Marketing kluba
Groznica je počela da trese ceo Novi Sad! Aj što svi živi muški koje poznajem idu, nego su i drugarice počele da me cimaju za utakmicu. Još i baba da me pita da je vodim...
Bio sam ubeđen da će nas biti više nego 2007., a sada mislim da ni sanjamo o cifri koja nas čeka u sredu...
p.s. Sad sam već siguran da je @Vojvođanin samo običan provokator!

Bio sam ubeđen da će nas biti više nego 2007., a sada mislim da ni sanjamo o cifri koja nas čeka u sredu...
p.s. Sad sam već siguran da je @Vojvođanin samo običan provokator!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- madda fakka
Jeste tek dolazi vikend tada valja povuci za rukav ljude i odvesti ih da se prijaveice wrote:Trenutno je već oko 1500 prijavljenih, a tek kreće glavna ofanziva koja će kulminaciju

Da ne bude zabune, juce sam se prijavio i prijavio sam druga koji radi u BG(koji btw ne ide na tekme a nalozio se da isprati kup

I Bog je Slaninar...
Da li neko može da proveri jel tačna informacija da je kompanija "Calsberg" obustavila akciju "pivo za blizance" posle Finala Kupa? U "Merkatoru" juče nisam video limenke sa najomraženijim grbovima! Da li je ovo Finale još jedna pobeda Novog Sada? Sigurno im sada "nije svejedno"!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Nisam u zemlji pa ne znam da odgovorim, nego sam nešto drugo hteo reći. Ja sam spreman svakakve žrtve da podnesem za voljeni klub, ali ako neko misli da ću zato što sada "nije svejedno", preći na sokove, grdno se varajuZeljafcv wrote:Da li neko može da proveri jel tačna informacija da je kompanija "Calsberg" obustavila akciju "pivo za blizance" posle Finala Kupa? U "Merkatoru" juče nisam video limenke sa najomraženijim grbovima! Da li je ovo Finale još jedna pobeda Novog Sada? Sigurno im sada "nije svejedno"!

- Lala sa zapada
Sinula mi lampica u glavi posle danasnjih postova o NS bendovima koji snimaju pesme posvecene nasoj ljubavi.
Organizovati koncert NS bendova koji su tokom svog rada posvetili ili u aktuelnom momentu posvecuju pesme nasoj ljubavi. Zasto da to ne uradimo pred mec protiv ciganistana?
Lokacija moze biti plato, u slucaju da je izvodljivo. Siguran sam da trosak ne bi bio velik za nasu upravu.
Na taj nacin bi stekli nove navijace, bas kao sto bi i bendovi dobili novu publiku.
Mislim da je idealan momenat da krenemo u agresivnu marketinsku fazu.
Moramo prosiriti pricu o Vosi i na poljima koja nisu sportskog domena.
Sada da cujem vase misljenje. Da li mi se upalila lampica ili mi je par vijugica pregorelo?
Organizovati koncert NS bendova koji su tokom svog rada posvetili ili u aktuelnom momentu posvecuju pesme nasoj ljubavi. Zasto da to ne uradimo pred mec protiv ciganistana?
Lokacija moze biti plato, u slucaju da je izvodljivo. Siguran sam da trosak ne bi bio velik za nasu upravu.
Na taj nacin bi stekli nove navijace, bas kao sto bi i bendovi dobili novu publiku.
Mislim da je idealan momenat da krenemo u agresivnu marketinsku fazu.
Moramo prosiriti pricu o Vosi i na poljima koja nisu sportskog domena.
Sada da cujem vase misljenje. Da li mi se upalila lampica ili mi je par vijugica pregorelo?

Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- dapokalypto