DUB wrote:To je to Brick! Plus fotka iz podbarinog posta i slobodno može lock!
I ja se slažem s @Brick-om, ali što se tiče lock-a, sačekaj nas iz Azije što ne možemo da se domognemo internet konekcije
Nemam šta pametno reći, osim da se, posle svega, osećam odlično što sam ove mesece proveo na drugom kraju planete... Ono što su navijači Vojvodine, s manje ili više dugoročnih zdravstvenih posledica, preživeli u ovom mesecu na izmaku, Maju 2011. godine, neki ne dožive za ceo život. Ne znam da li je to dobro ili loše.
Jbt, onu prošlu skrndavu i raznjakanu sezonu završili smo "veličanstveno" - pobedom od 7:0 i četiri gola najsramnijeg konja od kapitena u novijoj istoriji kluba, da bi na poslednjoj utakmici ove sezone koja je, inače, bila potpuni pankeraj (iz mnogo razloga), najboljeg kapitena u poslednjih ko-zna-koliko godina (verovatno od Šaule naovamo) poslali u svet s vrlo muljavim ukusom u ustima.
Fudbal kao fudbal... Posle odlične sezone, tim ima prava na loš dan i to je to. Ako je to! Ako nije to, onda sam ozbiljno razočaran i to otvara neke mnoge druge i teže stvari. Daleko sam, ne vidim i ne mogu da sudim... Samo mogu da kažem svima koji se dovikuju i čestitaju onom DB-ovskom ispljuvku da nisu ništa bolji od njih. S njima, bre, ni nasukanog kita u more ne bih odgurnuo nazad! Ali, na kraju, svako odgovara za svoje postupke...
Kada je u pitanju bez sumnje highlight ove utakmice, neću ni počinjati da pišem jer neću moći da se zaustavim, pa će neko od moderatora brisati, pa čuda božja... Što reče @radoye, sve je u Srbiji politika. Samo ću reći da je prekrivanjem naših ukrštenih čekića grbom nekakve vojne formacije (bilo koje!) i simbolično proglašena konačna smrt novosadskog gradskog (ako neko baš voli "urbanog") duha na toj tribini i označena velika pobeda tužne i promašene mladosti. Što, opet, ima gde da se analizira...
Drži se, Vojvodino!
PS @Vojo, baci neki dribling iz druge portugalske lige da imamo oko čega da se raspravljamo, pun mi je očin svađa oko "bitnih faca"