Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Post by Stexman »

One and only wrote:Odem danas do mts-a da raskinem ugovor i pita me zaposlena koji je razlog raskida. Sve joj lepo kazem i zena se bas iznenadila. Naravno ona je u tom obrascu navela razlo koji sam i rekao, pa sam makar uradio nesto i dobro je da ce ovi iz beograda ako uopste i citaju to saznati da postoje ljudi koji ne simpatisu bas ta dva drzavna projekta. Izgleda sam prvi koji je to naveo kao razlog, al' nadam se da ima jos ljudi koji ce isto to uciniti. :wink:
Lav i mts nikada :D
Genijalan potez :D
Apropo ovoga za Lav, posto su ovi iz Lava pokrovitelji kupa Srbije, ako da bog da osvojimo trofej, predlazem veliku setalicu:
Jelen Pivo - Navijaci znaju zasto!
he he he :D
Marcello

Post by Marcello »

Ajd, kada smo već u off-u, samo da proverim: nadam se da niko od nas više ne pije Lav pivo?

Nemojte se ljudi, šalom šaliti...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Ја га не пијем откако су га Данци купили...
Jataganac

Post by Jataganac »

Dobro pa i Apatinska pivara je pre par godina šurovala sa ciganima ,a ostale pivare su uglavnom raskrmčili i sjebali , al One limenke svakako treba izbegavati u širokom luku .
Avangarda

Post by Avangarda »

Ај' опет да питам где могу да купим овај наш домаћи дрес у коме тренутно наступају наши играчи, значи да она реклама АГ буде онако у квадрату?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Avangarda wrote:Ај' опет да питам где могу да купим овај наш домаћи дрес у коме тренутно наступају наши играчи, значи да она реклама АГ буде онако у квадрату?
Нигде!
Turija

Post by Turija »

Ipak, NAJBOLJE JE PITI VINO (ko ima mogućnosti VOŠINO) :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da sam ja predsednik kluba,poslao bih sutra pre podne ceo tim (u trenerkama Vose),kolektivno na Palic,setnja kraj jezera,slikanje sa ljudima,a posle na utakmicu,kolektivna podrska Spartaku i analiza igre sledeceg protivnika!!! :wink:
Image
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Grof Žekula wrote:
Avangarda wrote:Ај' опет да питам где могу да купим овај наш домаћи дрес у коме тренутно наступају наши играчи, значи да она реклама АГ буде онако у квадрату?
Нигде!
Kako nema nigde? Pa zar ne postoji neki fan shop ili u nekoj sportskoj prodavnici Vosin dres? I kada ce konacno da proradi onaj online shop na zvancinoj stranici? Od kad znam za taj sajt na njemu pise "uskoro".

I da, kad ce konacno da se stampaju ove JSL-Slicice? Katastrofa, uopste se niko ne trudi za komercijalizaciju i na neki nacin "marketing" JSL.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

DekiFirma wrote:
Kako nema nigde? Pa zar ne postoji neki fan shop ili u nekoj sportskoj prodavnici Vosin dres? I kada ce konacno da proradi onaj online shop na zvancinoj stranici? Od kad znam za taj sajt na njemu pise "uskoro".

I da, kad ce konacno da se stampaju ove JSL-Slicice? Katastrofa, uopste se niko ne trudi za komercijalizaciju i na neki nacin "marketing" JSL.
Dresova ima ali bez reklame, na novom naselju kod crkve, ulica preokoputa ambulante, 50m sa desne strane lokal u zgradi, Joma shop. Ima standardno crveno-beli i potpuno beli sa zlatnom trakom duz rukava i ramena. 2900 dinara. Nadam se da sam pomogao.. Aj`uzdravlje..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Junior

Post by Junior »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/RTV-Sm ... dstvo.html
RTV: Smenjeno kompletno rukovodstvo

Kako saznaje Radio 021, Upravni odbor RTV doneo je u petak odluku da smeni kompletan menadžment ove medijske kuće.
Smenjeni su sadašnji generalni direktor Blažo Popović, direktor televizije Aleksandar Dotlić, glavni urednik televizije Ljubiša Nikolin i glavni urednik radija Radovan Balać. Prema rečima našeg izvora, rukovodeći kadar je preveden u vd stanje do izbora novog rukovodstva. Prethodno će, u petak, RRA saopštiti ko su novih šest članova UO RTV-a.
Odluka o smeni kompletnog menadžmenta doneta je zbog loših rezultata. Odluka će stupiti na snagu sutra, a zvanično saopštenje Upravnog odbora očekuje se tokom dana.
Izgleda da je saradnja sa RTV trajala samo nekoliko dana :?
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Ово не би требало да има везе са уговором који је већ потписан. А чак мислим да је тај Поповић и циган, али и то је небитно у принципу.
:)

Post by :) »

http://www.24sata.rs/novisad.php?id=93078

Idealna prilika da Ateisti pred utakmicu dignu masu, ne sumljam da ce se setiti da spomenu utakmicu, al ako bi im neko rekao da obrate paznju na taj detalj.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сад када смо уговором везани за РТВ могли би да пошаљемо неки допис дотичнима из РТВ да наше мечеве који се емитују на РТВ(И ртс у) коментарише неки наш човек,јер просто је невероватно како је коментатор синоћ здушно бодрио играче патлиџана,па што и ми на нашој телевизији неби имали нашег коментатора...Чак шта више предложио би и неког са форума :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Junior

Post by Junior »

U sredu je i definitivno besplatan ulaz!
Post Reply