Raspored za sezonu 2010/2011
Jeste teži i to osetno, ali mislim da bi čak nekako mogao da nam više legne gledajući gde igramo sa nekim protivnicima.Ali pre svega mislim da sve zavisi od starta i meča u Jagodini, samo ako tu dobijemo može da bude tako kako sam napisao.Jagodina je uzdrmana, biće velikih previranja kod njih sada, oteraće neke igrače i mi to jednostavno moramo da iskoristimo, pogotovo što bi smo trebali da budemo još jači i uigraniji posle novih zajedničkih priprema sa istim trenerom, a nadam se i istim igračima.
-
- Red Marquis
- Moderator
http://www.ofkbeograd.co.rs/?tip=tabela&sez=1&takm=1KoKanidja wrote:Јел се знају датуми утакмица за други део првенства?
Slažem se, dovoljno da pogledamo samo tri poslednja kola. Dva gostovanja i onda u poslednjem domaćinstvo Zvezdi. Ukoliko im bodovi budu neophodni mogu samo da mislim koji će to biti pritisak i kako će sudije odraditi tu tekmu. Smederevci nam nikad nisu ležali, a biće gadno i u komšiluku, jer nažalost verujem da Inđija tri kola pre kraja još uvek neće obezbediti opstanak. Pored toga gostujemo Partizanu, OFK Beogradu, a nezgodno će biti i u prvom kolu kad gostujemo Jagodini koja je poznata kao ekipa koja svoj bodovni saldo popravlja isključivo na domaćem terenu. Tu je i teško gostovanje u Ivanjici, a što se tiče domaćinstava ne zaboravite da su prošle godine i Spartak i Rad odneli kompletan plen sa našeg Karađorđa. Onda za razliku od većine ekipa na našu sreću mi moramo da mislimo i na kup, gde svi realno očekujemo to finale. Međutim, ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti, jel tako? Verujmo u Milinkovića i ekipu i nadajmo se najboljem!Voja wrote:Mislim da nam je raspored u nastavku sezone,bar 40% tezi
Bice zanimljiva utakmica sa ciganima, ali u redu sa njima igramo u poslednjem kolu na "Karadjordju", a do tada ce mnoge stvari da budu poznate. Moramo da odigramo hrabro. Nema nam druge.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
- One and only
- kafe bagdad
- novosadjanin
Dosta tezak raspored u poslednjih 8 kola. Posebno bih izdvojio OFK, Rad i Smederevo. Od nesto laksih utakmica tu su Hajduk i Indjija.
Idemo utakmicu po utakmicu, prvi je Hajduk u sredu!
Idemo utakmicu po utakmicu, prvi je Hajduk u sredu!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
-
- Grof Žekula
- Administrator