24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0
ako neko zeli da ceka da nam liga postane postena, taj ce da se naceka
ovde vaze samo kumovsko bratski odnosi
"dodjem ti dodjes mi" sistem i to sve zato sto klubovi nisu privatizovani, sto nazovi predsednici klubova kao sto su metalac, bsk,bask, csk, sckf, fjsk, kdjs i slicni klubovi, postoji samo radi par pojedinaca...kakva bre publika, pa njih to ne zanima....kakav takmicarski cilj? pa oni ne znaju sta je to?
oni bre nemaju ni normalne uslove za igranje....ova dzomba na karaburmi ne postoji ni u petoj spanskoj ligi
njihov cilj je da se lovi u mutno, pere novac, zaradjuje od % prilikom prodaje igraca, i naravno da se prodaju bodovi
fudbal je lepa igra, ali u srbiji je fudbal samo naziv za raznorazne spekulacije i malverzacije....
sramota je da grad kao smederevo skine gace i da ga napuni jedan klub iz bg...jel su to zasluzili smederevci da gledaju.....jel zato us steel daje pare, da bi bogdanovic prodavao bodove?
slicno se ondosi i na vecinu tj jos neke klubove
dokle god timovi ne ginu na terenu kao danas ofk, nema spasa za nas fudbal
i nije problem u jednom porazu, jebote pa u austriji salcburg i sa 10 poraza ima sanse za titulu, vec je problem u ovim manjim klubovima
lepo kaze lane, liga je onoliko jaka koliko je jak najslabiji klub
sve dok u super ligu ne udju, nis, kragujevac, krusevac i centri sirom srbije umesto razniraznih baskobskovacacukarickih i slicnih, nema cemu da se nadate....
svi smo mi ovce za sisanje, eto tako izgledamo sa strane svi mi koji pratimo nas fudbal
ovce za sisanje
ovde vaze samo kumovsko bratski odnosi
"dodjem ti dodjes mi" sistem i to sve zato sto klubovi nisu privatizovani, sto nazovi predsednici klubova kao sto su metalac, bsk,bask, csk, sckf, fjsk, kdjs i slicni klubovi, postoji samo radi par pojedinaca...kakva bre publika, pa njih to ne zanima....kakav takmicarski cilj? pa oni ne znaju sta je to?
oni bre nemaju ni normalne uslove za igranje....ova dzomba na karaburmi ne postoji ni u petoj spanskoj ligi
njihov cilj je da se lovi u mutno, pere novac, zaradjuje od % prilikom prodaje igraca, i naravno da se prodaju bodovi
fudbal je lepa igra, ali u srbiji je fudbal samo naziv za raznorazne spekulacije i malverzacije....
sramota je da grad kao smederevo skine gace i da ga napuni jedan klub iz bg...jel su to zasluzili smederevci da gledaju.....jel zato us steel daje pare, da bi bogdanovic prodavao bodove?
slicno se ondosi i na vecinu tj jos neke klubove
dokle god timovi ne ginu na terenu kao danas ofk, nema spasa za nas fudbal
i nije problem u jednom porazu, jebote pa u austriji salcburg i sa 10 poraza ima sanse za titulu, vec je problem u ovim manjim klubovima
lepo kaze lane, liga je onoliko jaka koliko je jak najslabiji klub
sve dok u super ligu ne udju, nis, kragujevac, krusevac i centri sirom srbije umesto razniraznih baskobskovacacukarickih i slicnih, nema cemu da se nadate....
svi smo mi ovce za sisanje, eto tako izgledamo sa strane svi mi koji pratimo nas fudbal
ovce za sisanje
- Lala sa zapada
Menager, zar nije Napredak u vise navrata bio u 1. ligi?
Sta se promenilo?
Na osnovu cega ti mozes da znas da Nis i Kragujevac ne bi isto tako pustali crnog i crvenog blizanca?
Jedini spas je u regionalnoj ligi. U ligi u kojoj bi crveni i crni blizanac prvi put posle 20 godina osetili sta znaci istinsko gostovanje i sudija koji je sudija, a ne osoba na platnom spisku laznih vecitih.
Sta se promenilo?
Na osnovu cega ti mozes da znas da Nis i Kragujevac ne bi isto tako pustali crnog i crvenog blizanca?
Jedini spas je u regionalnoj ligi. U ligi u kojoj bi crveni i crni blizanac prvi put posle 20 godina osetili sta znaci istinsko gostovanje i sudija koji je sudija, a ne osoba na platnom spisku laznih vecitih.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Najvise volim cinike posle poraza. Alo, nisu ljudi leteli zbog 2-3 slucajne pobede nego zbog serije 14-1-0 i zato sto nas je 3 boda delilo od prvog mesta. I zato sto smo dva puta pobedili Partizan. I zato sto smo u finalu kupa. Evo, priznajem da sam leteo kao jebena ptica lastavica. Ti si ocigledno bio sve to vreme ZAKOPAN POD ZEMLJOM i cekao da bacis zajedljiv komentar.Vojvodjanin wrote:Pre bih rekao zakopao nas pod zemljulaki wrote:Najlosija utakmica u sezoni! Mozda jedino ona u gostima protiv Slobode je bila losija.
Nisam ljut na igrace sto su ocajno odigrali, i to se dese, jbg. Sad ostaje samo velika tuga, ali jbg, navikli smo na nju tokom svih ovih godina. Ova sezona je daleko bolja od svih prethodnih. Jedino je razlika u tome sto smo se nadali previse.
U*pozoravao sam ljude na forumu o ovome, ali mnogi su nas i dalje videli kao one koji poslednje kolo odlucuju o tituli. Ofk nas je spustio na zemlju......
Dosta moje pameti
Realno te price o duploj kruni suceka nas jos rad a sa ovakvom igrom bod protiv njih ce biti velik kao kuca!
Uglavnom bojim se samo toga da neostanemo bez icega ove sezone..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Ma kakva regionalna liga, jer npr. Hajduk iz Splita igra isto kao Hajduk iz Kule. Lopovi su na celom Balkanu isti. Sta bi bila nagrada osvajanja te lige? Ja mislim nista.Lala sa zapada wrote: Jedini spas je u regionalnoj ligi. U ligi u kojoj bi crveni i crni blizanac prvi put posle 20 godina osetili sta znaci istinsko gostovanje i sudija koji je sudija, a ne osoba na platnom spisku laznih vecitih.
pa znam da niko ne moze da garanutuje da da ce posteno da se ponasaju, ali daj bar da pokusamo
inace, evo moje ideje
liga treba da se smanji na 12 klubova, nakon 22 kola prvih 6 ekipa igraju play off (jos 10kola) a ostalih 6 playout
dakle, imali bi 4x duela izmedju najjacih ekipa, i liga bi bila daleko interesantnija....ovo sada je smesno...16 kluba od okjih pola nemaju ulslova za igranje, gomila filijala, i ono sto je najgore, najjaci se sastaju jako malo
treba bre gledati od austrijanaca ili svajcaraca...
njihova liga nije jaca od nasa ali je ipak zamiljvija..
tesko da moze neko da me ubedi da je neki tun ili matersburug jaci od borca ili ofk....
jednostavno, ova liga sa 16 klubova nista ne valja
treba to promeniti vec sad na leto, molim lepo
sa 12 klubova, ni 8 bodova minusa nije nedostizno na 7,8 kola do kraja jer sledi dueli izmedju svih ekipa, tj tih prvih 6
inace, evo moje ideje
liga treba da se smanji na 12 klubova, nakon 22 kola prvih 6 ekipa igraju play off (jos 10kola) a ostalih 6 playout
dakle, imali bi 4x duela izmedju najjacih ekipa, i liga bi bila daleko interesantnija....ovo sada je smesno...16 kluba od okjih pola nemaju ulslova za igranje, gomila filijala, i ono sto je najgore, najjaci se sastaju jako malo
treba bre gledati od austrijanaca ili svajcaraca...
njihova liga nije jaca od nasa ali je ipak zamiljvija..
tesko da moze neko da me ubedi da je neki tun ili matersburug jaci od borca ili ofk....
jednostavno, ova liga sa 16 klubova nista ne valja
treba to promeniti vec sad na leto, molim lepo
sa 12 klubova, ni 8 bodova minusa nije nedostizno na 7,8 kola do kraja jer sledi dueli izmedju svih ekipa, tj tih prvih 6
-
Moralo se desiti pre ili kasnije. Ne postoji ekipa koja može da dobije 20 tekmi za redom, što je bila naša jedina opcija za titulu. To ne može niko sem mezimaca aparata DRŽAVNOG TERORIZMA koji vlada ovom zemljom, a koji se u najprostačkijem svom obliku odslikava na "fudbalskom takmičenju". Mi smo ubedljivo najbolja ekipa u prvenstvu, te stoga svakom ko se ovde bude usudio da teoretiše o taktici, ekipi i igračima na uobičajeno malograđanski način mogu samo da izvršim veliku nuždu po glavi, da izvinete. Oslobodite se tog prokletog mentaliteta koji na prvom neuspehu okreće leđa jedinom klubu kog ima. Tvrdim da je to osnovni razlog zbog koga nas kopilad jebu već 97 godina. Da smo stajali svi u gardu uz klub od 1914. druga bi ovo pesma bila. Zato smo nas par hiljada koji smo redovno uz klub kroz sva sranja tokom godina pojam navijača za svakog navijača kopiljih mezimaca državnog terorizma. Brale moj, pre ću crći na onom stadionu koljući se s kopiladi nego odustati od Starog Kluba. Uz k***c njima, istinski bolesna kopilad 1914.
PS
Što se tiče moralisanja oko štelanja tekmi, mogu da kažem samo da bih bio najsrećniji da uzmemo titulu na najprljaviji mogući način, gepekovanjem i kidnapovanjem protivničkih igrača i sudija, premlaćivanjem delegata u kućici, itd. I opet bi to bilo malo za sve što nam kopilad rade 97 godina.
PS
Što se tiče moralisanja oko štelanja tekmi, mogu da kažem samo da bih bio najsrećniji da uzmemo titulu na najprljaviji mogući način, gepekovanjem i kidnapovanjem protivničkih igrača i sudija, premlaćivanjem delegata u kućici, itd. I opet bi to bilo malo za sve što nam kopilad rade 97 godina.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
- etxeberria
Ti imas kontra niz zar ne?toftir wrote:Treba li da napomenem da ja nisam glasao ...?

Ja prvi put da nisam glasao za pobedu (nisam glasao uopste)...
Apsolutno za smanjenje lige!
Mali off. pogledajte tabelu austrijske lige, milina za pogledati ili rumunske koji su se konacno oslobodili bukurestanskog lobija. Borba neizvesna do samog kraja, s 4-5 ekipa koje se bore za titulu.
Last edited by etxeberria on Sat Apr 23, 2011 5:49 pm, edited 1 time in total.
sam svoj najveci neprijatelj
Ja sam jedan od malobrojnih koji je glasao da cemo izgubiti.Prvo poluvreme smo ocajno odigrali,nesto u grudima me je probadalo posle prvog poluvremena,blagi uzas,nismo mogli tri dodavanja da sastavimo,drugo poluvreme mnogo bolje,cim su usle mlade snage,Vule mi je danas bio los,a Katai kao mrtvo puvalo,Stevanovic i Abu ponajbolji u porazu.Ne treba im nista zameriti,moramo i mi jednom izgubiti, i mi smo ljuditoftir wrote:Treba li da napomenem da ja nisam glasao ...?

Ja imam samo dve molbe za ove nase divne momke.
Posto mi se vec povraca od raznoraznih komentara po internetu...
Da oderu ove u kupu i u zadnjem kolu ove novopecene Katalonce ko boga ih molim.
Od ovog saveza i ove lige ne treba nam titula! I kup dace bog da osvojimo ne treba uopste da uzmemo trofej.
Treba da kazemo hvala dokazali smo da smo jaci ali od vas nam ne treba!
Samo da gazimo sto*u pa makar i 7 u ligi bili to mi je kao titulu da smo uzeli!
Ja prosto ne mogu da verujem da neko toliko moze da mrzi svakog ko se suprostavi tom odvratnom dvojcu,ne mogu da verujem koiko se oni satro mrze ali se vrlo dobro udruze kada ih neko napadne.
Posto mi se vec povraca od raznoraznih komentara po internetu...
Da oderu ove u kupu i u zadnjem kolu ove novopecene Katalonce ko boga ih molim.
Od ovog saveza i ove lige ne treba nam titula! I kup dace bog da osvojimo ne treba uopste da uzmemo trofej.
Treba da kazemo hvala dokazali smo da smo jaci ali od vas nam ne treba!
Samo da gazimo sto*u pa makar i 7 u ligi bili to mi je kao titulu da smo uzeli!
Ja prosto ne mogu da verujem da neko toliko moze da mrzi svakog ko se suprostavi tom odvratnom dvojcu,ne mogu da verujem koiko se oni satro mrze ali se vrlo dobro udruze kada ih neko napadne.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- Lala sa zapada
Izjednaciti Hajduk iz Splita sa ovim Frankestajnom Dzombe, e, to moze da uradi samo neko ko ima 10 godina.
Bez ljutnje, ali ja ne znam sta drugo da kazem.
Ja godinama slusam o fudbalskim centrima u Srbiji koji ce se uskoro probuditi. Godinama slusam bajke kako ce njihovim ulaskom u najvisi rang liga postati zanimljivija.
Ljudi, Nis i Kragujevac citavu vecnost tavore u nizim ligama. Njihove uprave i lokalne vlasti nisu u stanju da se izbore ni sa filijalama crnog i crvenog blizanca u nizim ligama. Oni nisu u stanju ni da dodju do 1. lige. Utopija je ocekivati da ce oni poremetiti blizance.
I samo cekam da neko pocne pricu kako nece da ide ustasama na noz .
Sta nama vicu navijaci crvenog i crnog blizanca? Sta nam vicu pijane seljacine na gostovanju u Cacku?
Bez ljutnje, ali ja ne znam sta drugo da kazem.
Ja godinama slusam o fudbalskim centrima u Srbiji koji ce se uskoro probuditi. Godinama slusam bajke kako ce njihovim ulaskom u najvisi rang liga postati zanimljivija.
Ljudi, Nis i Kragujevac citavu vecnost tavore u nizim ligama. Njihove uprave i lokalne vlasti nisu u stanju da se izbore ni sa filijalama crnog i crvenog blizanca u nizim ligama. Oni nisu u stanju ni da dodju do 1. lige. Utopija je ocekivati da ce oni poremetiti blizance.
I samo cekam da neko pocne pricu kako nece da ide ustasama na noz .

Sta nama vicu navijaci crvenog i crnog blizanca? Sta nam vicu pijane seljacine na gostovanju u Cacku?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- madda fakka
Nisam ocekivao nesto puno od prvenstva jer meni licno kup je vazniji trenutno jer su postojale minimalne sanse da iako pobedimo sve do kraja i tada ne bi bili sigurni za titulu... Nema ni malo logike ali ajde... Za kup nam fali jos samo 90min!
Necu da pravdam poraz, ali cinjenica je da je teren katastrofa a sudija opet na njihovoj strani! Stekao sam utisak da su momci morali da se priviknu na teren prvih 20 minuta. Karan dobio direktan crveni za blazi start nego Krstajic nad Bosketom... Dalje mi nije jasno zasto gosn Milinkovic preskace sredinu. Sve u svemu ne treba traziti krivca u porazu, ako nista drugo momci nisu pod pritiskom da dobijaju utakmice do kraja sezone. Mi to od njih nikad nismo zahtevali ali su nam pokazali da oni to mogu i zele. Ako je ovo poraz pred novih 6 uzastopnih pobeda NEKA!
Bezimo nazi Smradu(trenutno) 12 bodova ako ih pobedimo sledece nedelje i ako danas nkp dobije zvezdu mi smo sigurno u Evropi.
Dobicemo reflektore gledacemo VOSU sredom uvece u kvalifikacijama za ligu evropa i ako bude srece, znanja i dobre igre gledacemo ih u liga Evropa.
Okrenuti drugi list, neka se momci odmore i idemo dalje! Ciribu ciriba!!
Necu da pravdam poraz, ali cinjenica je da je teren katastrofa a sudija opet na njihovoj strani! Stekao sam utisak da su momci morali da se priviknu na teren prvih 20 minuta. Karan dobio direktan crveni za blazi start nego Krstajic nad Bosketom... Dalje mi nije jasno zasto gosn Milinkovic preskace sredinu. Sve u svemu ne treba traziti krivca u porazu, ako nista drugo momci nisu pod pritiskom da dobijaju utakmice do kraja sezone. Mi to od njih nikad nismo zahtevali ali su nam pokazali da oni to mogu i zele. Ako je ovo poraz pred novih 6 uzastopnih pobeda NEKA!
Bezimo nazi Smradu(trenutno) 12 bodova ako ih pobedimo sledece nedelje i ako danas nkp dobije zvezdu mi smo sigurno u Evropi.
Dobicemo reflektore gledacemo VOSU sredom uvece u kvalifikacijama za ligu evropa i ako bude srece, znanja i dobre igre gledacemo ih u liga Evropa.
Okrenuti drugi list, neka se momci odmore i idemo dalje! Ciribu ciriba!!
I Bog je Slaninar...
Ne mož’ stalo pobeđivati, posebno ne na isti način. Pad u igri je evidentan još od utakmice sa partizanom, posebno je upadalo u oči sivilo u veznom redu. Uprkos tome, trener je nastavio da istrajava u forsiranju pojedinih igrača. Zanemario je trenutnu formu i verovao imenima, a to nam se pre ili kasnije moralo osvetiti. Meda i Tumbasević su u silaznoj putanji, o Merebi da i ne govorim... Ako igrač postigne dva gola, reši utakmicu i pokaže da je u pet puta boljoj formi od konkurenta za postavu, zbog čega ga ostaviti na klupi? Vuk Mitošević je jedini koji može povezati igru ekipe, to je jasno kao dan! Koliko puta treba da se uverimo da bez njega jednostavno ne ide?