Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

Ne verujem da ce se rusiti kucica jer ipak su u njoj svlacionice. Znaci znace se sve ako budu izmestili svlacionice odande ako ne zasto bi je u opste i rusili.
Marcello

Post by Marcello »

car jovan wrote:Колика бетончина,тамо може да стане Ајфелова кула.Него да ли се ико од вас запитао,ко се сруши кућа на југу и направи трибина,како ће после завршетка комплетна јужна трибина да изгледа.Личи ма на трибину из три дела.
Očekuj neočekivano. 8)
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zelja95

Post by Zelja95 »

djape_ns wrote:Malopre sam prolazio pored stadiona, jos vise je uradjeno nego na ovoj slici.
Popricao sam sa jednim od majstora kaze do 25. bi trebalo da zavrse te nosace (temelje) i kol'ko sam razumeo na to se kasnije montiraju metalni stubovi na koje idu reflektori...
Zar nisu rekli da ce biti skroz betonski reflektori?
Vuke

Post by Vuke »

Hamburgerija Bubi i kucerak ce moci da obnove svoje lokale nakon postavljanja stuba. Vazno je sada urediti da svi lokali oko stadiona placaju redovnu i odgovarajucu zakupninu, kako bi se tim sredstvima finansirao i odrzavao stadion!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Whew, ja sam već bio uplašio da će da skinu i odžake sa severne tribine. Mislim, kakva je to tribina ako ne dimi neka mesina iz nje :oops:
Io odio Belgrado
royaltigers90

Post by royaltigers90 »

Mobilni stadion napravljen na jednom od pomocnih terena Fortuna Düsseldorf, zato sto se na glavnom stadionu odrzava pesma evrovizije. Kapcitet 20.000. Kosta oko 3 miliona Eur-a.

http://www.youtube.com/watch?v=6keYATNI ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ge1wZtoz ... re=related

Nemci ko nemci! :shock:
madda fakka

Post by madda fakka »

royaltigers90 wrote:Mobilni stadion napravljen na jednom od pomocnih terena Fortuna Düsseldorf, zato sto se na glavnom stadionu odrzava pesma evrovizije. Kapcitet 20.000. Kosta oko 3 miliona Eur-a.

http://www.youtube.com/watch?v=6keYATNI ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ge1wZtoz ... re=related

Nemci ko nemci! :shock:
Samo da se nadovezem da i Debrecen ima isti ovakav montazni stadion. Juzna i severna tribina napravljena od skela i dasaka pa ipak moraju da igraju u Budimpesti evro utakmice (iako imaju reflektore). Sto nas dovodi da eto i Madjarska je imala prvaka drzave a da nije iz glavnog grada....
Elem, prosetao sam danas do istocne tribine, prefarbali su opet zid a temelj za reflektore je skoro gotov. Nemam telefon sa fotoaparatom jbg ali mogu reci da su nanosili zavrsni malter na temelje i mali sipovi su stavljeni na vrh (verujem da ce sluziti kao oslonac i nosac reflektora). Sledece je zatrpavanje temelja i dizanje reflektora sto mora biti gotovo do 12og ili 17og maja(nisam siguran kada se U17 utakmice igraju)
Mozda da zamolimo upravu (ili ko je vec povezan i blizak upravi kluba) da nas mozda pozovu na premijerno paljenje tj testiranje reflektora :) Opet zal sto prvu utakmicu nece igrati Vojvodina nego neko drugi... Ali dobicemo reflektore to je najbitnije i znam sta ce mi biti avatar kada ih dobijemo ;)
I Bog je Slaninar...
royaltigers90

Post by royaltigers90 »

Stadion u Debrecinu i ovaj u Nemackoj se ne mogu uporediti. Nebo i zemlja. Nas stadion je sem reflektora u mnogo boljem stanju nego onaj u Debrecinu, jedino sto je isoto to je dim od rostilja sto se oseca na tribinama :lol:
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote:Whew, ja sam već bio uplašio da će da skinu i odžake sa severne tribine. Mislim, kakva je to tribina ako ne dimi neka mesina iz nje :oops:
Mislim da će naši sinovi jednog dana ovde raspravljati o tome kako ni slučajno ne bi trebalo pomerati dimnjak sa Severa pošto je tu decenijama i postao je simbol "Karađorđa". Pisaće se postovi tipa: "Kad su na već srušili kućicu i kad je već stari semafor prodat u staro gvožđe, ne dirajte nam poslednju uspomenu na staru Vojvodinu". :shock:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Severozapad:

Image

Jugoistok:

Image
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice

Post by ice »

Odlično, radovi napreduju, malo zaostaje severoistok, ali biće sve potaman.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
madda fakka

Post by madda fakka »

Odlicne fotke! Hvala novosadjanin
I Bog je Slaninar...
Jan

Post by Jan »

Stubovi su stigli, svaki je iz pet segmenata. Ukupna visina preko 50m.
Dizalica spremna, postavljanje uskoro.
VOŠA ZAUVEK !!!
madda fakka

Post by madda fakka »

Jan wrote:Stubovi su stigli, svaki je iz pet segmenata. Ukupna visina preko 50m.
Znaci naocare za sunce i na nocnu utakmicu... Joj jedva cekam!!! 8) Jel ima mozda neko tacnu informaciju, jer sam cuo trac da ce i neko osvetljenje stavljati i na krov zapada... Jel istina?
I Bog je Slaninar...
Zelja95

Post by Zelja95 »

madda fakka wrote:
Jan wrote:Stubovi su stigli, svaki je iz pet segmenata. Ukupna visina preko 50m.
Znaci naocare za sunce i na nocnu utakmicu... Joj jedva cekam!!! 8) Jel ima mozda neko tacnu informaciju, jer sam cuo trac da ce i neko osvetljenje stavljati i na krov zapada... Jel istina?
Tako su rekli 8) nego kako napreduje montaza,jel pocela vec...treba do 5.maja da budu gotovi.
Post Reply