24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
Ne bih rekao da je ovaj rezultat dobar ama bas nista. Uvek smo tako blizu i onda sve zajebemo. Strah me za Kup.car jovan wrote:Овај резултат може бити јако добар из више разлога.
Очигледно да је дошло до замора појединих играча,јер за сваку победу морамо да изгинемо против близаначких филијала.Био би ред да милинковић коначно да шансу и неким другим играчима јер се стално напомиње да Војводина има подједнако 22 квалитетна играча.па ако је већ тако дај мало и њих да видимо,а не да кад загусти шансу добијају најмлађи.Друго побољшати игру пре свега,јер од партизана ми прескачемо средину терена.
Све карте бацити на куп,док се партизан коље са циганима.
-
Tebi konkretno ( a i tebi sličnima) hocu da kažem da ako hoćeš titulu moraš da igraš po njihovim pravilima. Čitaj do kraja. Napisao sam na žalost!igoork wrote:Cuj sad ovog, El komunistiko je od pola 7 gledaj njih oni zatvaraju...trelos gia fcv wrote:Ovakve utakmice se ZATVARAJU pod MORANJEM!!!(na žalost)
Ne verujete![]()
Pa dobro...
Ništa...
Sta oces ti nama da kazes sa ovim? mislim...
A potpuno sam ubeđen da ćeš ti prvi gledati El Komunistiko.
Ne pametaj već ako ti nešto nije jasno...na PM.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Poenta cele price je da ja necu titulu koja je namestena!
Necu kao i vecina sto nece da igram njihovu igru jel to je idiotizam.
Kad liga bude regularna onda nam ostaje da uzmemo titulu a do tada jbg.
Nije sve u tituli, koja je poneta? Jel ti mozes da se radujes a da znas da je namesteno? Ja ne mogu...
Nije sve u tituli, koja je poneta? Jel ti mozes da se radujes a da znas da je namesteno? Ja ne mogu...
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- slanobarac
@Tebi konkretno ( a i tebi sličnima) hocu da kažem da ako hoćeš titulu moraš da igraš po njihovim pravilima.
I po čemu bi se onda mi razlikovali od njih? Znaš ja vidim da u ovoj j*****j državi skoro svi kradu ali ja svoju decu vaspitavam da to ne rade!
I po čemu bi se onda mi razlikovali od njih? Znaš ja vidim da u ovoj j*****j državi skoro svi kradu ali ja svoju decu vaspitavam da to ne rade!
Last edited by slanobarac on Sat Apr 23, 2011 5:07 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Upravo to i ja pokusavam da mu objasnim...slanobarac wrote:Tebi konkretno ( a i tebi sličnima) hocu da kažem da ako hoćeš titulu moraš da igraš po njihovim pravilima.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
To je toigoork wrote:Poenta cele price je da ja necu titulu koja je namestena!

Da kada osvojimo nesto znamo da je to samo nasom zaslugom

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
- NSKrajisnik
- Lala sa zapada
Gubitak bodova boli, ali mi mnogo teze pada emisija na novosadskom radiju.
Uoci pocetka nase utakmice, samo se pricalo o laznom derbiju. Ni pomena o nasoj Vosi koja je posle toliko godina u aprilu na -3.
Novosadski radio, aprilili.
Trebalo bi da se zovu Beograd 2.
Dok se takve stvari ne promene, dzaba nama reflektori i sve ostalo.
Sve i da Mesi predje na leto u Vosu, udarna vest nasih medija bi bila posvecena prvom treningu crvenog i crnog blizanca na novim pripremama.
Malo i o igri. Brana Ilic je tokom ove lepe serije dao vise vaznih golova, medjutim, meni se nikada nije svidjao njegov stil igre. Mnogo carini loptu, skoro je uvek prima okrenut ledjima od gola i ne zna brzo da se oslobodi lopte. Dosta nam je napad spor sa Branom.
Takodje, efikasnost bi nam bila na mnogo vecem nivou da je klub potpisao napadaca golgetera. Abu to nije i prava je steta sto u nekim utakmicama ove sezone Abuov presing, brzinu i skok nije imao ko da iskoristi.
Uoci pocetka nase utakmice, samo se pricalo o laznom derbiju. Ni pomena o nasoj Vosi koja je posle toliko godina u aprilu na -3.
Novosadski radio, aprilili.

Trebalo bi da se zovu Beograd 2.
Dok se takve stvari ne promene, dzaba nama reflektori i sve ostalo.
Sve i da Mesi predje na leto u Vosu, udarna vest nasih medija bi bila posvecena prvom treningu crvenog i crnog blizanca na novim pripremama.
Malo i o igri. Brana Ilic je tokom ove lepe serije dao vise vaznih golova, medjutim, meni se nikada nije svidjao njegov stil igre. Mnogo carini loptu, skoro je uvek prima okrenut ledjima od gola i ne zna brzo da se oslobodi lopte. Dosta nam je napad spor sa Branom.
Takodje, efikasnost bi nam bila na mnogo vecem nivou da je klub potpisao napadaca golgetera. Abu to nije i prava je steta sto u nekim utakmicama ove sezone Abuov presing, brzinu i skok nije imao ko da iskoristi.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Mislim da je to već tema za "Zbog čega ste zavoleli Vojvodinu", ali u principu se zlažem s @Igoork-om. Kada svako, sam sebi, da odgovor na to pitanje, onda možemo dalje pričati o tzv "zatvaranju" utakmica.
Ja još uvek verujem (ili barem želim da verujem) da je Vojvodina drugačija od "onih". Ako ništa onda zbog istorije, makar zbog prve utakmice 1914. kada su mame šile dresove, igrači išlli peške u Kovilj zbog jedne mladalačke ljubavi i tako dalje, znate već priču... Sve i da ikada postanemo kao "oni" moći ćemo da kažemo da su ti kriminalci koji su nas "izjednačili" u našem klubu "okupatori", a u njihovom jedina istorija i način funkcionisanja za koji znaju.
Laže svako ko kaže da se nije kao malo dete napalio zbog najave da bismo mogli do titule. Ali uvek tu su i druge stvari. Ono početno pitanje, zbog čega smo zavoleli Vojvodinu. Nisam ja neki purista i lažni moralista, ali mislim da ne postoji niko ko je zavoleo Vojvodinu zbog broja titula. Niko nije baš toliko obavešten da ne zna da "oni" imaju više titula od nas. Ali zato mi imamo nešto što oni nikada neće imati!
Zato, još jednom, momci završite sezonu onako kako znate i za mene lično ste šampioni. Tovari buraniju!
Ja još uvek verujem (ili barem želim da verujem) da je Vojvodina drugačija od "onih". Ako ništa onda zbog istorije, makar zbog prve utakmice 1914. kada su mame šile dresove, igrači išlli peške u Kovilj zbog jedne mladalačke ljubavi i tako dalje, znate već priču... Sve i da ikada postanemo kao "oni" moći ćemo da kažemo da su ti kriminalci koji su nas "izjednačili" u našem klubu "okupatori", a u njihovom jedina istorija i način funkcionisanja za koji znaju.
Laže svako ko kaže da se nije kao malo dete napalio zbog najave da bismo mogli do titule. Ali uvek tu su i druge stvari. Ono početno pitanje, zbog čega smo zavoleli Vojvodinu. Nisam ja neki purista i lažni moralista, ali mislim da ne postoji niko ko je zavoleo Vojvodinu zbog broja titula. Niko nije baš toliko obavešten da ne zna da "oni" imaju više titula od nas. Ali zato mi imamo nešto što oni nikada neće imati!
Zato, još jednom, momci završite sezonu onako kako znate i za mene lično ste šampioni. Tovari buraniju!
- etxeberria
-
Ma daj bre, i ja se nastavljam sa vama...
Konkretno sam rekao da ako hoćeš titulu moraš tako da igraš i nikako drugačije!
Niti mi treba takva titula niti mi treba prepiska sa vama velikim Vojvodinašima koji će da mi sole pamet kako mi nismo kao oni.
IMAM DOVOLJNO (I PREVIŠE) GODINA NA TRIBINI DA ZNAM KO SMO MI
Ajde..
Konkretno sam rekao da ako hoćeš titulu moraš tako da igraš i nikako drugačije!
Niti mi treba takva titula niti mi treba prepiska sa vama velikim Vojvodinašima koji će da mi sole pamet kako mi nismo kao oni.
IMAM DOVOLJNO (I PREVIŠE) GODINA NA TRIBINI DA ZNAM KO SMO MI

Ajde..
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- Red Marquis
- Moderator