji su pod ugovorom (dakle da nisu vlasništvo nekih memadžera ili menadžerskih agencija) , a da nisu iz nekog baš dosta nižeg ranga takmičenja.
Eto, pre ovog leta i prošle zime smo takve igrače malo uopšte i dovodili, a sada kada i jesmo doveli nekoliko takvih igrača ispostavilo se da to uvek mora da ide preko nekakvih dilova, raznih protivusluga, procenata, klauzula i slično.
Očekujem da se uskoro oglasi i Džomba po pitanju Trajkovića.
Eto čisto podsećanje da naša uprava nikada "ne spava" kada su u pitanju neke negativne stvari.
Mi jednostavno nismo u stanju da dovedemo kako treba i isplatimo igrače iz zemlje ili okruženja koji su pod ugovorom (dakle da nisu vlasništvo nekih memadžera ili menadžerskih agencija) , a da nisu iz nekog baš dosta nižeg ranga takmičenja.
Eto, pre ovog leta i prošle zime smo takve igrače malo uopšte i dovodili, a sada kada i jesmo doveli nekoliko takvih igrača ispostavilo se da to uvek mora da ide preko nekakvih dilova, raznih protivusluga, procenata, klauzula i slično.
Očekujem da se uskoro oglasi i Džomba po pitanju Trajkovića.
Eto čisto podsećanje da naša uprava nikada "ne spava" kada su u pitanju neke negativne stvari.
-
- novosadjanin
Doneta je i odluka da Vojvodina isplati dug Hajduku iz Kule za Branislava Trajkovića, kao i poslednju treću ratu OFK Beogradu za Abubakara Oumarua, u iznosu od 17.000 evra. Novosađani tvrde da će dugovanja izmiriti u najkraćem roku.
(MONDO)
(MONDO)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Videh ovo večeras i popizdeh. Kakve li slučajnosti, kakvog li tajminga...

Nije mi samo jasno kako mogu da nedvosmisleno napišu takve optužbe, bez da su dokazane. Pretpostavljam da bi mogao da ih tuži. Na stranu to da li je stvarno kriv ili ne. Još jedan primer selektivne pravde u državi Srbiji... PU!
POŠTO OBRAZ ???!!!