Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VosinFan

Post by VosinFan »

Meni kao coveku koji navija za Vosu se ne dopada struktura ljudi koja vodi nas klub i moram reci da se promene u upravi mogu postici jedino ako zamolimo poljoprivrednike ispred pokrajinske vlade da nam pozajme traktora kako bi blokirali nas stadion i sve prilaze njemu jer je to jedini nacin u nasoj zemlji da se nesto postigne.

UPRAVA NAPOLJE.
limanfkv

Post by limanfkv »

slanobarac wrote:Ne da je strašna već vrlo opasna i mislim da on pokušava benzinom da gasi požar.
Pre bih reko da ovaj pokusava da upali pozar sa mokrim drvima. Sramna izjava.
0.0625
TomaNS

Post by TomaNS »

Cast mi je da budem uz i zvanicno drzavnog neprijatelja broj jedan :) Sada, da li je drzavni neprijatelj br 1 i neprijatelj samom sebi koji se izjeda iznutra, ili se to pogresno shvata - stvar je diskusije...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Krle

Post by Krle »

Ružić u NKP-u, Škundrić, Dulić i Radujko u FK udba, a Tadić mrsomudi o Mrgušama... Pa ovo ni pas s maslom ne bi pojeo. Za šta oni nas smatraju? I onda ni ne čudi što jedino ko sme da vodi FKV jeste "kotroverzni biznismen", a ostali će lepo da se samokritikuju na korektivnim partijskim sastancima, ukoliko i pokušaju da makar verbalno podrže bilo koji klub sem nacionalnih lopovskih projekata.
Zaista niam pametan, ali u ovakvoj konstelaciji snaga, mi bar imamo tu čast da nam niko od plotičkih dupelizaca ne sedi u UO kluba, makar ne direktno. A da li je moguće u ovoj zemlji pronaći nekog boljeg, a da nije upleten u tajkunsko-političke orgije, to je već pitanje za milion dolara. Čisto sumnjam.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Casual

Post by Casual »

Mislim da moramo ovde jednom za svagda da razresimo da, ma sta god se desavalo u NASEM klubu, kakvi god losi potezi budu povuceni, nase nezadovoljstvo se nece pokazati tako sto cemo se zakleti da vise necemo krociti na stadion dok se neznamnijasta, vec se ono MORA pokazati NA STADIONU! I kad je najteze svi da su uz klub. Tako ce nas jedino ozbiljno shvatiti. Ne budimo kao oni. Mi drugi klub nemamo!
Volem Vošu!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Krle wrote:A da li je moguće u ovoj zemlji pronaći nekog boljeg, a da nije upleten u tajkunsko-političke orgije, to je već pitanje za milion dolara.
Kombinacija Dejan Govedarica - Goran Šaula.

Jel dobijam milion? :wink:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vuke

Post by Vuke »

Ratko Bata Butu(o)rovic je gostujuci na SOS televiziji u emisiji kod Nebojse Petrovica izjavio, da ako Zoran Milinkovic ode na kraju sezone, ide i on sa mesta predsednika... Kiza je otisao, cekamo da Bata potvrdi svoje cojstvo :!:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Valjda je sad svima jasno (ako i ranije nije bilo dovoljno očigledno) zašto i kako je pisano ono "zajedničko saopštenje". Previše smo zatalasali beogradsku žabokrečinu.
Ovo su stvari koje me čine ponosnim što sam navijač Vojvodine.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Mare

Post by Mare »

Vuke wrote:Ratko Bata Butu(o)rovic je gostujuci na SOS televiziji u emisiji kod Nebojse Petrovica izjavio, da ako Zoran Milinkovic ode na kraju sezone, ide i on sa mesta predsednika... Kiza je otisao, cekamo da Bata potvrdi svoje cojstvo :!:
Da li neko može da nađe taj snimak i postavi ovde.
igoork

Post by igoork »

Vuke wrote:Ratko Bata Butu(o)rovic je gostujuci na SOS televiziji u emisiji kod Nebojse Petrovica izjavio, da ako Zoran Milinkovic ode na kraju sezone, ide i on sa mesta predsednika... Kiza je otisao, cekamo da Bata potvrdi svoje cojstvo :!:
Ovoga se secam i ja!
Moram opet da se osvrnem mada je i meni muka...

Da imamo navijacku grupu koja nije u vezi sa klubom ovako neki transparent bi se podrazumevao !

Na prvoj sledecoj utakmici, "Bato obećao si, šta cekaš ? "
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Rabba wrote:
Krle wrote:A da li je moguće u ovoj zemlji pronaći nekog boljeg, a da nije upleten u tajkunsko-političke orgije, to je već pitanje za milion dolara.
Kombinacija Dejan Govedarica - Goran Šaula.

Jel dobijam milion? :wink:
Они су обојица отишли у тренерске воде, питање је како би се снашли у неким руководећим улогама, нарочито овде код нас где је све нека подметачина и превара. Неки наш бивши играч би сигурно био добро решење само тешко би то ишло. Ја предлажем Саву Милошевића јесте да је грохбар, али су га откачили и из освете би их растурио само тако! :D Шалим се наравно. :)
Brick Liman

Post by Brick Liman »

igoork wrote:
Ovoga se secam i ja!
Moram opet da se osvrnem mada je i meni muka...

Da imamo navijacku grupu koja nije u vezi sa klubom ovako neki transparent bi se podrazumevao !

Na prvoj sledecoj utakmici, "Bato obećao si, šta cekaš ? "
Aj da se prestane ovde sa prozivanjem navijačke grupe Firma. Koliko gostovanja imaš u životu? Koliko dugo pratiš Vojvodinu? Koliko puta ti je slomljen nos zbog Vojvodine?
Ovo se ne odnosi samo na autora citiranog posta, nego na sve koji pišu slične postove ovde. Ovim samo stvarate zlu krv. To rade u većini slučajeva ljudi koji odlaze prestupne godine na utakmice Vojvodine.
Lako je biti hrabar za tastaturom, zna se gde se treba biti hrabar.
Siguran sam da ja lično imam puno više razloga da budem kivan na neke poteze Firme, ali NIKAD sebi neću dozvoliti da kritikujem i serem o grupi javno, reći ću šta imam ljudima koji vode grupu u lice. To svako ko je bio navijač zna da ide tako.
I molio bih da se ovde ne uzima grupa više u usta, ovo nije mesto za to.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Vuke

Post by Vuke »

Brick Liman wrote:
Aj da se prestane ovde sa prozivanjem navijačke grupe Firma. Koliko gostovanja imaš u životu? Koliko dugo pratiš Vojvodinu? Koliko puta ti je slomljen nos zbog Vojvodine?
Ovo se ne odnosi samo na autora citiranog posta, nego na sve koji pišu slične postove ovde. Ovim samo stvarate zlu krv. To rade u većini slučajeva ljudi koji odlaze prestupne godine na utakmice Vojvodine.
Lako je biti hrabar za tastaturom, zna se gde se treba biti hrabar.
Siguran sam da ja lično imam puno više razloga da budem kivan na neke poteze Firme, ali NIKAD sebi neću dozvoliti da kritikujem i serem o grupi javno, reći ću šta imam ljudima koji vode grupu u lice. To svako ko je bio navijač zna da ide tako.
I molio bih da se ovde ne uzima grupa više u usta, ovo nije mesto za to.
Da li je i dalje nasa stranka FK Vojvodina ili se nesto u medjuvremenu promenilo?
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ljudi, molim vas da ove lične odluke o prestanku odlazaka na stadionu ostavite za svoje društvo, za priču uz pivo, kafu, zašto ovde javno iznosite tako nešto? Kakve sada ima veze uprava sa onim što naši Bogovi na terenu prikazju cele ove godine? Do juče se svi kunemo u ove igrače, u naše fudbalere koji su ove sezone proglašavani tako reći za Bogove, da im sada na ovakav način saopštimo da je sav njihov trud uzaludan, da nisu valjali i da ih više nećemo podržavati. Molim vas kao najdobronamernije, ako već vi ne želite da više pratite svoju najveću ljubav na tribini, nemojte svojim pisanjem onaj veći deo neodlučnih i povodljivih, trenutno nezainteresovanih da nešto doprinesu indirektno terati na takvo razmišljanje. Nemojmo vaspitavati mlađe generacije navijača da idu tim putem manjeg otpora, od toga nema šta pogubnije, pogotovo sada kada imamo ekspanziju Vojvdinaša. Rešimo sami sa sobom, nema tu sada ću bojkot Vojvodine, a posle se vratiti da uživam, licemerja se gnušam! To što uprava čini greške nije neka novost, bilo je toga i tokom čitave sezone i biće verovatno i u budućnosti? Gospodo, uz dužno poštovanje, mislim da se tako "svet" ne menja!

Hajde da razumem bojkot, mogu razumeti, ali malo nas je da bi nekim bojkotom promenili svet. Osvrnimo se oko sebe i spustimo na zemlju. Ništa nije lako, a kamo li promeniti svet u (našu Vojvodinašku) svoju korist, ništa ne može preko noći. Bezveze je sada analizirati do besvesti stvari koje su se dogodile i koje se ne mogu promeniti, to nas ne vodi nikuda. Takav je živto, nekada se uspe nekada ne. Koliko to sve traje, ne znam, ali se borimo protiv toga. Ali pre svega, da bi ta borba mogla da se vodi prvo sami sa sobom da raščistimo, i manemo se licemerstva.

Prvo definišimo šta nas čini nesrećnim. Nije FK Vojvodina i Vojvodinaštvo samo uživanje. Ja se divim svima nama koji i pored svega ostajemo uz Vošu i ulažemo svoj trud i godine, puno toga korisnog, da bi smo na kraju mogli uživati u svemu tome što smo svojim radom doprineli. Ali poštujem i sve ostale, ostale koji nisu ničim doprinele korisno po Vojvodinaštvo, a eto meni su bitni i imam želju da ih zadržimo na tribinama i privučemo što više da budu uz klub, pa makar igrao i beton ligu da uspemo da nas bude ko na Finelu Kupa.

Mislim da je pre svega potrebno da prvo definišemo problem, majku mu, nazovimo to konačno pravim imenom! Složimo to u svojim glavama. Naš najveći problem jeste mala izuzetno brojnost na tribinama, i odatle trebamo svi početi da ga rešavamo. Problema će uvek biti, neprestano ćemo se suočavati sa svakojakim izazovima i novim željama, a naša je u to sam siguran 100% u svim glavama i srcima Vojvodinaškim da nas bude mnogo više nego trenutno. To se nalazi u dubini našeg srca i od toga sve počinje, sve frustracije i lična nezadovoljstva. Kako se izboriti za bolji status u društvu, u ušima uprave i nekih moćnijih struktura, bolju prihvaćenost i veću cenjenost, nego povećanjem mase?
Last edited by Zeljafcv on Thu Jun 02, 2011 1:09 pm, edited 2 times in total.
igoork

Post by igoork »

@Brick i ostali tog razmisljanja

Mislim da je glupo da se sada ja spustam na taj nivo moj tata je bolji od tvoj i ja volim vise Vosu od tebe.
Na svakoj sam utakmici kod kuce na gostovanja odem kad mogu a u BG svaki put.
To ti je dovoljno da barem stvoris predstavu sa kime razgovaras a nemam nameru da ti se dalje pravdam.

Ja apsolutno i nikako ne vidim razlog da se opravdava to ocemu sam ja pricao.
Ako prevrtis malo u nazad mada cini mi se da je tema za utakmicu od nedelje ugasena videces da sam upravo ja napao ljude koji su napadali sever i stao na stranu firme!

Ali isto tako ne treba se praviti blesav i da guramo glavu u pesak!
Kao ne zna se da odredjeni ljudi na toj tribini ne bi dozvolili skandiranje uprava napolje i slicno?

Nismo deca... :wink:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Post Reply