Uprava
Koliko ja vidim, od nas ko zna koliko ovde niko nema adekvatno resenje za zamenu uprave, tj predsednika (a sa njim i ostalih). Zato je meni i dalje uzaludan stav "uprava napolje". Sad se verovatno svima penjem na zivce, ali jbg, jednostavno gledam vise od jednog koraka unapred! Nadam se da ce neko izaci sa nekim konkretnim predlogom u skorijoj buducnosti...
Nama treba mlad covek na celu, neko ko je skolovan i dobro poznaje menadzment a pogotovo marketing! Marketing je nasa slaba tacka! Nisu to igraci(jer imamo sjajan podmladak), nisu to ni treneri vec MARKETING. Jakom marketinskom sluzbom mi treba da privucemo sponzore, da privucemo sto vise publike jer samo sa velikim brojem navijaca mi mozemo da pokrenemo neku akciju u ovoj tuznoj lizi. Setimo se finala kupa, kada smo se pojavili u onom broju... Samo jedno uzvikivanje parole "mrzim beograd" je potreslo drzavni vrh, pa su silne akcije usledile da se to smiri, a posledica svega toga su desavanja koja su usmerena protiv naseg kluba! Mlad i sposoban covek nama treba. Ko je to, nemam pojma, ali sam siguran da medju nama navijacima ima skolovanog kadra koji moze da se uhvati u kostac i izvadi Vojvodinu iz krize.
Pa ne možemo izaći sa konkretnim predlogom dok ovi ne odu, a takođe džaba da predlažemo nekoga ako ga i sami nismo pitali da li želi da se lati takvog posla.
A zašto polako ne bi smo i krenuli da pitamo neke?Ako treba redom da idemo, neka i tako jer čini mi se da nas ovi sadašnji vode u potpunu propast.
A zašto polako ne bi smo i krenuli da pitamo neke?Ako treba redom da idemo, neka i tako jer čini mi se da nas ovi sadašnji vode u potpunu propast.
Last edited by ice on Thu Jun 02, 2011 7:23 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule 

- slanobarac
laki wrote:Koliko ja vidim, od nas ko zna koliko ovde niko nema adekvatno resenje za zamenu uprave, tj predsednika (a sa njim i ostalih). Zato je meni i dalje uzaludan stav "uprava napolje". Sad se verovatno svima penjem na zivce, ali jbg, jednostavno gledam vise od jednog koraka unapred! Nadam se da ce neko izaci sa nekim konkretnim predlogom u skorijoj buducnosti...
Ako nema od ovog bolji onda svi mi kolektivno da skočimo s Duge,al ne u Dunav već na kej- stil "Čuruška lasta".
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mozda i mozemo da skacemo s Duge, to ne ne znam. Ono sto znam je da ja nemam ideju, osim da pitam komsiju Cika Zivicu, ali mislim da on to nece hteti da radi.
Osim sarkazma, zelim da kazem da pre nego ove najurimo, moramo imati konkretan plan. Ako ovde za mesec dana ne mozemo da smislimo pametan predlog, jel to znaci da ce se nesto promeniti kad smenimo bb, pa onako na vrat na nos smisljati neke opcije? Tako samo mozemo da napravimo jos vecu glupost.
Moram priznati da se cesto ne slazem s ice-ovim postovima, ali sa onom konstatacijom da treba da pocnemo sa ispitivanjem potencijalnih kandidata, moram priznati da se u potpunosti slazem.
I sad da mi jos neko ne kaze ono: Pa ti predlozi nekog kad si tako pametan i sl, moram reci da ja i ne znam neko bolje resenje od bb, ali ako ikako mogu da pomognem oko bilo kakvog konkretnog predloga, moze se racunati na mene.
Osim sarkazma, zelim da kazem da pre nego ove najurimo, moramo imati konkretan plan. Ako ovde za mesec dana ne mozemo da smislimo pametan predlog, jel to znaci da ce se nesto promeniti kad smenimo bb, pa onako na vrat na nos smisljati neke opcije? Tako samo mozemo da napravimo jos vecu glupost.
Moram priznati da se cesto ne slazem s ice-ovim postovima, ali sa onom konstatacijom da treba da pocnemo sa ispitivanjem potencijalnih kandidata, moram priznati da se u potpunosti slazem.
I sad da mi jos neko ne kaze ono: Pa ti predlozi nekog kad si tako pametan i sl, moram reci da ja i ne znam neko bolje resenje od bb, ali ako ikako mogu da pomognem oko bilo kakvog konkretnog predloga, moze se racunati na mene.
Da li je konkretan plan postojao i u vreme kada je dovođena ova uprava, kao i ona prethodna pre nje? Ili se išlo od jednih do drugih i moljakalo da se preuzme klub?
Kada je tako bilo onda, zašto ne bi bilo i sada, s tim da malo više povedemo računa o biografijama pojedinaca?
EDIT:
Direktan govor - [Ajde ti meni Laki reci]
Kada je tako bilo onda, zašto ne bi bilo i sada, s tim da malo više povedemo računa o biografijama pojedinaca?
EDIT:
Direktan govor - [Ajde ti meni Laki reci]

Ljudi sta vam je? Pa jel smo mi neko akcionarsko drustvo? Sta smo mi?
Ko sam ja da predlazem upravu? Ja sam tu da ocenim njen rad kao navijac.
Ja a ni vi niti primamo platu da nadjemo upravu za sada vec klub od pokrajinskog interesa niti nas iko ista i pita sve i kada bi predlozili!
Dole uprava a za dalje cemo videti gore ne moze!
Meni je sve jedno ocu biti treci i mazati sebi oci sa prvim kolom kvalifikacija za Evropu ili cu biti posteno 5 u ligi.
Ko sam ja da predlazem upravu? Ja sam tu da ocenim njen rad kao navijac.
Ja a ni vi niti primamo platu da nadjemo upravu za sada vec klub od pokrajinskog interesa niti nas iko ista i pita sve i kada bi predlozili!
Dole uprava a za dalje cemo videti gore ne moze!
Meni je sve jedno ocu biti treci i mazati sebi oci sa prvim kolom kvalifikacija za Evropu ili cu biti posteno 5 u ligi.

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
1.Нико нормалан неће покушати да изгура бату из управе.
2.Опет и даље неко мало мање ненормалнији нам треба да преузме муке са савезом и намештањем.
Могуће, али тешко, исто тако још једно али, када је нама било лако?
Резерва, пропадне клуб, оде у 2. лигу, па се договори нас пар лудака, заложи станове и преузмемо клуб.
2.Опет и даље неко мало мање ненормалнији нам треба да преузме муке са савезом и намештањем.
Могуће, али тешко, исто тако још једно али, када је нама било лако?
Резерва, пропадне клуб, оде у 2. лигу, па се договори нас пар лудака, заложи станове и преузмемо клуб.

Kako se ne zna ko je bio gori od koga, na koga to misliš konkretno?laki wrote:Zato sto se ne zna ko je bio gori od koga kada smo primenjivali tu sjajnu taktiku. Kao sto sam vec govorio: Necu da neki novi Govedarica kupuje svinju igracima!![]()
![]()
Misliš li možda i na bivšeg predsednika skupštine koji je navodno bio bajno rešenje jer je iz Stare garde, a u stvari je bio takođe ispred jedne stranke gde je kasnije izabran i za poslanika u gradskoj skupštini?
A kada je to Govedarica donosio svinjče, ima dosta od tada, a sve se to desilo nakon naprasnog odlaska isto bajnog bivšeg predsednika, odnosno "kralja šećera" za koga je takođe pričano da boljeg ne možemo naći i nije mu se smela uputiti ni reč kritike pa je on onda kada je došao u probleme sa vlastima zbog drugih stvari brže bolje pokupio prnje, inače bi možda i dan danas vodio naš klub.
I to ko je kakav bio nema nikakve veze sa načinom izbora nove uprave, lepo kažem, ako je i onda moglo da se radi na jedan način, zašto ne bi moglo i sada, samo da malo pripazimo na biografije?

Ovo su neka razmišljanja koja se meni mnogo sviđaju021 wrote:Privatizacija je jedino rešenje.
Prema tome, samo svojinska transformacija Vošu spašava, i to u što kraćem roku. Neko mora preuzeti odgovornost za poslovanje kluba. Krajnje je vreme...

Klubovi generalno u Srbiji podsećaju na varijantu društvene svojine - svačije (svi raspolažu), a ničije (niko ne vodi računa).
Ice je pomenuo neke banke. Ideja je ok, samo što je malo banaka koje su ostale u NS, čak i pomenuti Erste je sa sedištem u NS, ali samo formalno. Koliko sam upoznat, malo njih je zainteresovano za sport u Srbiji, tačnije za sedenje u UO nekih klubova. U NS je bila situacija da je bivši (heavy) Metals sponzorisao naše hokejaše (većina nas zna zašto), OTP vaterpoliste (mislim da sponzoriše i dalje, ali nisam siguran). Ostalo je mrka kapa. Fudbal iziskuje veće novce, kojih nema za bacanje... a imali smo i mi na dresovima reklamu 2 banke i jedared predsednika iz jedne banke...
UH!
-
Прочитао сам све шта се данас писало па да бацим и ја коју, морам јер од оног заједничког саопштења срце ми не куца како треба и не могу да спавам као нормалан човек.
Предлажемо неке банке , буџоване и остале којима неће пасти на памет да уложе нешто у наш клуб док је такав какав јесте , односно управа.
Нисмо се решили проблема ,а већ тражимо решење.
Узимамо хлеба преко погаче ,а то није добро.
Мој лични став о управи нема потребе да износим јер се слажем са готово свима који су овде писали ,а исто тако и са 99 посто људи којима је Светиња у срцу , били то симпатизери , навијачи или најобичнији људи који стадион ретко виде ( ма да мислим да њима реално и сева за клуб јер да је супротно долазили би на стадион) .
Нама требају у управи легенде клуба који су своју каријеру и имовинско стање стицали играњем фудбала. Људи којима је Воша у срцу , па чак ни не морају да имају паре.
Имамо најбољу школу младих играча рекао би на целом простору бивше Југе ако не и шире али нема никаквог плана да се нешто конкретно и корисно направи. Имамо капацитет од готово 2 милиона људи и прегршт градова и места по северној Српској покрајини Војводини одакле би могли да црпимо будуће играче ,а да притом у те клубове уложимо јако мало пара , односно довољно да би они могли да функционишу.
Требају нам људи спортисти , легенде клуба које су оставиле како траг у нашој Светињи тако и у нашим срцима. Који ће изаћи пред нас и рећи нам у следећих 3 , 4 године не очекујте ништа ,а после се надамо да ће наша идеја и дугорочан план донети резултате.
За те године можемо наше клинце и нашу децу тренирати и не продавати ,а клуб може лагано да функционише тако што би продао сваке године по 2 играча и тиме обезбедио плате и премије свима који раде за клуб.
Давање играча за буд зашто и то још на рате са којима имамо јако лоше искуство је чиста глупост.Ако та рецимо по мени савршена управа клуба каже тим играчима да их неће пустити испод сваке цене и да им у том тренутку не могу дати већу плату али да ће следеће или оне тамо сезоне и они сами добити паре од тог трансфера ствар би се могла само тако решити. Постигли би углед и код тих страних тимова што нам отимају играче за мале паре и то још на рате и онда ни њима не би било свеједно следећи пут када куцају на наша врата и траже да купе неко наше дете.
Гарантујем да би том политиком играње групне фазе лиге Европе била реалност али за то су потребни људи којима је клуб у срцу и који макар мало размишљају као ми...
Не требају нам ни бизнисмени , ни банке , ни било ко други.
У колико би још град отворено стао иза нас па чак и у виду да они имају нека удела у клубу то би било супер.
Сада шта ми можемо као навијачи наше Светиње да урадимо.
Никако да престанемо да долазимо на утакмице јер тиме дајемо свима легитимитет да нас краду и понижавају од државе па осталих.
Него да покажемо колико нас има и да им се на тај начин супроставимо.
Неко је рекао како се све одма заталасало у овој накарадној драви када нас је сада на финале купа отишло 6000+ и када је загрмело Мрзим Београд, а замислите да нас на свакој утакмици кући има по 12-15 хиљада и која је то критична маса са којом лако неће моћи да изађу на крај , ту ће своју корист видети и управа града , као што је сада видела после тог финала купа и прогласила нас клубом од градског значаја. У колико нам број опадне на стадиону (не дај Боже)
то ће само остати мртва тачка на папиру.
Зато је на нама да зовемо, цимамо све живе и објашњавамо им како се борба на води на начин склањања јер се тиме показује да су они други у праву него тако што ћемо сви ићи и пунити Карађорђе и показати да нисмо кукавице које су прећутале ,а самим тим и одобриле њихове поношање , него да смо борци који знају какву част и привилегији имају када бране једну Светињу каква је ФК. Војводина.
Можда је моја прича око управе утопијска али сматрам да би то било најбоље решење јер када се ствари раде срцем ,а уз то и дугорочно и паметно мора испасти на добро и ка томе треба да тежимо.
Зато у предстојећој сезони Карађорђе мора бити из утакмице у утакмицу пунији јер није свеједно дал се ради о 3 хиљаде људи или 12 ,а даће Бог и више.
Резултате наше борбе можда нећемо видети одма , можда ће то бити за годину , две али кад тад ће се то остварити и онда ћемо бити поносни и на нас као појединце и на Фирму и на Дивљи запад и Сланинарски исток.
Клуб и навијачи су једно , а управа сасвим друго.
Морамо бити јединствени ,а јединство показати на стадиону.
Неко је споменуо да са Запада крене , не да се не слажем него апсолутно подржавам , а и сами ћете бити изненађени како ће то дочекати Фирма, односно како ће се на Северу заорити!
Ми смо једно то је наша снага и тако мора бити и то где треба показати!
Предлажемо неке банке , буџоване и остале којима неће пасти на памет да уложе нешто у наш клуб док је такав какав јесте , односно управа.
Нисмо се решили проблема ,а већ тражимо решење.
Узимамо хлеба преко погаче ,а то није добро.
Мој лични став о управи нема потребе да износим јер се слажем са готово свима који су овде писали ,а исто тако и са 99 посто људи којима је Светиња у срцу , били то симпатизери , навијачи или најобичнији људи који стадион ретко виде ( ма да мислим да њима реално и сева за клуб јер да је супротно долазили би на стадион) .
Нама требају у управи легенде клуба који су своју каријеру и имовинско стање стицали играњем фудбала. Људи којима је Воша у срцу , па чак ни не морају да имају паре.
Имамо најбољу школу младих играча рекао би на целом простору бивше Југе ако не и шире али нема никаквог плана да се нешто конкретно и корисно направи. Имамо капацитет од готово 2 милиона људи и прегршт градова и места по северној Српској покрајини Војводини одакле би могли да црпимо будуће играче ,а да притом у те клубове уложимо јако мало пара , односно довољно да би они могли да функционишу.
Требају нам људи спортисти , легенде клуба које су оставиле како траг у нашој Светињи тако и у нашим срцима. Који ће изаћи пред нас и рећи нам у следећих 3 , 4 године не очекујте ништа ,а после се надамо да ће наша идеја и дугорочан план донети резултате.
За те године можемо наше клинце и нашу децу тренирати и не продавати ,а клуб може лагано да функционише тако што би продао сваке године по 2 играча и тиме обезбедио плате и премије свима који раде за клуб.
Давање играча за буд зашто и то још на рате са којима имамо јако лоше искуство је чиста глупост.Ако та рецимо по мени савршена управа клуба каже тим играчима да их неће пустити испод сваке цене и да им у том тренутку не могу дати већу плату али да ће следеће или оне тамо сезоне и они сами добити паре од тог трансфера ствар би се могла само тако решити. Постигли би углед и код тих страних тимова што нам отимају играче за мале паре и то још на рате и онда ни њима не би било свеједно следећи пут када куцају на наша врата и траже да купе неко наше дете.
Гарантујем да би том политиком играње групне фазе лиге Европе била реалност али за то су потребни људи којима је клуб у срцу и који макар мало размишљају као ми...
Не требају нам ни бизнисмени , ни банке , ни било ко други.
У колико би још град отворено стао иза нас па чак и у виду да они имају нека удела у клубу то би било супер.
Сада шта ми можемо као навијачи наше Светиње да урадимо.
Никако да престанемо да долазимо на утакмице јер тиме дајемо свима легитимитет да нас краду и понижавају од државе па осталих.
Него да покажемо колико нас има и да им се на тај начин супроставимо.
Неко је рекао како се све одма заталасало у овој накарадној драви када нас је сада на финале купа отишло 6000+ и када је загрмело Мрзим Београд, а замислите да нас на свакој утакмици кући има по 12-15 хиљада и која је то критична маса са којом лако неће моћи да изађу на крај , ту ће своју корист видети и управа града , као што је сада видела после тог финала купа и прогласила нас клубом од градског значаја. У колико нам број опадне на стадиону (не дај Боже)
то ће само остати мртва тачка на папиру.
Зато је на нама да зовемо, цимамо све живе и објашњавамо им како се борба на води на начин склањања јер се тиме показује да су они други у праву него тако што ћемо сви ићи и пунити Карађорђе и показати да нисмо кукавице које су прећутале ,а самим тим и одобриле њихове поношање , него да смо борци који знају какву част и привилегији имају када бране једну Светињу каква је ФК. Војводина.
Можда је моја прича око управе утопијска али сматрам да би то било најбоље решење јер када се ствари раде срцем ,а уз то и дугорочно и паметно мора испасти на добро и ка томе треба да тежимо.
Зато у предстојећој сезони Карађорђе мора бити из утакмице у утакмицу пунији јер није свеједно дал се ради о 3 хиљаде људи или 12 ,а даће Бог и више.
Резултате наше борбе можда нећемо видети одма , можда ће то бити за годину , две али кад тад ће се то остварити и онда ћемо бити поносни и на нас као појединце и на Фирму и на Дивљи запад и Сланинарски исток.
Клуб и навијачи су једно , а управа сасвим друго.
Морамо бити јединствени ,а јединство показати на стадиону.
Неко је споменуо да са Запада крене , не да се не слажем него апсолутно подржавам , а и сами ћете бити изненађени како ће то дочекати Фирма, односно како ће се на Северу заорити!
Ми смо једно то је наша снага и тако мора бити и то где треба показати!
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
- Red Marquis
- Moderator
Klub živi od prodaje igrača. Ne od sponzora, ne od Bate.
U takvoj situaciji, klub može da vodi bilo ko, pa čak i ja, a one koji vole Vojvodinu i koji bi mogli da dođu na mesto Rabrena, Pante i nažalost Kize bi lako pronašli.
Osnovna greška je što ljudi stalno razmišljaju kako nam treba neko silno lovaran, kao da su Kostić, Gajić i Bata neke pare ostavljali, a upravo je bilo suprotno. Zamislite da pare od Kačara nisu nestale, da Mrđin transfer je poslužio da se kupe rezervni bekovi da Vule i Pavlović ne moraju da igraju 101 odsto mečeva u sezoni a ne za hotel...list goes on...
Samo treba prešjednik da odstupi.
U takvoj situaciji, klub može da vodi bilo ko, pa čak i ja, a one koji vole Vojvodinu i koji bi mogli da dođu na mesto Rabrena, Pante i nažalost Kize bi lako pronašli.
Osnovna greška je što ljudi stalno razmišljaju kako nam treba neko silno lovaran, kao da su Kostić, Gajić i Bata neke pare ostavljali, a upravo je bilo suprotno. Zamislite da pare od Kačara nisu nestale, da Mrđin transfer je poslužio da se kupe rezervni bekovi da Vule i Pavlović ne moraju da igraju 101 odsto mečeva u sezoni a ne za hotel...list goes on...
Io odio Belgrado
Slazem se sa ovim, zamislite da nam ostave 0 dugova i recimo 4 miliona evra pa makar prodali par igraca, pa debil bi se organizovao. Al nece nam ostavitiRed Marquis wrote:Klub živi od prodaje igrača. Ne od sponzora, ne od Bate.