Pripreme
Najveći problem je u tome što je Abu posle sudijskog zvižduka (dosuđen ofsajd) pokušao da predribla golmana koji mu to nije dozvolio na neki svojstven način.
Srpski rečeno koji k***c ga je driblao kad je znao da je igra prekinuta pet sekundi pre.
Nadamo se da dvostruka glupost našeg tima neće biti fatalna za samog Abua i sam tim Vojvodine.
Ende
Srpski rečeno koji k***c ga je driblao kad je znao da je igra prekinuta pet sekundi pre.
Nadamo se da dvostruka glupost našeg tima neće biti fatalna za samog Abua i sam tim Vojvodine.
Ende
Aко су отишли лигаменти, мора паузирати најмање 6 месеци и до краја каријере ће га то мучити (пример прави Роналдо)! Чак и кад се опорави велико је питање да ли ће икад поново наћи праву форму...
Ето таман кад помислиш да је све као у бајци, да све иде добро, стари добри клуб се увек потруди да те изненади на најневероватнији могући начин! Бизарно изгубисмо убедљиво најбољег играча у је*еној пријатељској утакмици са неким руским чобанима! Просто да не поверујеш, да ли смо ми стварно уклети и да ли овако нешто може само нама да се деси?!
Зашто Боже? Зашто?! Па ми смо твој клуб, сакати мало оне комунистичке...
Ето таман кад помислиш да је све као у бајци, да све иде добро, стари добри клуб се увек потруди да те изненади на најневероватнији могући начин! Бизарно изгубисмо убедљиво најбољег играча у је*еној пријатељској утакмици са неким руским чобанима! Просто да не поверујеш, да ли смо ми стварно уклети и да ли овако нешто може само нама да се деси?!
Зашто Боже? Зашто?! Па ми смо твој клуб, сакати мало оне комунистичке...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
- Grof Žekula
- Administrator
Bog nas je pogledao. Rezultati magnetne rezonance su jasni i ligamenti NISU pokidani. Radi se o istegnuću, negde između prvog i drugog stepena. Pauza Oumaruu sigurno sledi, ali ne onolika da se plašimo. Jak je taj deran, nema šta!!!Minja wrote:Prema poslednjoj informaciji, ligamenti nisu pokidani. Rade se dodatni pregledi, a najverovatnije je u pitanju istegnuce.
Po mojim skromnim informacijama, to je pauza od 3 - 6 nedelja? 16. aprila nam je duel protiv crnih, plus dvomeč sa Slobodom...pre toga Metalac, a do kraja aprila Hajduk i Rad (kući) i OFK (gosti). Neko od rezervnih igrača će morati da zablista u odsustvu Abu-a...Pozitivna činjenica je da opcija imamo puno. E sad koja je prava? Pouzdam se u Milinkovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- AntonioKasano
Треба гледати са позитивне стране, можда ће баш сад Јао или Билбија да се наметну и да покажу да нису случајно у Војводини. Јао је када су дошли летос, требао да буде веће појачање од Абуа, ево му прилике да се покаже. И Билбија је прошле зиме најављиван као велико појачање, сад играмо колико толико течније него у јесењем делу, о пролетос да и не говорим, тако да иако и даље делује прилично слабашно могао би да покаже своје реализаторске способности, ако му се припреми нека добра прилика. Нема разлога да очајавамо сад овде!
Ja prosto ne mogu da verujem koliko LUPETANJA ima ovde zbog jedne prijateljske utakmice vezano za ceo ruski narod?
I to na ovom forumu gde takvim pričama zaista nije mesto.
Čudi me da niko nije reagovao od onih koji bi trebali da to urade i usmerio diskusiju.Au, neki stvarno lupetaju i to za medalju.
E sada da je ovo odgovarajuće mesto, mogao bih vam izneti čitavo more primera prijateljskih i čvrstih odnosa ruskog i srpskog naroda.
Ali manimo se toga i skoncentrišimo se na Vojvodinu.
Što se tiče Abubakara, ako su u pitanju 4 nedelje, možda bi mogao da bude spreman za Partizan, čvrst je to momak.Realno imamo dobar tim i treba verovati u njega i sve utakmice kući osim blizanaca možemo da dobijemo sa kombinovanom ekipom (treba samo dobro postaviti igru) , a što se tiče gostovanja, Metalac je itekako pobediv jer to je ekipa poprilično skromnih mohućnosti.Jedino što će protiv nas biti ekstra napaljeni, ali za sve ima lek.
Nego, ako je Dortmund mogao da nastavi bez povređenog Japanca Kagawe koji im puno znači i dobije Bajern u Minhenu, možemo i mi nešto slično da uradimo.
I to na ovom forumu gde takvim pričama zaista nije mesto.
Čudi me da niko nije reagovao od onih koji bi trebali da to urade i usmerio diskusiju.Au, neki stvarno lupetaju i to za medalju.
E sada da je ovo odgovarajuće mesto, mogao bih vam izneti čitavo more primera prijateljskih i čvrstih odnosa ruskog i srpskog naroda.
Ali manimo se toga i skoncentrišimo se na Vojvodinu.
Što se tiče Abubakara, ako su u pitanju 4 nedelje, možda bi mogao da bude spreman za Partizan, čvrst je to momak.Realno imamo dobar tim i treba verovati u njega i sve utakmice kući osim blizanaca možemo da dobijemo sa kombinovanom ekipom (treba samo dobro postaviti igru) , a što se tiče gostovanja, Metalac je itekako pobediv jer to je ekipa poprilično skromnih mohućnosti.Jedino što će protiv nas biti ekstra napaljeni, ali za sve ima lek.
Nego, ako je Dortmund mogao da nastavi bez povređenog Japanca Kagawe koji im puno znači i dobije Bajern u Minhenu, možemo i mi nešto slično da uradimo.
-
Izvini, ali eto upravo ti opet LUPETAŠ i to za medalju.kuzma liman wrote:Izvini ice ali ti nisi merodavan da ocenjujes da li neko lupeta ili ne samo pogledaj svoje postove pre 6 meseci kada je dosao abu i koje si nebuloze pisao ... I kakve si sve ti teorije zavere ovde izlagao da se prepricavaju po stadionu...
Molim te pronađi moje postove vezane za Abubakara, ajde, samo napred, čekam.Ništa ja nisam pisao, pomešao si me sinak sa nekim drugim.Ja u pauzama prvenstva i inače retko pišem.Pisao sam samo za Lazetića.A za Abubakara su na primer pisali neki koji sada pletu po Rusima, a dojavljivali su im prijatelji iz OFK Beograda.
-
ice wrote:
Po meni Ilić i Jao nisu loši igrači, pružali su sasvim solidne partije, uostalom i nama su bili zabiberili u međusobnim okršajima.Ne bi to bila neka vrhunska pojačanja, ali bi ipak bila solidna.
Oumaru svakako nije igrač za nas i tu stvari već drugačije stoje.

Bilo je tu jos postova na par tema sta ce nam boban kralj splavova bio si naporan ko i sa lilikom (mada si u njegovom slucaju bio upravu) samo nemam vremena a ni zivaca da kopam dalje!
Last edited by kuzma liman on Fri Mar 25, 2011 2:13 pm, edited 2 times in total.
To sto se nasao jedan majmun iz protivnicke ekipe da startuje ostro na naseg najboljeg igraca stvarno nema veze sa ruskim narodom
Veoma su me obradovale dobre vesti od klupskog lekara, ne bih ni da zamisljam kako bismo lecili neefikasnost u napadu, uz duzno postovanje svim Abuovim zamenicima.
P.S. Nemojte se prepucavati u ovoj temi, PM postoji zbog toga...

Veoma su me obradovale dobre vesti od klupskog lekara, ne bih ni da zamisljam kako bismo lecili neefikasnost u napadu, uz duzno postovanje svim Abuovim zamenicima.
P.S. Nemojte se prepucavati u ovoj temi, PM postoji zbog toga...
Napred Voso!