Kup Srbije - sezona 2010/11
- servalsorim
Стварно лако креће ова пљувачина...Ја се стварно не слажем са овим саопштењем са Партизаном али зар нико не може да види мало даље и да сконта да је клуб уцењен и то добро!!!Сви добро знате ко нам води клуб,какву етикету носи а самим тим и клуб...зато ми је и очекивано ово све,јбг само апсолутно чист можеш у бој са свима.Друга ствар,политика је имала намеру да профитира од овог финала купа...а где су сад и то само после пар дана...клуб је опет сам.И боље да је сам.А најсрамније је ово ваше блаћељње Фирме...шта очекујете,за тако нешто нема снаге...било је покушаја и прошле сезоне,није све за нет ...ако немаш снаге за тако нешто,па зар је бојкот решење и кога да бојкотујемо,шта је ту крив Киза и цео први тим.Шта вам то смета и зашто пљујете човека што је био некад навијач другог клуба,јер је мало дао за овај клуб и групу...па лакше би му било да је и остао са њима,сигурно би више био поштован и вероватно би обишао целу Европу са тим клубом,но то није ни битно...на крају крајева он је тај кога југ мрзи.Њега мрзи а другог бившег су убили у Футогу...о чему поједини овде пишу и какву мржњу сеју мислим да ни сами нису свесни.
...uno di noi...
- Red Marquis
- Moderator