30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2

Locked

Rezultat utakmice?

Pobeda Vojvodine
64
89%
Nereseno
3
4%
Pobeda crvene zvezde
5
7%

Total votes: 72

šumar

Post by šumar »

Ono oko čega se svi slažemo je da smo OPET nadigrani u sredini.Još protiv Kule kući svi smo komentarisali kakva je to igra, Brka ispucava na Abua svaku loptu, nema od noge do noge... Onda je došao OFK i razmontirao nas,Trivunović i ekipa su nam u jednom periodu utakmice lupili i ševu.Sa Radom je moglo i drugačije da se završi od onoga kako je završilo da su neki njihovi ziceri kod O-O ušli/i kod l-l/.
Partizan nas je u prvom poluvremenu finala kupa nadigrao,nismo se videli.U Smederevu nerešen rezultat po svemu prikazanom za nas nije bio uopšte loš.A ovo danas....Možda bi bilo bolje, verujem da bi da je igrao Mereba.On je pored Vuka Mitoševića naš jedini kreativni igrač/bio je i Mario koga su mnogi ovde pljuvali, sa njim bi naša igra danas imala neki smisao/.
O21 je osuo paljbu na Milinkovića i njegovu ziherašku pročitanu taktiku.Da, pročitanu.Milinković je očito dobar u defanzivnim zadatcima i pokrivanju terena, ali ta igra Brka gađa Abua pa šta nam bog da....Pa to su sada već svi pročitali.I ja se delimično tome pridružujem, s jednom rezervom a to je koji bi ja to tim danas sastavio a da bi bolje odigrao.I da li on taj tim uopšte sme da sastavi ili mora da stavlja kao startere neke koje neko želi da proda.
Naravno, ne treba se predavati ali ovo danas što se desilo ostavlja jedan gorak ukus, pogotovo ako svi znamo koliko su uvek bitne pobede protiv blizanaca zbog ovih odvratnih domaćih izdajica.
Turija

Post by Turija »

soderstorm wrote:Evo posto neki napadaju Ice i njegov komentar o brojnosti ja cu se sloziti sa kometarom. Evo i zasto. Rezultati ove godine su bili vise nego ne ocekivani neznam zaboravio sam koliko smo imali pobeda u nizu i nijednom nismo ni imali tih 10000 navijaca a eto rezultati su tu. Pobedili nazovi sampiona drzave dosli na 6 od prvog i tih navijaca naravno nema. Tako da rezultati nisu taj faktor koji ce dovesti publiku. Moje misljenje da, publiku ce dovesti jadan veliki bum u Evropi. Nesto kao Verder nadam se bar sa srecnijim zavrsetkom. Neko ko se premislja na osnovu jedne utakmice da li ce uzimati sezonsku ili ne taj slobodno moze i da plati ulaznicu za taj jedan mec. Ako ce se vec praviti prava analiza to mora da bude vise od jedne utakmice. Recimo bez obzira na poraz mi smo prvi po mini tabeli sa blizancima sto se ne uzme to u razmisljanje. Sezonska karta kosta vise od utakmice sa ta dva blizanca i ako neko hoce da gleda samo ta dva meca plus mozda i neki Evropski dzabe daje lovu. Sezonska prvenstveno sluzi da bi smanjila troskove. Jer ako vec neko ide na utakmice redovno tu je 15-18 utakmica zavisno i od kupa vise ti se isplati da je uzmes nego da stalno dajes lovu za kartu koja je cesto oko 200 a za ove vece ide i do 500. Verujem da ce vise publike dolaziti kad budemo imali utakmice u nocnom terminu i ako budemo ove sezone napravili nesto u Evropi a do tada mozemo ovde da pricamo do sutra sta ce da vrati publiku.
Mislim da se tu svi slažemo da je uspešna Evropa ključna, i to ne samo za nas već sve evropske klubove.Ono što se teško shvata među ultranavijačima je to da postoji i druga grupa navijača (brojnija).Navijača koji žele da vide fudbalsku igru, i naravno, posledicu nje rezultat.
Ima partizan bolje rezultate od nas, pa koliko je Beograd veći od NS i kompaktniji, a opet nema tih famoznih 10.000 po utakmici.Zašto?Odgovor je jednostavan: nema igre.Neće ljudi da dođu da dremaju 90 minuta i da gledaju kako igrači ne mogu da se sastave sa loptom.Skupi se malo više publike na medijsku propagandu derbija (sa zvezdom, sada smo i mi ozbiljniji protivnik) i to je to.Zvezda je gurala neku foru masovnog okupljanja, ali i to bi se brzo izduvalo, međutim mi smo ih spasili u zadnjem kolu, kao i njihovog trenera.Neka nam je sa srećom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice

Post by ice »

kafe bagdad wrote:Odlicno receno. Gomila nas koji ovde pisemo i koji smo opravdano nezadovoljni igrom u drugom poluvremenom nismo nikakvi nezreli klinci vec ozbiljni ljudi koji vecinu svog slobodnog vremena vikendima provode na stadionima, sto nasem, sto gostujucim. Niko nema pravo da nas naziva stokom pa ni ti Tomo.
Kada sam se složio sa Tomom naravno da pritom nisam mislio na ono poslednje što je napisao već suštinu njegovog posta, eto čisto da pojasnim za svaki slučaj. :wink:
Last edited by ice on Mon May 30, 2011 1:02 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky

Post by shecky »

Tomo oladi malo brate...nisi skontao poentu...
Aplauz koji su dobili od mene na kraju tekme je zbog cele sezone iako na kraju nista nismo uradili..zatim zbog igraca koji vise nece nositi nas dres i zato sto je bila zadnja tekma u sezoni.
Da je kojim slucajem ovo bila utakmica 4-5 kola ranije ne da ne bih aplaudirao nego bih verovatno i ranije napustio stadion zbog katastrofalnog odnosa prema igri(u razloge istog ne zelim da ulazim sad).

Mislim prica se o nekoj vernosti i sta ja znam kao aplauz i navijanje bez obzira na to sta se desava na terenu..kao ugledajmo se na engleze.
Da..ali to onda znaci ee mozemo da radimo sta ocemo ovi se ionako nece ljutiti na nas ,ne daj boze da nas mozda i "pozdrave" na treningu itd itd.

Shvatite jedno i samo to jedno je taj tas na vagi izmedju nas i "onih"..a to je STRAH!!!
Strah od navijaca ,to je ono sto govnima i prolivu daju dodatni adrenalin kad igraju utakmice ,pogotovo derbije.
Stexman

Post by Stexman »

TomaNS wrote:Mislim da su pojedini komentari ovde na racun momaka i Kize M. daleko vece UVREDE, koje se posredno odnose i na citavu istoriju kluba, nego bilo koja moja rec...Jako sam razocaran salvama uvreda i kritika na njihov racun, pa cak i teorija zavera - pa, upravo nas to razlikuje od onih!

Kritikujemo upravu zbog cestitke Barija, a ponasamo se bas kao "oni"... Izgleda da je vojvodinasko gospodstvo, ponos, prkos, dostojanstvo, autenticnost, razlicitost, tu samo kada pobedjujemo i gazimo? Tada smo ponosni navijaci Vojvodine, a kada ne ide - onda smo samo prosecni Balkanci...Bas kao i nasi danasnji gosti! Ako se za to borimo, jebes onda borbu!

PS: Izvinjavam se zbog "stoko", rec jeste prejaka!
Moze uprava da nekim saopstenjem cestita godisnjicu barija, braka ili razvoda kome hoce, to ce biti uvek protumaceno kao potez uprave. Ali kad oni to urade pred punim stadionom, i to ispadne potez svih nas e izvinte to onda nije uredu. To je pljuvanje u lice svima nama koji smo uz Vojvodinu rasli, i koji NIKADA nisu navijali ni za jedan drugi klub! Zasto nismo kao gospoda cestitali pravim sampionim Barseloni? Ili Borcu iz BL?
Nego direktnim rivalima za bolju poziciju? Falile su samo Mocart kugle pa da sex bude potpun.

Razlika izmedju nas i njih je sto smo mi stvoreni iz ljubavi a oni iz interesa! A tako se i mi ponasamo.
ice

Post by ice »

Kopiraću opet ovaj moj post, pre svega radi odgovora nekim forumašima (Turija,Mare i još neki) koji ga možda nisu uočili jer je bio na dnu strane.

Kao prvo neka mi bilo ko objasni kako mi navijači možemo da utičemo na rezultat, ali onako zaista, ne kao neki vetar u leđa sa tribina kada je tvoj tim ionako stisao protivnički?
Šta sada, ako neko odigra slabije mi odmah treba da izigravamo uvređene mlade i zaobilazimo stadion u širokom luku?Pa pogledajte kako se to radi u celom svetu, jedino je u Srbiji ovakva situacija da je rezultat merilo svega i po tome smo jedinstveni.Šta da rade navijači onih klubova koji nikada neće ništa osvojiti?Da ne dolaze na stadion?Pa opet, oni rade upravo suprotno.A u mnogim zemljama su upravo mali klubovi i neki koji potiču iz velikih gradova.Pogledajte gomilu francuskih klubova u drugoj ligi, mnogo ih dolazi iz velikih gradova dok im u prvoj ligi igraju selendre (čast Parizu, Marselju i Lionu) .I da li to znači da njihovi navijači ne treba da pune stadione iz revolta?

Ja baš mislim da mi itekako možemo da punimo stadion uprkos svemu i da nas bude 10 000, ali ne smemo biti razmaženi.Pa naš klub ne pravi loše rezultate, već samo nema vrhunske.Malo nam je što smo treći i igramo finale kupa?Pa znamo da nam je kup otet, ali ne, mi se sad durimo zbog poraza od cigana i zaboravljamo sve dobro iz ove sezone.Hoćete da izgubimo i to treće mesto?Samo nemojte da dolazite na stadion i da vidite kako ćemo i to da izgubimo.Za to vreme jedan Kragujevac će da napuni stadion i odmah će svi mediji to da iskoriste da nas uporede sa njima i omalovaže.Pa znaju oni odakle preti opasnost, ovakvim razmišljanjima samo njima idete na ruku.
A ako nas je bilo svojevremeno i preko 20 000, zašto nas ne bi skoro bilo bar 10 000?Garantujem da će svi oni koji se sada zariču da neće dolaziti na stadion pojuriti brže od šampiona u formule 1 ukoliko napravimo neki bolji rezultat u Evropi.E pa gospodo moja, onda niste potrebni klubu, niste potrebni da zauzimate mesto nekome ko je bio tu (mislim naravno na one neredovnije navijače i to kada dođu evropske utakmice sa nekim jačim protivnikom gde će se tražiti karta više) i kada je bilo teško, ko je bio tu i kada su svi ostali govorili da nema smisla i ko nije hajao ni za sebe i probleme iz privatnog života.U vezi svega ovoga savetujem vam da još jednom pogledate onaj klip Stare garde uoči finala kupa.Šta mislite da ti ljudi nisu pretrpeli sve i svašta, a evo ih i dalje su tu i ne nameravaju nigde da se pomaknu sa Karađorđa?

@Radoye,

Priznaj da je ta zmija malo više ujedala tebe pa da hteo ne hteo ti ovde malo guraš neke svoje lične stavove zasnovane na možda nekim negativnim iskustvima?Ne mora da znači da se sve to odnosi po automatizmu i na situaciju u kojoj se Voša nalazi.Probaj malo da shvatiš kako je to plivati u realnosti današnje Srbije, dosta si pametan čovek i složićeš se da nije lako.
Što se tiče Firme, treba da znaš da Firmu ne čini 10 ljudi i da nisu tamo svi istih shvatanja.Pa i ja se smatram delom Firme jer sam u ovoj grupi skoro od samog nastanka njene preteče Red Firma, ali to ne znači da imam ista shvatanja o svemu sa bilo kojim starijim ili mlađim njenim pripadnikom ili redovnijim ili nerredovnijim članom.
Svako može u okviru grupe na ovaj ili onaj način iznese neki svoj stav ili razmišljanje.Kada pričate o Firmi i severu, setite se samo koliko je ljudi tu sve uključeno, koliko ih je bilo i danas na utakmici i koliko je tu svako u stvari različit na svoj način, ali nas sve spaja ista ljubav.

Što se tiče negativnih stvari na utakmici, pa zar mislite da bilo ko to može da ignoriše?Pustite da se to na jedan malo racionalniji način ispravi, ima uvek umerenijih ljudi.A naravno u svemu ovome ne treba preterivati i biti licemeran, ništa drugo do izražavanje nečijeg ličnog stava nije tvrdnja da se skandiralo jednom zločincu.On zločinac nije, a da li se to moralo uraditi je druga priča.Ajde ljudi probajte da dodate malu dozu objektivnosti i realnosti i da sagledate sve iz više uglova.

Što se tiče uprave, pa znate da ju je retko ko više kritikovao od mene.Ali nešto se ne sećam da je bilo još mnogih koji su radili slično i kada nam je sve išlo super?
Svako je imao priliku da iskaže neki svoj stav na ovaj ili onaj način, ali obično kada treba svi su odjednom nemi.
Zato tvrdim, nemojte zabušavati preko leta nego ajmo da uhvatimo korak sa klupskim životom, da budemo tu i da konkretno i utičemo na neke stvari.

Nadam se da sam obuhvatio većinu tema i nekih pitanja spomenutih u postovima iznad.

P.S.-Neko spominje navijača-neutralca.Pa dajte ljudi, da li ste ozbiljni?Zar nas zanima šta je rekao neki neutralac po rekla-kazala priči?Nama trebaju navijači koji znaju šta je Voša i koji bi sve dali za nju i bili uvek tu, a ne neki neutralci koji će razmišljati hoće li da dođu ili ne u zavosnosti od toga možemo li mi da igramo na nivou nekog Totenhema ili Arsenala koje je gledao u prenosu plaćajući skupu pretplatu na razne pay televizije.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote: Moze uprava da nekim saopstenjem cestita godisnjicu barija, braka ili razvoda kome hoce, to ce biti uvek protumaceno kao potez uprave. Ali kad oni to urade pred punim stadionom, i to ispadne potez svih nas e izvinte to onda nije uredu.
A kad tome dodas da urednici sajta nisu dobili svoje "obecano" vreme za dodelu pehara najboljima.... :oops:
Image
kej

Post by kej »

šumar wrote:Ono oko čega se svi slažemo je da smo OPET nadigrani u sredini.Još protiv Kule kući svi smo komentarisali kakva je to igra, Brka ispucava na Abua svaku loptu, nema od noge do noge... Onda je došao OFK i razmontirao nas,Trivunović i ekipa su nam u jednom periodu utakmice lupili i ševu.Sa Radom je moglo i drugačije da se završi od onoga kako je završilo da su neki njihovi ziceri kod O-O ušli/i kod l-l/.
Partizan nas je u prvom poluvremenu finala kupa nadigrao,nismo se videli.U Smederevu nerešen rezultat po svemu prikazanom za nas nije bio uopšte loš.A ovo danas....Možda bi bilo bolje, verujem da bi da je igrao Mereba.On je pored Vuka Mitoševića naš jedini kreativni igrač/bio je i Mario koga su mnogi ovde pljuvali, sa njim bi naša igra danas imala neki smisao/.
O21 je osuo paljbu na Milinkovića i njegovu ziherašku pročitanu taktiku.Da, pročitanu.Milinković je očito dobar u defanzivnim zadatcima i pokrivanju terena, ali ta igra Brka gađa Abua pa šta nam bog da....Pa to su sada već svi pročitali.I ja se delimično tome pridružujem, s jednom rezervom a to je koji bi ja to tim danas sastavio a da bi bolje odigrao.I da li on taj tim uopšte sme da sastavi ili mora da stavlja kao startere neke koje neko želi da proda.
Naravno, ne treba se predavati ali ovo danas što se desilo ostavlja jedan gorak ukus, pogotovo ako svi znamo koliko su uvek bitne pobede protiv blizanaca zbog ovih odvratnih domaćih izdajica.
Sve si odlicno rekao. Ne bih se samo slozio da bi sa Merebom bilo bolje. Bilo bi jos gore. Ne secam se njegove dobre partije u poslednjih 20 utakmica. Uostalom, da je igrao on, ne bi poceo Katai koji je jedini bio svetlija tacka naseg nemocnog tima.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Stexman

Post by Stexman »

Voja wrote:
Stexman wrote: Moze uprava da nekim saopstenjem cestita godisnjicu barija, braka ili razvoda kome hoce, to ce biti uvek protumaceno kao potez uprave. Ali kad oni to urade pred punim stadionom, i to ispadne potez svih nas e izvinte to onda nije uredu.
A kad tome dodas da urednici sajta nisu dobili svoje "obecano" vreme za dodelu pehara najboljima.... :oops:
Tacno tako, i to. Jako sam potresen, zaboravio sam dosta toga da spomenem.
I za Kizu i momke, niko njih nije vredjao ovde, bar ja to nisam a nisam ni procitao da je neko drugi napisao. Ja samo zelim da cujem sta je razlog onakvog ponasanja? Sklanjanja, izbegavanje duela, ignorisanje najefektnijeg igraca? To me zanima. Niko tu nikog nije vredjao. Svaka momcima cast za ovu sezonu, ali mi smo i dalje treci, i dalje nemamo kup, i dalje nas guze cigani u sred Novog Sada. Ja bih rekao, sve je po starom.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

@ice

Naravno, nisam ni mislio na tebe :D
ice

Post by ice »

@bagdad
:wink:

Evo ljudi, gledam i slike, pa zaista nema većeg razloga od ove utakmice ako zanemarimo rezultat da budemo ponosni i na sebe i na svoj grad.
Sever je bio možda brojniji nego ikada sa sigurno najvećim kopom do sada (što se tiče navijanja možda je moglo bolje u nastavku,ali užasna vrućina i velikih broj novih navijača su učinili svoje) , zapad i više nego izvanredan, brojniji od cigojnera na istoj tribini i pre svega mnogo glasniji, a nikako ne treba zaboraviti i mali jug sa semaforom i naše klince koji su bili na njemu.Eto, u svemu ovome niko ni da pohvali te klince, kakvi smo mi to ljudi? :roll:
I na severu sam video gomilu klinaca, bili su i pored mene neki, pa šta ima lepše od toga, a sve to ujedno znači da za budućnost ne moramo da brinemo i da neki novi klinci razmišljaju zdravije od nas i da se ne opredeljuju po rezultatima za koga će da navijaju.

Stadion je bio minumum popunjen 60% na prema 40% u našu korist, ali minimum.I to onda kada su glavne "galamdžije" u Srbiji došle na naš stadion da slave neku godišnjicu, a da ne pričam o tome da su im ljudi dolazili ko zna iz kakvih vukojebina sve ne.Pa ovo je definitivno prelomni trenutak kojim smo svima dokazali da je Novi Sad ubedljivo naš i da ovima ne vredi sve ni da se ujedine i sa svojom crno-belom braćom blizancima.I sve se ovo desilo u momentu kada nismo ništa osvajali, slavili niti bilo šta slično.E baš to još više pojačava ovaj utisak, zaista pravi su oni koji su ponosni i u porazu.

I zašto sada da budemo utučeni?Zbog poraza?Ma porazi dolaze i odlaze, srećom ovaj nije maltene ništa ni odlučivao jer bi nam i za to drugo mesto skinuli bodove, ali navijači su zato ti koji su uvek tu, odnosno bar bi trebalo da bude tako.
Pa zamislite šta će biti ako ovaj trend nastavimo sledeće sezone, ako doguramo do kraja sezone pa nas na sličnim utakmicama bude bilo za 50% još više?Pa svima redom ima da se tresu gaće od nas, nismo toga još ni svesni.Itekako ta kritična masa utiče na sve, da vidite kako će se onda i mediji profiniti prema nama i tako sve redom, da vidite kako će se i sudije drugačije odnositi prema nama, kako će se polako pojavljivati i neki sponzori........
toftir

Post by toftir »

Ice, Turija i Shecky su napisali zaista sjajne postove koje vredi iznova i iznova citati ...

Samo mi nije jasno, koje selendre su u 1. Francuskoj ligi, ice? Mozda Monpelje?

Ovo je bila zaista sramotna igra, ali jos sramotnije je ponasanje uprave i dela navijaca ...

Pa zar izjava dragog nam predsednika tadica o "menjanju na tronu" ne svedoci koliko su oni isti i nista drugaciji od njihove crne brace? Pa dokle bise ulizivanja? Ja sam banovan sa foruma (B92) samo zato sto sam preneo onaj sjajan post o kaludjerovicu i njegovom slavlju ... Sramota je da on to uradi na zapadu ...

Rezultati <=> Brojnost, to neka bude jasno ...

Nema jedno bez drugoga ... moramo bar proci u cetvrto kolo (crvendaci to verovatno nece uciniti) da bi se uopste smatrali za nekoga i nesto ...

Sto se tice poredjedjenja sa Engleskom i ostalim zemljama, nije to isto ...

Tamo klubovi nisu filijala vecima ...

Tamo se nista ne poklanja ...

Tamo se ne zna ko ce biti prvi vec pre pocetka prvenstva ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
ice

Post by ice »

Toftir,

Selendre su ti Okser, Lens, Valencijen, Lorijen i Arl, a bilo ih je ranije i više na primer Gengan i Sedan.
A i neki gradovi koji imaju prvoligaše su svakako manji od na primer Klermon-Ferana, Dižona, Bezansona, Tura, Strazbura, Meca ili Grenobla.

Ponavljam, niko ne misli da uprava zaista ne ume da se ponaša seljački, ali niko.Nadam se da će tokom leta da naprave dobre stvari, ruku na srce bilo je i toga tokom sezone, treba biti realan.Dakle, vreme će pokazati već.Ali po pitanju odnosa sa blizancima neke stvari moraju da se menjaju ODMAH i tu niko ne misli drugačije.

Takođe, niko ne voli crvenog blizanca niti njegove navijače, sasvim suprotno, postoji nekakav minimum navijačke solidarnosti kao i sa svima drugima, ali to je sasvim druga priča.Ko je malo upućeniji u neke stvari zna šta se sve dešava na ulicama grada, a uostalom pogledajte i neke slike sa ove utakmice, obratite pažnju pogotovo na parole i još neke detalje.

Toftir, kako se i u Engleskoj ne zna ko će biti prvi, pa samo 3 kluba trenutno su kadra da osvoje titulu, a i taj treći izgleda više nije u stanju?I ne zaboravite koliko Engleska ima miliona stanovnika i neuporedivo veći broj klubova nego mi, pa znate li koliki je to potencijalni broj nezadovoljnika?Pa opet tamo niko ne seče vene i ako igra petu ligu već su im stadioni puniji nego u našoj superligi.A raznih afera je vala bilo i tamo, a Mančester i Čelzi na primer uvek imaju bar malo bolje suđenje od ostalih.

Mi moramo da punimo stadion i na taj način teramo u paniku sve naše dušmane, pa šta mislite kako se cigani osećaju na primer posle ove utakmice, da im je baš do slavlja?Zar se ne osećate svi ponosnim što ste ućutkali žgadiju na našem stadionu?
Što se tiče ostalih stvari, polako, moći ćemo da iznesemo svoj sud o svemu, jednostavno se ne može sve rešiti preko noći i zato je najbolje da se dobro odmorimo i naspavamo i da nam se slegnu utisci.

I nemojte misliti da smo bez šansi u Evropi, ako ništa drugo bar su nam veće nego svih ovih proteklih sezona.Ja sam optimista, sledi ubrzo žreb, a takmičenje za nas kreće već 14. jula.
Last edited by ice on Mon May 30, 2011 3:48 am, edited 1 time in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:...kako se i u Engleskoj ne zna ko će biti prvi, pa samo 3 kluba trenutno su kadra da osvoje titulu, a i ta treće izgleda više nije u stanju?I ne zaboravite koliko Engleska ima miliona stanovnika i neuporedivo veći broj klubova nego mi, pa znate li koliki je to potencijalni broj nezadovoljnika?Pa opet tamo niko ne seče vene i ako igra petu ligu već su im stadioni puniji nego u našoj superligi.A raznih afera je vala bilo i tamo, a Mančester i Čelzi na primer uvek imaju bar malo bolje suđenje od ostalih.
Fora je u tome sto se u Engleskoj i u 5. ligi IGRA FUDBAL, kao sto se nekada i kod nas igrao, i ta publika koja dodje na utakmicu ima sta i da vidi... Secam se i ja mnogih betonligaskih utakmica 80-tih i ranih 90-tih koje su imale kvalitetniju i fudbalski ispunjeniju predstavu nego recimo mecevi nekih danasnjih superligasa (Metalac, BSK, Cuka..). To je sustina problema, taj stravicni pad kvaliteta u zadnjih 10-15 godina, a tek kao slag na to dolazi sve ono o neregularnostima, placenim sudijama, filijalama i cinjenica da su u domacim takmicenjima trofeji podeljeni i pre nego sto se lopta zakotrlja u 1. kolu...
ice

Post by ice »

Ali taj pad kvaliteta ne zavisi od nas i to nije razlog da uskratimo podršku klubu jer mi volimo njega i sve ono što predstavlja i navijamo za njega svim srcem, a ne za kvalitetniji fudbal.
A uostalom, većom brojnošću ćemo se indirektno mravljim koracima, ali ipak sasvim sigurno približiti i tome da će polako nestajati i te sramote tipa metalca, hajduka i ostalih.
Locked