21. kolo: Vojvodina-Sloboda 3:1

Locked

Ishod utakmice?

Poll ended at Thu Apr 14, 2011 2:31 pm

Pobeda Vojvodine
58
89%
Nereseno
5
8%
Pobeda Slobode
2
3%

Total votes: 65

Zeljafcv

21. kolo: Vojvodina-Sloboda 3:1

Post by Zeljafcv »

Istorijat i sve podatke vezano za Slobodu možete pronaći na Sajtu:
www.fksloboda.org

Pozivam ovim putem Slobodaša sa našeg Foruma da se uključi u diskusiju o ovoj utakmici i napiše o svom timu nešto, svoja očekivanja, sastav, taktika, povrede, suspenzije i slične podatke koji će sigurno biti interesantni svima nama i upotpniti užitak praćenja utakmice.

Posle overenog plasmana u Finale Kupa i šanse ovoj generaciji da u maju 2011. "Zlatnim Slovima" ispiše istoriju Vojvodine, u subotu sa početkom u 15:30 časova u goste nam dolazi Sloboda, ali ovaj put u borbi za prvenstvene bodove. Ovih 30-ak dana se mora nastaviti sa serijom dobrih rezultata i održavanjem stabilnosti do tog Finala. Mora se nastaviti sa utiskivanjem doze "Vošofobije", strahopoštovanja kod rivala s jedne strane, dok sa druge, da nam se ne bi desila situacija kao lane, kada smo sve snage usmerili samo na Kup, a na kraju ostali bez ičega, da ovo od ranije ne bi bilo u stilu "džaba smo krečili". Da me pogrešno ne shvatite, narednu utakmicu sa Slobodom vidim i kao neku predigru za ono što nas učekuje posle, da se malo "prangije" napune za "bitku" koja nas očekuje protiv onih. Lepo bi bilo na krlima nove pobede i pucajući od samopouzdanja napravimo novu "Invaziju" na Beograd.

Što se tiče same utakmice očekivanja su da nas očekuje dosta drugačija utakmica od Kupa, jer gost neće biti pod imperativom pobede, neće juriti rezultat i verovatno će se zadovoljiti sa bodom sa Karađorđa. Dakle, Kup utakmica nije isto što i prvenstvena koja nas očekuje sa istim rivalom. U Kupu se Sloboda morala otovriti, dok će u prvenstvu sigurno igrati dosta zatvorenije sa ciljem da izvuče remi i pokuša, ako se za to situacija otvori i budemo neoprezi pripreti iz kontre. Naravno, to ne znači da utakmica neće biti interesantna i da će Sloboda učiniti sve da dođe do pobede. Nadu da ćemo se ponovo radovati budi povratak Marebe, za kog smo se uvreili da nam dosta fali u organizaciji napada i straha kod protivnika da može da im pripreti iz šuta sa distance ili driblinga, što od Novaka juče nismo videli. Od Bobe budimo realni, nismo ni očekivali da igra napred nešto posebno i može mu se oprostiti. Proba na ofanzivnom veznom nije uspela, ali je cilj opravdao sredstva i prošli smo dalje. Od krila očekujem da u situaciji kada imamo kvalitetnu sredinu, iskoriste to na najbolji način i vidimo mnogo raznovrsnije napade Vojvodine. Lepa prilika za Acu da iskoristi višak prostora (kao što to ume Abu da čini), očekujem puno lepih prodora sa te strane, dok sa druge strane očekujem da nas Vule nagradi konačno sa nekim upotrebljivim centaršutom, majstore red bi bio!

U timu kako je Grof još ranije napomenuo, neće biti Mojsova, jer se čuva za one. Pa može nam se, jer je Karan juče briljirao, složićemo se da tu nebi trebalo biti opasnosti. Ostatak ekipe će najverotanije biti u standardnom sastavu, Brka Kapiten na golu, Vule i Pavke uz aut linije, Trajko će praviti društvo Karanu, po sredini će udarati Meda? (zavisno od zdravlja), Tumba i Mareba, dok će na krilima biti Katai i Laza, u središtu napada Brana.

Za statističare imamo zvanične podatke, koje sam naravno pronašao na našem Sajtu u sekciji Rivali, da su Vojvodina i Sloboda odmerili snage ukupno 7 puta. 6 puta je Vojvodina pobedila, 1 nerešena. Gol razlika 10 datih i 3 primljena na strani Vojvodine.
Last edited by Zeljafcv on Mon Apr 11, 2011 1:09 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
mihailov

Post by mihailov »

Nema se sta posebno dodati, iako je Sloboda u ocajnoj formi, sigurno je da nam nece dozvoliti da ih dvaput dobijemo na lak nacin. Nadam se da ce Milinkovic malo izmesati karte i ostaviti igrace kojima preti suspenzija na klupi, i sami znamo koliko bi se sudija libio mogucnosti da nam oslabi tim pred odlucujucu prvenstvenu utakmicu...
Svakom pobedom bicu zadovoljan, bitno je da puni samopouzdanja odemo na JNA, pa sta Bog!

Jos da pohvalim Zeljufcv na sjajnim uvodima tokom cele sezone, svaka cast :!:
Napred Voso!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Za očekivati je "mešanje" karata za ovaj meč, jer neki su ZASLUŽILI odmor, a neki DA SE MI odmorimo od njih!

Bez Mede i Oumarua, ali verovatno sa Merebom, Trajković se vraća sigurno...

Ovo može biti prilika za neke sa klupe da po poslednji put pokažu jesu li ili ne za FKV!!! Ova se tema malo zapostavila, jer imamo rezultate, ali posle ovog meča ulazimo u one odlučujuće, gde isti neće dobijati šansu.

Zato i očekujem neke od njih na terenu u subotu, a rezultat...Zna se!!! Ne vidim zašto bi menjali pristup obavezama, a sa pobedom (makar i ovakvom kao juče) idemo na prvi od dva meča sa "onima" puni samopouzdanja! Čak još neke karte, mogu ovog vikenda da nam se poslože...Ali naš čip u to kockanje mora biti subotnji TRIJUMF!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Bosketa u tim od početka, umesto zvezdinog vojnika, i Merebu bih možda uveo tek u drugom poluvremenu, ne bih ništa ja s njim rizikovao. Gurnuo Vuka bliže golu, a Ađurua na Medino mesto zadnjeg veznog.
Sumnjam da će Milinković učiniti ovako, ali ako bude 1-0, neću mu zameriti :wink:
Io odio Belgrado
tulip

Post by tulip »

Ja baš očekujem ubedljivu pobedu. Mislim da će mo dati otprilike 4 gola.
Svi naši fudbaleri će ući u meč spremni da izgaraju svih 90 minuta, bez kalkulisanja. I posle prvog gola, nastaviće u žestokom ritmu do kraja meča, jer samo tako mogu spremni dočekati sledeći vikend i utakmicu sa onima.
Od Slobodinih igrača očekujem da još manje pruže na ovoj utakmici, nego u polufinalu kupa. Mislim da su su oni definitivno psihofizički ispažnjeni, jer su sav svoj elan ispraznili u toj utakmici, a što je gore po njih, cilj nisu ostvarili.
Ova konstantacija, naravno neće uticati na naš tim da uđe u meč sa "pola gasa". Vreme je da se ubedljivim pobedama i atraktivnom igorom privlače navijači i gledaoci na "Karađorđe".
DAJ GOL!!!
soderstorm

Post by soderstorm »

Sto se tice utakmice u subotu. Ja bih da probamo sa dva napadaca Jao-Bilbija. Mislim da se Jao bolje snalazi kao drugi to je bar pokaao protiv Zvezde i jos bi Bilbija mogao da bude rastereceniji u napadu pa da pokaze sta ume. Recimo da sastav bude: Brkic,Vulicevic,Pavlovic,Karan,Adjuru,Tumasevic,Katai,Stevanovic,Jao,Bilbija. Mislim da bi ovaj tim sto sta pokazao ali neka nas trener odluci koga da baci u vatru koga da odmara pokazao je da zna.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Bilo bi vreme da konacno zabelezimo ubedljivu pobedu(pobedu protiv raspalog Cukarickog ne racunam kao ubedljivu) i popravimo gol razliku,posto nam se cigani polako priblizavaju u tom delu statistike.
servalsorim

Post by servalsorim »

Ни сам нисам сигуран зашто али имам неки осећај да ако добијемо ову утакмицу узимамо првенство.
...uno di noi...
Владика
Administrator

Post by Владика »

servalsorim wrote:Ни сам нисам сигуран зашто али имам неки осећај да ако добијемо ову утакмицу узимамо првенство.
Задње коло у Новом Саду, против звезде оверавамо дуплу круну! Просинечком дарујемо путовницу и карту за Загреб, а целој Србиjи разлог за јед и шок! Ајмо, славље нам је надомак руке!
Last edited by Владика on Thu Apr 07, 2011 9:30 pm, edited 1 time in total.
Vojvodjanin

Post by Vojvodjanin »

podbara wrote:
servalsorim wrote:Ни сам нисам сигуран зашто али имам неки осећај да ако добијемо ову утакмицу узимамо првенство.
Задње коло у Новом Саду, против звезде оверавамо дуплу круну! Просинечком дарујемо путовницу и карту за Загреб, а целој Србији разлог за јед и шок! Ајмо, славље нам је надомак руке!
To si sinoć sanjao? :D šta da kažem bilo bi lepo, bilo bi..
Minja
Administrator

Post by Minja »

Vojvodina ove sezone ima dugu klupu i ko god da je u timu nije rupa. Neki igraci su u boljoj formi, neki tek treba da udju, ali do sada je bilo tako da komplet tim svojski radi ceo mec, a jedan igrac iskoci i lupi pecat.

Nema pritiska u subotu, ali nemojte da zabrljate, bas bi bila gre'ota 8)
ice

Post by ice »

Očekujem pobedu od 1:0, sasvim dovoljno.Bez Abubakara opet malo kuburimo sa realizacijom.
Nekako mislim da je došlo vreme za okršaje sa beogradskim klubovima i da je ekipa gladna tih mečeva i njihovih skalpova i da će nam na tim mečevima biti čak i lakše (naravno ako se ne umeša viša sila) .
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

Mozete ocekivati slicnu postavu Slobode kao u sredu, jer je klupa kratka i nema mnogo alternativa, posebno ne u napadu, realno. Bulatovic ponovo nema pravo nastupa, ali Ademovic ima. Pitanje je samo da li ce iza Pavicevica poceti Mihajlovic kao u sredu ili Ademovic ili Golocevac. Mislim da ce opet poceti Mihajlovic.
Ono sto moze da se desi je da Ademovic pocne u spicu umesto Pavicevica, jer je on realno spic, a ne veznjak, a da Pavicevic sedne na klupu. Polacek nije poceo nijednu do sada i mislim da nece poceti, jer je nespreman, istrosen, totalno van takmicarske forme. U zadnjem redu ce verovatno biti isto kao u sredu, a jedina mogucnoste je da na desnom beku umesto Vasilica pocne Stevancevic. Manje verovatno je da Stanisavljevic pocne kao stoper, a Klimpl na desnom beku. Ostalo ste videli. To je to. Ima jos i Tanusev kao opcija u napadu, ali mislim da je on mozda vise za levo krilo ... ma mi smo trenutno raspad i nema tu filozofije.
Ono sto odlikuje zadnjih par nedelja, kada smo mi u pitanju, je losa atmosfera u klubu, koja se prenosi na stariju Slobodinu publiku, srecom ne i na FF u velikoj meri, ne racunajuci organizacione nezgode.

Cinjenica je i da vise nema nikakvih ambicija i da svi cekaju da se ova sezona zavrsi, da se vratimo na Begluk, da vratimo ime, grb, da se ponovo okupe svi Slobodasi koji iz ovih ili onih, objektivnih ili subjektivnih razloga nisu ispratili dobar deo ove sezone, a ima dosta takvih koji cekaju gore pomenute stvari. Malo smo se svi umorili od Lucana, realno. Begluk je nas dom.
kinik

Post by kinik »

Sto se vise blizi Subota sticem utisak da je ovo ustvari prelomna, a mozda i odlucujuca utakmica. Ukoliko pobedimo nastavljamo rastereceno u istom ritmu i gazimo redom!
Prognoza: pobedjujemo i bole nas, a ostali neka razmisljaju...
1966...1989...201x
Mickey

Post by Mickey »

Eto prvi put da sam suzdrzan.
Ja bih ipak bio oprezan sto se tice prognoze za sutrasnji mec.
Naravno potajno se nadam da cemo ih ispratiti sa min. 3 gola razlike. :D
Locked