30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2
-
Evo posto neki napadaju Ice i njegov komentar o brojnosti ja cu se sloziti sa kometarom. Evo i zasto. Rezultati ove godine su bili vise nego ne ocekivani neznam zaboravio sam koliko smo imali pobeda u nizu i nijednom nismo ni imali tih 10000 navijaca a eto rezultati su tu. Pobedili nazovi sampiona drzave dosli na 6 od prvog i tih navijaca naravno nema. Tako da rezultati nisu taj faktor koji ce dovesti publiku. Moje misljenje da, publiku ce dovesti jadan veliki bum u Evropi. Nesto kao Verder nadam se bar sa srecnijim zavrsetkom. Neko ko se premislja na osnovu jedne utakmice da li ce uzimati sezonsku ili ne taj slobodno moze i da plati ulaznicu za taj jedan mec. Ako ce se vec praviti prava analiza to mora da bude vise od jedne utakmice. Recimo bez obzira na poraz mi smo prvi po mini tabeli sa blizancima sto se ne uzme to u razmisljanje. Sezonska karta kosta vise od utakmice sa ta dva blizanca i ako neko hoce da gleda samo ta dva meca plus mozda i neki Evropski dzabe daje lovu. Sezonska prvenstveno sluzi da bi smanjila troskove. Jer ako vec neko ide na utakmice redovno tu je 15-18 utakmica zavisno i od kupa vise ti se isplati da je uzmes nego da stalno dajes lovu za kartu koja je cesto oko 200 a za ove vece ide i do 500. Verujem da ce vise publike dolaziti kad budemo imali utakmice u nocnom terminu i ako budemo ove sezone napravili nesto u Evropi a do tada mozemo ovde da pricamo do sutra sta ce da vrati publiku.
- kafe bagdad
Ja sam se sinoc kada sam razmisljao o utakmici plasio samo jedne stvari a to je upravo ono sto se i dogodilo. Nedostatak Merebe je bio kljucan upravo iz razloga sto mi nemamo ni jednog igraca koji bi ga zamenio. Cini mi se da je i Milinkovic bio svestan ovoga pa je ulogu kreatora u prvom poluvremenu dodelio Lazeticu koji je i distribuirao najvise lopti, uglavnom prema Ilicu i Katajiu. Obojica su bila neresive enigme za cigansku odbranu, i ubedjen sam da bi slavili da je Ilic dao gol. Zapad bi prokljucao, poneli bi igrace i dali bi im jos jedan do kraja poluvremena i cao. Da se opet vratim na Lazetica, mislim da je prvo poluvreme odigrao vrlo korektno. Sta se dogodilo u drugom delu tesko je reci. Rekao bi da je umor ucinio svoje i da je tenzija jednostavno opala. Cak i taj prvi gol se mogao spreciti da su igraci bili malo ozbiljniji na sredini terena.
Ne mogu da prezalim cinjenicu da to sjajno navijanje na zapadu (i severu) nije dalo konkretan rezultat. Na severozapadu se stojalo i navijalo prakticno celu utakmicu kao na severu. Plasim se da smo olako potrosili tesko stecen kapital. Jedino sto nas moze izvuci je renoviranje tima i konkretni rezultati u Evropi.
Ne mogu da prezalim cinjenicu da to sjajno navijanje na zapadu (i severu) nije dalo konkretan rezultat. Na severozapadu se stojalo i navijalo prakticno celu utakmicu kao na severu. Plasim se da smo olako potrosili tesko stecen kapital. Jedino sto nas moze izvuci je renoviranje tima i konkretni rezultati u Evropi.
- Lala sa zapada
Ice, druze, da li je Firma ikada uputila i rec kritike nasoj upravi?
Covek bi pomislio da imamo u upravi sve neke Laporte i Rosele.
Ljudi koji su to pokusali, bili su spreceni u startu, vise njih je o tome svedocilo na raznim forumima.
O cemu mi ovde pricamo?
Ljudi koji su to pokusali, bili su spreceni u startu, vise njih je o tome svedocilo na raznim forumima.
O cemu mi ovde pricamo?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
GLUPOSTI!!!! Ako tako neko, nesto napise, a onda jos i poveruje u to, onda je sasvim jasno - mi ove momke ni ne zasluzujemo... Strasno, ma nema nista vise od Vojvodine, bre, gledamo i citamo ovde razmazene klince koji dojucerasnje heroje razapinju posle jednog kiksa...Ma, 0:5 da je bilo, da jednom pola nismo presli i da su igraci igrali sa 30%, zasluzilu su APLAUZE i HVALE, st--o nezahvalna!soderstorm wrote:Kad ovako nesto cujem dodje mi da povracam. Cenim ja sve sto su igraci uradili i naravno da su zasluzili ali za koga oni igraju za kenjatore iz uprave ili za nas navijace. Mi ne dobijamo nista mi idemo da navijamo za klub zbog ljubavi . Zasto smo mi dali deo sebe zbog glupog fudbala a oni ce da stoje na terenu. Koji zu bdw vecina njih i debelo pretplaceni kao Laza na primer. Razumem ja da zivimo u Srbiji i da je to uglavnom tako i da je fudbal biznis ali fudbal igra iskljucivo zbog publike.Radoye wrote:
Na bratskom forumu se pominju nekakve insajderske informacije da su igraci nezadovoljni jer im nije isplaceno ono sto im sleduje za rezultate u ovoj sezoni i da su namerno sabotirali - zaista nemam nacina da potvrdim da li je to istina ili ne ali sve u svemu ova utakmica je imala jako cudan tok.
.
Jeste, sasvim sigurno znam da jeste, to što se o tome ne trubi na svim forumima ne znači da nije tako.Lala sa zapada wrote:Ice, druze, da li je Firma ikada uputila i rec kritike nasoj upravi?
O cemu mi ovde pricamo?
Ono što je takođe bitno napomenuti jeste i to da nikada nećemo sve probleme rešiti ovde na forumu, štaviše možemo samo da ih nagomilamo.Forum i sajt mogu da služe kao dobra vrsta marketinga i medijske promocije, ali ovde nećemo rešiti nijedan suštinski problem.
I niko nikoga ni u čemu ne sprečava, hoću da znam konkretne primere gde, kako i kada?
Bato majstore vodi nas do titule 

E moj TomoNS, zaista je tužno posle svega tako nešto pročitati i zaista si u pravu potpuno.TomaNS wrote:GLUPOSTI!!!! Ako tako neko, nesto napise, a onda jos i poveruje u to, onda je sasvim jasno - mi ove momke ni ne zasluzujemo... Strasno, ma nema nista vise od Vojvodine, bre, gledamo i citamo ovde razmazene klince koji dojucerasnje heroje razapinju posle jednog kiksa...Ma, 0:5 da je bilo, da jednom pola nismo presli i da su igraci igrali sa 30%, zasluzilu su APLAUZE i HVALE, stoko nezahvalna!soderstorm wrote:Kad ovako nesto cujem dodje mi da povracam. Cenim ja sve sto su igraci uradili i naravno da su zasluzili ali za koga oni igraju za kenjatore iz uprave ili za nas navijace. Mi ne dobijamo nista mi idemo da navijamo za klub zbog ljubavi . Zasto smo mi dali deo sebe zbog glupog fudbala a oni ce da stoje na terenu. Koji zu bdw vecina njih i debelo pretplaceni kao Laza na primer. Razumem ja da zivimo u Srbiji i da je to uglavnom tako i da je fudbal biznis ali fudbal igra iskljucivo zbog publike.Radoye wrote:
Na bratskom forumu se pominju nekakve insajderske informacije da su igraci nezadovoljni jer im nije isplaceno ono sto im sleduje za rezultate u ovoj sezoni i da su namerno sabotirali - zaista nemam nacina da potvrdim da li je to istina ili ne ali sve u svemu ova utakmica je imala jako cudan tok.
.

- Red Marquis
- Moderator
Pusti forume, kad je na stadionu bilo kritike?ice wrote:Jeste, sasvim sigurno znam da jeste, to što se o tome ne trubi na svim forumima ne znači da nije tako.Lala sa zapada wrote:Ice, druze, da li je Firma ikada uputila i rec kritike nasoj upravi?
O cemu mi ovde pricamo?
Io odio Belgrado
U pravu si 100% ovo za bold, vi ste tamo na licu mesta i sigurno da bolje mozete da sagledate situaciju nego ja sa drugog kontinenta.ice wrote:@Radoye,
Priznaj da je ta zmija malo više ujedala tebe pa da hteo ne hteo ti ovde malo guraš neke svoje lične stavove zasnovane na možda nekim negativnim iskustvima?Ne mora da znači da se sve to odnosi po automatizmu i na situaciju u kojoj se Voša nalazi.Probaj malo da shvatiš kako je to plivati u realnosti današnje Srbije, dosta si pametan čovek i složićeš se da nije lako.
Sto se tice mojih licnih stavova - ne moras nista da nagadjas, samo procitaj jos jednom moj prethodni post: nikakvoj politici ne treba da bude mesta na tribini!
Cisto da ne bude zabune kada izrazim neslaganje povodom koketiranja sa tzv. "autonomaskim" partijama jedan dan a sutradan se isto tako ne slozim kada se potenciraju politicki stavovi tzv. "patriotskih" partija, da se kod mene tu ne radi o podrsci ovima ili onima (stoli me boljko i za jedne i za druge) vec o principu!
Da mi neko ne lepi etikete bez veze...
NARAVNO! Upravo o tome i pricam - nisu navijaci Vojvodine jedno monolitno telo da svi imaju isto misljenje o svemu u zivotu, nije cak ni sama Firma kao predvodnica i "udarna pesnica" u celom korpusu Vosinih navijaca sasvim monolitna na takav nacin!ice wrote:Što se tiče Firme, treba da znaš da Firmu ne čini 10 ljudi i da nisu tamo svi istih shvatanja.Pa i ja se smatram delom Firme jer sam u ovoj grupi skoro od samog nastanka njene preteče Red Firma, ali to ne znači da imam ista shvatanja o svemu sa bilo kojim starijim ili mlađim njenim pripadnikom ili redovnijim ili nerredovnijim članom.
Svako može u okviru grupe na ovaj ili onaj način iznese neki svoj stav ili razmišljanje.Kada pričate o Firmi i severu, setite se samo koliko je ljudi tu sve uključeno, koliko ih je bilo i danas na utakmici i koliko je tu svako u stvari različit na svoj način, ali nas sve spaja ista ljubav.
I bas zato ne bi smelo da se insistira na nekim stvarima koje bi mogle da iziritiraju jedan odredjeni deo navijackog tela (bilo "patriotski" bilo "autonomaski") - ljudi koji vode navijanje moraju da povedu racuna i o tome. Da se izbegne cepanje i rasipanje - jer ipak nema nas toliko kao nekih drugih u ovoj zemlji, a svaki put kad nam se podigne brojnost i pocnemo da ih ugrozavamo kod nas budu neki potresi i rascepi. Pa se onda jedna polovina naljuti na drugu i napusti tribinu ili cak i stadion.
Doduse, istina je da se ponekad moze (cak: mora!) i zazmuriti na neku parolu sa kojom se bas i ne slazes, ne treba se odmah strecati i glumiti uvredjene mlade.
Jer, mi mozemo u privatnom zivotu biti ljuti protivnici po 100 osnova ali kada igra Vosa mi smo svi braca najrodjenija.
Tj. barem ja to tako shvatam, no mozda sam stvarno naivan i budala...
NIKO nema prava da u Vojvodini igra sa 30% snage pa sve i da je Lionel Messi! Svi oni su placeni za to sto rade, i niko ne zeli da plati ulaz i gleda nekog kako se sklanja sa terena! NIKO na to nema pravo. Zelimo svi da Vojvodina bude veliki tim i veliki klub, a takvim ponasanjem se to nece postici! Ne smeta meni poraz od zvezde, za mojih 40 godina sam ih se nagledao... ali ovakav pristup igri se ne moze tolerisati.TomaNS wrote:...Ma, 0:5 da je bilo, da jednom pola nismo presli i da su igraci igrali sa 30%, zasluzilu su APLAUZE i HVALE, stoko nezahvalna!
I povedi malo racuna koga nazivas stokom!!!
- kafe bagdad
Odlicno receno. Gomila nas koji ovde pisemo i koji smo opravdano nezadovoljni igrom u drugom poluvremenom nismo nikakvi nezreli klinci vec ozbiljni ljudi koji vecinu svog slobodnog vremena vikendima provode na stadionima, sto nasem, sto gostujucim. Niko nema pravo da nas naziva stokom pa ni ti Tomo.
Mislim da su pojedini komentari ovde na racun momaka i Kize M. daleko vece UVREDE, koje se posredno odnose i na citavu istoriju kluba, nego bilo koja moja rec...Jako sam razocaran salvama uvreda i kritika na njihov racun, pa cak i teorija zavera - pa, upravo nas to razlikuje od onih!
Kritikujemo upravu zbog cestitke Barija, a ponasamo se bas kao "oni"... Izgleda da je vojvodinasko gospodstvo, ponos, prkos, dostojanstvo, autenticnost, razlicitost, tu samo kada pobedjujemo i gazimo? Tada smo ponosni navijaci Vojvodine, a kada ne ide - onda smo samo prosecni Balkanci...Bas kao i nasi danasnji gosti! Ako se za to borimo, jebes onda borbu!
PS: Izvinjavam se zbog "stoko", rec jeste prejaka!
Kritikujemo upravu zbog cestitke Barija, a ponasamo se bas kao "oni"... Izgleda da je vojvodinasko gospodstvo, ponos, prkos, dostojanstvo, autenticnost, razlicitost, tu samo kada pobedjujemo i gazimo? Tada smo ponosni navijaci Vojvodine, a kada ne ide - onda smo samo prosecni Balkanci...Bas kao i nasi danasnji gosti! Ako se za to borimo, jebes onda borbu!
PS: Izvinjavam se zbog "stoko", rec jeste prejaka!
Ево ти и конкретно:Red Marquis wrote:Pusti forume, kad je na stadionu bilo kritike?ice wrote:Jeste, sasvim sigurno znam da jeste, to što se o tome ne trubi na svim forumima ne znači da nije tako.Lala sa zapada wrote:Ice, druze, da li je Firma ikada uputila i rec kritike nasoj upravi?
O cemu mi ovde pricamo?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cuxzz-xz ... detailpage[/youtube]

- kafe bagdad