Slavicemo sa Amstelom - Lav Kup Srbije NEPROCENJIVO.slanobarac wrote:Jel "Amstel" dobro rashlađen?
Kup Srbije - sezona 2010/11
-
- slanobarac
- severozapad
- slanobarac
Najbolji je sex ali biće ga i večeras posle 8.15 pa da ne bude mnogo?Mickey wrote:Ufff dobro, a ja se uplasio da se samo meni javljaju ovakvi simptomi.postman wrote:'Ajmo sad na pos'o ! Samo ne znam di ce mi biti glava celo pre podne i sta ja mogu uraditi danas.Ja sam vec na utakmici![]()
Sta preporucujete za smirenje a da nije alkohol (ipak bih trezan uzivao u spektaklu)?

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Prosao sam dosta adrenalinskih sokova u zivotu:
mala matura, velika matura, ispracaj i odlazak u vojsku, diplomski na faxu, zenidba, rodjenje prvog sina, rodjenje drugog sina......
ali danas sto me bije adrenalin.......
za svojih 37 godina nikad ovoliko nisam bio napaljen zbog fudbala.
Samo da POBEDIMO!!!!
Spremio sam pun ranac Amstela za put, cisto da ne mesam pice kad se vratimo na trg.
mala matura, velika matura, ispracaj i odlazak u vojsku, diplomski na faxu, zenidba, rodjenje prvog sina, rodjenje drugog sina......
ali danas sto me bije adrenalin.......
za svojih 37 godina nikad ovoliko nisam bio napaljen zbog fudbala.
Samo da POBEDIMO!!!!
Spremio sam pun ranac Amstela za put, cisto da ne mesam pice kad se vratimo na trg.
- Grof Žekula
- Administrator
Eventualni problem i spor koji je nastao oko objavljivanja Gardistinog posta u novosadskom "Dnevniku" je razrešen - u današnjem izdanju je to odštampano kao Poruka navijača fudbalerima Vojvodine, a to nije tako "prevučeno" na Sajt dotičnog lista (greška je do onoga ko je postavljao vest na Sajt, zle namere nije bilo). Text je izašao i na vrhu stranice ovog lista.
Od starta je bila namera da se to tako objavi i isključuv motiv bio je kvalitet Gardistinog posta. Sada kada je sve razrešeno - poruka ostaje da se pročita nekoliko puta. I mi koji ćemo na tribinu, i Igrači i čitaoci "Dnevnika".
Poruka je namenjena svima nama!!!
Od starta je bila namera da se to tako objavi i isključuv motiv bio je kvalitet Gardistinog posta. Sada kada je sve razrešeno - poruka ostaje da se pročita nekoliko puta. I mi koji ćemo na tribinu, i Igrači i čitaoci "Dnevnika".
Poruka je namenjena svima nama!!!
Guiness Boy je napisao:
edit
Bilo bila bi odlicna ova pesmica kad bi se prepevala danas na istoku,samo umesto Luis Suarez ubaciti nesto drugo.Inace je presma od Depeche Mode-I just can't get enough
http://www.youtube.com/watch?v=tQvKoyc6 ... r_embedded
Guiness decace pesma je odlicna za dizanje atmosfere, a nekako slusajuci mi se najbolje uklapa samo ABUBAKAR umesto Luis Suarez, i samo prvi deo pesme da ne petljamo puno.
Mogli bi mi s ovog foruma da je okuvamo?
Najbolje od svega je sto mogu grla, dlanovi, zvizduci, pistaljke, sve...
Preslusajte svi!!!
Sa bratskog nam foruma
edit
Bilo bila bi odlicna ova pesmica kad bi se prepevala danas na istoku,samo umesto Luis Suarez ubaciti nesto drugo.Inace je presma od Depeche Mode-I just can't get enough
http://www.youtube.com/watch?v=tQvKoyc6 ... r_embedded
Guiness decace pesma je odlicna za dizanje atmosfere, a nekako slusajuci mi se najbolje uklapa samo ABUBAKAR umesto Luis Suarez, i samo prvi deo pesme da ne petljamo puno.
Mogli bi mi s ovog foruma da je okuvamo?
Najbolje od svega je sto mogu grla, dlanovi, zvizduci, pistaljke, sve...
Preslusajte svi!!!
Sa bratskog nam foruma

U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!