21. kolo: Vojvodina-Sloboda 3:1

Locked

Ishod utakmice?

Poll ended at Thu Apr 14, 2011 2:31 pm

Pobeda Vojvodine
58
89%
Nereseno
5
8%
Pobeda Slobode
2
3%

Total votes: 65

prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Posetom se ne treba opterecivati... Tako je kako je, ima nas koliko nas ima. A ima nas vise nego na pocetku sezone, i broj koliko-toliko raste na svakoj utakmici i, sto je vazno, mislim da ljudi koji jednom dodju dobiju zelju da dodju opet...

Bolje je rasti postepeno nego da Karadjordje postane IN mesto, mesto za izlazak a tribina se pretvori u straftu ili pa da nam kojekakvi likovi paradiraju gore-dole! Na stadion treba da dolaze iskljucivo ljudi koji znaju fudbal i vole Vojvodinu, ako je takvih u Novom Sadu 2572 onda na stadionu ne treba da bude 2573 coveka jer je tom jednom nije mesto na stadionu!!!
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

Tek dodjoh do neta posle par dana.
Zelim da se zahvalim na gostoprimstvu u prelepom Novom Sadu.
Ovo se ne zaboravlja, samo se nadam da cemo biti u prilici da uzvratimo.
Izvinjavam se u ime Slobode, ako je to ikako moguce, za ono ponasanje naseg trenera na poluvremenu i otvorenu provokaciju svih ljudi na stadionu. Podsetio me na gostovanje nizerazrednih klubova u Uzicu, mada i tu ima veliki broj trenera i ljudi za postovanje, a ima i onih djilkosa koji dodju da provociraju publiku i ceo stadion. Bruka za Slobodu. I ja sam se osetio isprovociran, jer ceo stadion i obe ekipe postavljene na terenu cekaju njega 10 minuta da preseta teren i dodje do klupe da bi poceli. Plus je i svoju ekipu izveo sa vise od 5 minuta zakasnjenja, a on izlazi sa 5 minuta zakasnjenja u odnosu na svoju ekipu. Namerno. Olos.
To je njegovo uobicajeno ponasanje, on vredja i ponizava svoje igrace, ima losu atmosferu u ekipi, u svlacionici. To sto vice na sudije, to me zabole, sudije ne podnosim organski, ali to treba raditi mangaski kada si trener tokom utakmice, a ne onako kulovski. Veci problem je njegov odnos prema kolegama, prema domacinima, publici. On nije hteo da se pozdravi sa Bekvalcem, ne dolazi na konferencije za medije ni u Lucanima nekoliko puta, prica kako su sudije nesto doprinele prvoj utakmici naseg dvomeca, a vi nas raskantali u drugom poluvremenu. To je uvreda i za kolegu ...
Odluke sudija sada u subotu (ne znam tacno oko cega je bio spor, jer nisam bio u poziciji da najbolje vidim) nisu nikakvo opravdanje za njegovo onasanje prema celom stadionu, prema publici koja ceka njega 10 minuta, a platila je kartu, a s tim u vezi bih hteo da cestitam ljudima sa ovog foruma za pricu o penalu za Slobodu koji nije sviran, jer pokazuje iskrenost i dobre namere. Ja iskreno nisam video tu situaciju na utakmici i ne mogu o tome da kazem nista. Nisam video ni video-izvestaj jos. Ne bih dalje o tom covekolikom stvorenju sa nase klupe.
Nadam se da se sledeci put sastajemo na Begluku, sa pravim imenom i grbom, pred 4 000 ljudi i da cemo tada pobediti Vosu prvi put u istoriji, a uz to uzvratiti na gostoprimstvu. Nadam se da sledeci put necemo imati 2 utakmice u 3 dana i da ce ove dve skoro razlicite ekipe navijaca Slobode od srede i subote biti zajedno i da ce to biti daleko veca brojka.

Sledece godine u pomoc prvoj ligi i borbi za decentralizaciju fudbala i mozgova stizu i Kragujevcani sa ozbiljnom navijackom grupom, pa ce, nadam se, biti prilike da jos neko otme bodove onim govnima koja kradu otvoreno, pred kamerama, besprizorno, drsko, bahato ...

Cestitam na pobedi i veliki pozdrav za Staru gardu. Trece poluvreme je bilo cista Engleska, steta sto nisam mogao da ostanem duze, ali ostala su ova trojica velikih ljubitelja kafane.
Veliko HVALA i Minji na slikama za nas sajt!!
To se takodje ne zaboravlja!

Zelim vam puno uspeha u kupu i prvenstvu do kraja ove sezone!!
Bila mije velika cast i zadovoljstvo gostovati u Novom Sadu.

P.S. Sve ovo pisem najiskrenije, bez ikakve zelje da se uvlacim.
Toliko mi je bilo prijatno, da nemam reci.
Milan

Post by Milan »

Kada pročitam ovako nešto, osetim se izuzetno ponosnim, jer vidim da postoji nada za sve nas, da postoji Srbija koja zdravo razmišlja, da ima još Gospode...
POŠTO OBRAZ ???!!!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Juce je u Dnevniku i Sportu istaknuto da je mali Kosovic krenuo stopama Milosa Krasica i Mirka Aleksica koji su u predhodnoj deceniji takodje debitovali sa nepunih 17 godina.Mene konkretno zanima da li je Mirko Aleksic stvarno igrao ili su novinari mislili na Danijela.Ja se jednostavno ne secam igraca sa tim imenom...
kej

Post by kej »

Covece, kako se ne secas Mirka Aleksica.. Jedino ako si mladji.
ice

Post by ice »

Onaj klipan što je potrčao Arkanu u naručje i posle vređao naš klub i bio najviše napaljen kada je igrao protiv Voše.A svojevremeno je po novinama još dok je igrao za nas izjavljivao kako je vatreni cigan.U svakom pogledu je uvek bio problematičan i voleo je mnogo da banči i puši cigare, a neslavno je završio karijeru i u Veterniku gde su očekivali da im bar malo na kraju karijere pomogne.
Takvo smeće nije zavredelo ni da mu se ime ovde spominje.
the Gari

Post by the Gari »

vojvodina jedna jedina wrote:Juce je u Dnevniku i Sportu istaknuto da je mali Kosovic krenuo stopama Milosa Krasica i Mirka Aleksica koji su u predhodnoj deceniji takodje debitovali sa nepunih 17 godina.Mene konkretno zanima da li je Mirko Aleksic stvarno igrao ili su novinari mislili na Danijela.Ja se jednostavno ne secam igraca sa tim imenom...
Nije greška. U pitanju je Mirko Aleksić zvani Pikac, mislim da je on još uvek naš najmlađi igrač koji je na jednoj utakmici nosio kapitensku traku (u principu su mu je dali baš zbog toga). Sećam se da sam imao isečak iz "Dnevnika" ekipe koja je bila jesenji šampion i da je na njoj bio tinejdžer kojeg nikada ranije nisam video. Nešto kasnije je debitovao za prvi tim, važio je za ne-znam-ti-ni-ja-kakvog talenta, ali kasnije je u onim tmurnim vremenima u klubu i državi otišao u "moćni" Obilić i nikad nije napravio značajniju inostranu karijeru. Onomad se bio vratio u grad i odigrao jedno veme u Proleteru sa Slane bare, ili već nekom drugom klubu. Ne znam šta je sada s njim.

EDIT: Evo Ice ti je odgovorio pre mene.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
car jovan

Post by car jovan »

Алексић :lol: Обилић јесте био тад најмоћнији клуб,али колико је Воша добила од трансфера :roll: а изјаве типа отишао сам у клуб свог живота су стварно...иначе каријера му је била нула,као и већини ликова који су штрајковали.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Secam se Aleksica iz perioda dok je igrao za Obilic,the Gari me je podsetio.Nisam znao da je igrao za Vojvodinu,mada se secam nekih igraca koji su tih godina igrali za Vosu.Bio sam osnovac u tom periodu tako da nisam mogao bas sve igrace da zapamtim.
ice

Post by ice »

Pre svega je on bio nula, ali ako ništa drugo za nešto mu dugujemo zahvalnost.
Sećam se još onomad kako smo na sastancima sa Nestorom Sremčevim ispred kluba potencirali te njegove izjave po novinama da je cigan (nije bio jedini naravno i to je tada bilo kao dobar dan) i tako je malo po malo počela kampanja da naši igrači to više ne smeju da rade, što sem nažalost Lazetića niko više i ne radi.
Veliki put smo prešli, ostaje još dobar deo da se pređe, ali na kraju ćemo biti na svom cilju koji smo zacrtali.
Locked