30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2
- AntonioKasano
По мени несхватљиво лоше одиграна утакмица и знајући за присне односе нашег и њиховог председника крајње сумњива. Ова петокрака је распад распада а ми им нисмо направили две шансе за целу утакмицу. Воде 2:0 и држе лопту дај бре које је ово фолирање било данас? Коме они бре честитају, каквих 20 година Барија? Клуб постоји због навијача а врло добро се зна да апсолутно сваки навијач Војводине од 7 до 77 година органски не подноси петокраку, и да нити једног навијача Војводине никакав Бари не занима, и ако се управе тако воле нека честитају смс поруком а не да нама гурају прст у око преко семафора! Лепо смо им увеличали представу, браво за Бату, сад ће Лукић да заваља још којег нашег играча ако буде требало, па ће бити новаца за плате у хотелу!
Očajna igra naših fudbalera, realno su nas obrukali u poslednjem kolu i bacili veliku mrlju na uspešnu sezonu. Sramota! Sever takođe sramotan, ja ne znam ko su ti novi klinci ali odabir pesama, momenti pevanja istih, pokušaj motivacije tribine da navija je bio više nego očajan. Obrukali smo se i u navijanju. Velike čestitke za zapad, svaka vam čast jedina ste svetla tačka bili na današnjoj utakmici. Od sledeće sezone se vidimo na zapadu.
Ono što je izašlo na semaforu ne zaslužuje uopšte komentar. Očekujem da počinioc bude kažnjen.
Ono što je izašlo na semaforu ne zaslužuje uopšte komentar. Očekujem da počinioc bude kažnjen.
O igri nema šta puno da se kaže, prvo poluvreme još đene-đene, drugo ni za k... Neverovatno je da smo toliko pali u igri posle 15 minuta odmora. I ne znam zašto je Katai prvi napustio teren, kada je pored Brane Ilića bio jedini naš igrač koji je uspevao da se nosi sa njihovom odbranom?
Stvar koja me je više pogodila je taj vašarski mentalitet koji isplivava pre utakmice, a ovamo pričamo kako smo gospoda. Džingl "Bato, Bato, Bato, ti si moje zlato..." i čestitka za 20 godina Barija na našem semaforu (plaćena reklama ili drugarski dil?) Čemu sve to? Još je falio orkestar Miće Jovanovića, mečka Božana da izvede ritualni ples, a Džej početni udarac. Da ne bude da je sve crnjak, onaj defile naših sportista je za svaku pohvalu, kao i prateće poruke na semaforu. To što se našlo vremena za neke stvari kojih možemo samo da se stidimo, a nije za dodelu pehara najboljima u izboru navijača Vojvodine, posebna je priča.
Idemo dalje, čekaju nas buran prelazni rok i evropski izazovi na osvetljenom "Karađorđu". Momcima hvala na dobroj sezoni, a treneru Milinkoviću hvalospevi za štimung ekipe i stvaranje jakog i složnog kolektiva.
Stvar koja me je više pogodila je taj vašarski mentalitet koji isplivava pre utakmice, a ovamo pričamo kako smo gospoda. Džingl "Bato, Bato, Bato, ti si moje zlato..." i čestitka za 20 godina Barija na našem semaforu (plaćena reklama ili drugarski dil?) Čemu sve to? Još je falio orkestar Miće Jovanovića, mečka Božana da izvede ritualni ples, a Džej početni udarac. Da ne bude da je sve crnjak, onaj defile naših sportista je za svaku pohvalu, kao i prateće poruke na semaforu. To što se našlo vremena za neke stvari kojih možemo samo da se stidimo, a nije za dodelu pehara najboljima u izboru navijača Vojvodine, posebna je priča.
Idemo dalje, čekaju nas buran prelazni rok i evropski izazovi na osvetljenom "Karađorđu". Momcima hvala na dobroj sezoni, a treneru Milinkoviću hvalospevi za štimung ekipe i stvaranje jakog i složnog kolektiva.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Danasnja utakmica je velika sramota za klub! Realan rezultat trebao je glasiti 0:5! Zao mi je sto se na ovaj nacin oprastamo od jedne divne generacije fudbalera, najvise mi je zao Brkica...
Medjutim, najmanje sam danas kivan na igrace i trenera. Oni su svoje ove sezone odradili i aplauz na kraju meca dosao je sasvim zasluzeno!
Onu poruku na semaforu nepotrebno je uopste komentarisati, meni nije jasno cime smo mi navijaci to zasluzili? Tek sada potpuno razumem ljude koji od zajednickog saopstenja nisu krocili na stadion, mogli su i naslutiti sta nas ceka na dvadesetogodisnjoj proslavi
Zasto igraci nisu dodavali Oumaru-u? Mislim da se odgovor sam namece...
Medjutim, najmanje sam danas kivan na igrace i trenera. Oni su svoje ove sezone odradili i aplauz na kraju meca dosao je sasvim zasluzeno!
Onu poruku na semaforu nepotrebno je uopste komentarisati, meni nije jasno cime smo mi navijaci to zasluzili? Tek sada potpuno razumem ljude koji od zajednickog saopstenja nisu krocili na stadion, mogli su i naslutiti sta nas ceka na dvadesetogodisnjoj proslavi

Zasto igraci nisu dodavali Oumaru-u? Mislim da se odgovor sam namece...
Napred Voso!
Sto se navijanja tice..pa nase pesme su vise onako kako da kazem..laganice ,prosto ne mogu glasno da se pevaju i zato je masa tiha kad peva..skontaj kad pevamo ciribu ciribaaa iggra vosa ko barsaa to zvuci dobro ali cim dodjemo do pobede redom nize titula sve je blize...utisamo se gotovo se ne cujemo ,dakle treba akcenat baciti na ritam pesme kad se pravi da kad se to peva sve zvuci kao prvi deo ciribu ciriba (slucajno sam uzeo ovu pesmu kao primer)
- One and only
Какви год данас били, играчи су ове сезоне били најбољи. Фирма има одређен проблема, јбг. Али управа је још једном показала да и са бољим тимом и са бројем навијача који расте и даље нема потенцијал да барем обезбедни пристојне услове за освајање трофеја. звезда заслужено победила, да л се нешто десило пре почетка, у току паузе, јбг, ко ће га знати. Мсм да борба против криминала у фудбалу са овом управом нешто и не иде. У почетку смо их газили и онда се опет вратио онај наш проблем уласка у 16. и недостатак покушаја из даљине. Павловић је добар за нашу лигу. Једино што ми није јасно код Милинковића је лазетић??? Све може да прође да је он ипак тренер и све то, али ово заиста не разумем, иако је на почетку играо солидно и онда некако стао, јбг не треба терати човека кад не може. Можда и није ништа намештено, али људи како да будемо сигурни када погледамо екипу која је на челу, оба клуба, савеза, па и државе.
БРКА КАПИТЕН!!!!!
БРКА КАПИТЕН!!!!!
- Lala sa zapada
Apropo brojnosti nasih ljudi na zapadu, svaki mec protiv blizanaca provedem u hardcore delu koji je poznatiji kao severozapad.
Jeste, pevali smo i bili smo bucni, ipak, bilo je tu i mnogo mladih osoba muskog pola koji su celu utakmicu presedeli. Ti momci nisu niti jednom zagrejali dlanove ili otpevali neki stih. Ne moraju svi da provedu mec na nogama kao mi, ali bojim se da su momci pobrkali Sterijino pozorje i fudbalsku utakmicu.
Glavu dajem da je na zapadu danas bilo dosta navijaca crnog blizanca.
Jeste, pevali smo i bili smo bucni, ipak, bilo je tu i mnogo mladih osoba muskog pola koji su celu utakmicu presedeli. Ti momci nisu niti jednom zagrejali dlanove ili otpevali neki stih. Ne moraju svi da provedu mec na nogama kao mi, ali bojim se da su momci pobrkali Sterijino pozorje i fudbalsku utakmicu.
Glavu dajem da je na zapadu danas bilo dosta navijaca crnog blizanca.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Нико се није родио научен,мораш дати мало времена новијим генерацијама да се ушеме.Joe wrote:Očajna igra naših fudbalera, realno su nas obrukali u poslednjem kolu i bacili veliku mrlju na uspešnu sezonu. Sramota! Sever takođe sramotan, ja ne znam ko su ti novi klinci ali odabir pesama, momenti pevanja istih, pokušaj motivacije tribine da navija je bio više nego očajan. Obrukali smo se i u navijanju. Velike čestitke za zapad, svaka vam čast jedina ste svetla tačka bili na današnjoj utakmici. Od sledeće sezone se vidimo na zapadu.
-
-
Dobro bre ljudi cemu sad ovo. Tipicno srpski jedan los rezultat i pocniju price o losim igracima, o filijalama itd. Zna se kod nas cim krene ocajno pocinju i razne price.
Da budemo iskreni ocajna utakmica i u najgorem mogucem trenutku se desila i sta sad Milinkovicu otkaz, Paji otkaz, Tumbi otkaz, upravi otkaz i cemu ce nas to dovesti. Poceli smo da licimo na klub kakav zasluzujemo sad sve treba da to srusimo.
Sto se tice Evrope i bolje da igramo ranije. Transferi se moraju brzo resavati ko odlazi ko dolazi i toj fazi treba da se uigravamo za jace protivnike koji nam dolaze.
Prvo da Milinkovic potpise sutra produzenje na 5 godina nadam se i da vidimo sta cemo.
Sto se tice tog njihovog Barija nemoj da palite vatru gde je nema. Ja iskreno to nisam ni video pa neznam i sta je bilo. Ne treba da se opterecujemo sa seljacima iz bg koji ih bre sisa.
Sto se tice atmosfere na stadionu ja gde sam bio bilo je dobro i treba ovako da se nastavi. Mozda da je sever to vise koristio ali ajde necu cepidlaciti.
Meni je izrazito drago da vidim da cigani nisu imali neku preteranu podrsku na zapadu i posle svega sto se desavalo i treba da nas raduje.
Nadamo se boljem sad malo da ohladimo glave i da se pripremimo za sledecu sezonu.
Da budemo iskreni ocajna utakmica i u najgorem mogucem trenutku se desila i sta sad Milinkovicu otkaz, Paji otkaz, Tumbi otkaz, upravi otkaz i cemu ce nas to dovesti. Poceli smo da licimo na klub kakav zasluzujemo sad sve treba da to srusimo.
Sto se tice Evrope i bolje da igramo ranije. Transferi se moraju brzo resavati ko odlazi ko dolazi i toj fazi treba da se uigravamo za jace protivnike koji nam dolaze.
Prvo da Milinkovic potpise sutra produzenje na 5 godina nadam se i da vidimo sta cemo.
Sto se tice tog njihovog Barija nemoj da palite vatru gde je nema. Ja iskreno to nisam ni video pa neznam i sta je bilo. Ne treba da se opterecujemo sa seljacima iz bg koji ih bre sisa.
Sto se tice atmosfere na stadionu ja gde sam bio bilo je dobro i treba ovako da se nastavi. Mozda da je sever to vise koristio ali ajde necu cepidlaciti.
Meni je izrazito drago da vidim da cigani nisu imali neku preteranu podrsku na zapadu i posle svega sto se desavalo i treba da nas raduje.
Nadamo se boljem sad malo da ohladimo glave i da se pripremimo za sledecu sezonu.
- kafe bagdad
- Ultra slanina