:) wrote:Stevanovic 3 boda
Ilic 2 boda
Pavlovic 1 bod
I.S 2010/11: 23. kolo JSL: Vojvodina - Hajduk
-
- Grof Žekula
- Administrator
Od prvog do poslednjeg karaktera u tvom postu nalazim svoje mišljenje, tako da bodove raspodeljujem na isti način.postman wrote:Stevanovic - 3 boda (sta reci ?)
Pavlovic - 2 boda (vise nego obicno se ubacivao u napad,i to vrlo uspesno)
Mojsov - 1 bod (veoma mi se svidelo njegovo danasnje izdanje,neprelazan u odbrani,odlicno izneta lopta u nekoliko navrata ,jedan odlican slobodnjak...)
Uopste,iako smo pobedili samo sa golom razlike ,vrlo sam zadovoljan i igrom,a pre svega posetom i atmosferom na utakmici.
Vrhunac popodneva je bila guzva u tunelu na izlasku sa stadiona i pevanje na sav glas : "Ciribu-ciriba" !
- SerbianDuke
Stevanović 3 (Komentar je suvišan.)
Pavlović 2 (Tokom celog I poluvremena je većina naših napada išla po njegovoj strani, povlačio je dosta dobro loptu, u odbrani grizao i odigrao bez ijedne greške.)
Mojsov 1 (U vazduhu neprikosloven, kao i Trajko. Imali su dosta izleta u napad kada smo jurili rezultat. Kada bi postojalo pravilo koje bi dozvolio da 2 igrača podele bodove to bi juče bili Trajko i Mojsov. Strašna uigranost, neverovatno za tako kratko vreme.)
Vule bi dobio 2 boda, jer je bio kao Pavlović fenomenalan, samo mislim da mu gol delimično (zbog strane sa koje je primljen) ide na dušu, kao i veznom redu što tu loptu nije na vreme presekao i sprečio kontru gostiju. Ostatak tima odigrao ispod očekivanja, mada je Ilić imao par odličnih proboja i mogao bi da konkuriše za bodove, kao i Meda koji je oduzeo popriličan broj lopti.
Pavlović 2 (Tokom celog I poluvremena je većina naših napada išla po njegovoj strani, povlačio je dosta dobro loptu, u odbrani grizao i odigrao bez ijedne greške.)
Mojsov 1 (U vazduhu neprikosloven, kao i Trajko. Imali su dosta izleta u napad kada smo jurili rezultat. Kada bi postojalo pravilo koje bi dozvolio da 2 igrača podele bodove to bi juče bili Trajko i Mojsov. Strašna uigranost, neverovatno za tako kratko vreme.)
Vule bi dobio 2 boda, jer je bio kao Pavlović fenomenalan, samo mislim da mu gol delimično (zbog strane sa koje je primljen) ide na dušu, kao i veznom redu što tu loptu nije na vreme presekao i sprečio kontru gostiju. Ostatak tima odigrao ispod očekivanja, mada je Ilić imao par odličnih proboja i mogao bi da konkuriše za bodove, kao i Meda koji je oduzeo popriličan broj lopti.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!