Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
the Gari

Post by the Gari »

Voja wrote:Nisam gledao mladu reprezentaciju protiv Bugara,ali ako je ovaj komentar istina,onda i ovo spada u jedan vid marketinga ;)
Milos | 25.03.2011. 16:37

Staviti Lazu Bakmaza na mute -.- koliko je samo puta u toku meca rekao vojvodina vojvodina vosjvodina. Bar 16 puta je rekao Medojevic i Mitosevic koji nastupaju za Vojvodinu -.- Strasno -.-
:lol: 8)
Nego, ja se pitam je l' taj komentar ostavio onaj "naš" @milos. Ako jeste, verovatno mu smeta što prepošteni Lazo nije koji put pomenuo i Mrđu :D

Mene inače taj Bakmaz jako nervira, al' kad vidim kako "one" još više nervira, počnem da ga volim :twisted:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

the Gari wrote:
Mene inače taj Bakmaz jako nervira, al' kad vidim kako "one" još više nervira, počnem da ga volim :twisted:
Sećamo se mi i drugačijeg Laze :roll: ali treba prihvatiti čoveka kada se promeni i shvati svoje greške.Ostali deo sportske redakcije RTV i Radija je katastrofa po sportsku Vojvodinu, čak i ova nova lica koja se pojavljuju :oops: .Gde ih samo nađu takve?

Ajde još jedno pitanje u vezi marketinga:
Jel neko probo vino :?:
Cena, nažalost, jeste takva da treba čekati Svečare za kupovinu, ali možda se neko izreskiro ranije?
Ja još uvek imam nekog odličnog sremačkog (za 200 dinara litar) :wink: Mogli bi Vinarija Kovačević i Klub promotivno malo da spuste cenu za prvu turu :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MarketingOff

Post by MarketingOff »

DRAGI FORUMASI, prvo hvala na dobrodoslici! Drugo, posto je ponuda Vosinih suvenira izuzetno mala u odnosu na tradiciju kluba, grupa entuzijasta, medju kojima je i moja malenkost, resila je da to ispravi. Dosadasnju ponudu (koja ce se azurirati iz dana u dan), mozete pogledati na
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 59&sk=wall

Bice tu jos mnogo toga :) Hvala!
MarketingOff

Post by MarketingOff »

MarketingOff

Post by MarketingOff »

Dragi forumasi, mobilizacijom na fejsbooku, smsu, ulici, forumima, itd, zavrsena je prva velika anketa navijaca Vojvodine. Ucesce je uzelo 1000 ljudi, a intersovanje je preseceno serverom koji se tu zakljucavao.

Elem, evo rezultata:
1. Realno je... Da uzmemo duplu krunu 202
20%

Da osvojimo kup i budemo drugi 411
41%

Da osvojimo kup i budemo treci 299
30%

Da igramo finale i budemo drugi 78
8%

Da igramo finale i budemo treci 10
1%

2. Naš najbolji igrač je... Abubakar Oumaru 526
53%

Željko Brkić 204
20%

Brana Ilić 156
16%

Vuk Mitošević 3
0%

Slobodan Medojević 7
1%

Miroslav Vulićević 1
0%

Janko Tumbasević 15
2%

Danijel Mojsov 2
0%

Giorgi Merebašvili 84
8%

Nikola Lazetić 0 0%

Aleksandar Katai 0 0%

Branislav Trajković 2
0%

3. Za stogodošnjicu bih voleo/la... Slaviju 561
56%

Inter 277
28%

CSKA 7
1%

Nekog četvrtog 24
2%

Šajkaš iz Kovilja 11
1%

Bilo koga ali da bude "na nivou" 119
12%

4. Firma je ove sezone... Odlična 512
51%

Solidna 479
48%

Loša 8
1%

5. Od prelaznog roka očekujem... Da sačuvamo najbolje 441
44%

Da dovedemo par ekstra pojačanja 390
39%

Ništa posebno 19
2%

Odlazak najboljih i dolazak adekvatnih zamena 138
14%

Odlazak najboljih 8
1%

6. Od medija nas najbolje prate... Dnevnik 400
41%

Press 468
49%

Gradjanski 6
1%

Blic 4
0%

Vecernje novosti 2
0%

RTV Vojvodina 84
9%

B92 0 0%

Kurir 0 0%

Alo 0 0%

7. Ko je od ovih igrača ostavio najveći trag u vašim srcima... Goran Šaula 80
8%

Dejan Govedarica 56
6%

Miloš Krasić 269
27%

Lane Jovanović 340
34%

Damir Stojak 6
1%

Ljubiša Dunđerski 144
14%

Milan Belić 20
2%

Saša Todić 82
8%

8. Regionalnu ligu bi... Trebalo obavezno igrati 540
54%

Trebalo igrati ako vodi u LŠ 430
43%

Ignorisati to je glupost 29
3%

USKORO SCREENSHOTOVI KOJI POTVRDJUJU VERODOSTOJNOST! ZNACI, STAV JE JASAN -- KUP I DRUGO MESTO!
TomaNS

Post by TomaNS »

Abubakar Oumaru u danasnjem Pressu!
Uskoro ce i predsednik, samo da u centrali svare kritike na racun Beograda i centralistickih krugova moci :)
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

http://novisadinfo.blogspot.com/2011/03 ... i-vec.html

Odlican teks,prelazimo svi u Telenor :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ice

Post by ice »

Ja sam već odavno uz Telenor i tamo šaljem i članove porodice, a Lav pivo nisam pio (osim zaista u retkim situacijama) zaista ne pamtim od kada.
car jovan

Post by car jovan »

Кад је Норвешка признала Косово,прешао сам на МТС,сад прелазим на фиксни
ice

Post by ice »

Tekst sa linka gore se nadovezuje na ovo:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=503156

Pa nisu li pravi dobri i slatki Titovi blizančići, telepatski vezani jedno za drugoga? :lol:
Del_Boske

Post by Del_Boske »

car jovan wrote:Кад је Норвешка признала Косово,прешао сам на МТС,сад прелазим на фиксни
:lol: :lol: :lol:
Царе краљу!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Тако се то ради!!! Да се не деси никада више да неки Бане Ивановић оде у ОФК, или нови Брана Илић да не дође одмах у ФКВ...Погледајте имена промотера - СВАКА ИМ ЧАСТ што су се укључили у акцију!!!

Комплетна опрема за децу и тренере је набављена - сад само да тренирају и (једном) појачају НАШУ "Стару Даму"! Прича ће се "ширити" на територију читаве Војводине!

Званичан Сајт:
Воша окупља мале Сремце

База из које ће убудуће ФК Војводина” црпети фудбалске таленте проширена је и на “кићени” Срем.

Заједнички интерес нашег клуба, деце, родитеља и неколицине амбициозних заљубљеника у најпопуларнију игру на свету преточена је из идеје у дело.

Од данас ће дечаци из Старих Бановаца (стадион ФК “Дунав”), Старе Пазове (стадион ФК “Јединство”), Лаћарак (стадион ФК “ЛСК”), Руме (стадион ФК Словен”) и Шида (градски стадион) имати прилику да уче прве фудбалске кораке под будним оком високо образованих стручњака ШФ “Војводина”.

Новосадски суперлигаш помогао је материјално оснивање ових фудбалских “основних” школа. Набављена је комплетна црвено-бела опрема за све малишане, спортски реквизити као и опрема за тренере.

Млади сремски фудбалери који прођу школу, каријере ће настављати у клубовима из својих места, а они најталентованији обући ће и дрес ФК “Војводине”.

Из Војводине поручују да се на овоме неће стати те да ће сличне акције бити настављене широм наше покрајине. Према плану, следећи на реду је “град зеленила”, Сомбор.

Промотери ШФ “Војводина” су Илија Пантелић, Милован Рајевац, Гојко Качар, Душан Тадић, Жељко Бркић и Мирослав Стевановић.
torrente

Post by torrente »

Mogli su da dodju i u Donji SremIonako svi igraci idu u Zemun i NBg u skole fudbala.
Fk Mladost iz Kupinova ima i reflektore,takmiče se u Sremskoj Ligi i treniraju i kad se smrkne ,jer imaju reflektore.
A dolaze treneri iz Radničkog sa N.Bg.Klinaca ima oko 40-45.Na svakom treningu.Isti je slučaj i u Jakovu !
Tako da bi trebalo malo da porade i da bace oko na taj deo Vojvodine,pogotovo sto moje zagule Sremske i dalje gaje velike simpatije prema Fk. Vojvodini!!! :!:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
nboya
Administrator

Post by nboya »

Pre neki dan kad sam prolazio kroz Rumu video sam u centru bilbord sa reklamom za ovu akciju. Na bilbordu je klinac u Vosinom dresu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Friend

Post by Friend »

Lepe vesti,samo da potraje ova saradnja,a ne da se stane posle nekog vremena,kao što je bilo sa nekim sličnim akcijama.
Post Reply