Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

ice wrote: A navijače ko šmirgla, oni su tu najmanje važni.
Ja imam samo jedno pitanje na ovu konstataciju...
Ko je tome kriv???
Ko je kriv???
Opet očekujem neki odgovor tipa "ma šta mi tu možemo?"...
Možemo!
Ali nećemo!
Tačka.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
slanobarac

Post by slanobarac »

trelos gia fcv wrote:
ice wrote: A navijače ko šmirgla, oni su tu najmanje važni.
Ja imam samo jedno pitanje na ovu konstataciju...
Ko je tome kriv???
Ko je kriv???
Opet očekujem neki odgovor tipa "ma šta mi tu možemo?"...
Možemo!
Ali nećemo!
Tačka.
Tako je. MI smo krivi! Ili bolje rečeno tiša većina.
Last edited by slanobarac on Tue Jun 07, 2011 7:29 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Колико сам читао у данашњим новинама, Његуш је постао тренер Спартака, а Шапурићу се не враћа са Кипра тако да та двојица, срећом, отпадају. Исто тако не верујем да ће се Јокановић враћати из Шпаније. Једино ме плаши чињеница да је Беквалац слободан.
Tancha

Post by Tancha »

Његуш је јуче провео неколико сати у Парку разговарајући са Батом, али изгледа да је ипак и званично отишао у Спартак.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Tancha wrote:Његуш је јуче провео неколико сати у Парку разговарајући са Батом, али изгледа да је ипак и званично отишао у Спартак.
Njeguš je potpisao sa Spartakom. Eto sreće za nas - jednog smo se rešili!
slanobarac

Post by slanobarac »

Grof Žekula wrote:
Eto sreće za nas - jednog smo se rešili!
Al nikako onog glavnog!
Somborac

Post by Somborac »

1. Nikolic
2. Djurdjevic
3. Grujic

Samo ovi mogu da budu kandidati!
mihailov

Post by mihailov »

Somborac wrote:1. Nikolic
2. Djurdjevic
3. Grujic

Samo ovi mogu da budu kandidati!
Svaba Djurdjevic je po mom misljenju precenjen strucnjak, iza njega nisu neki narociti uspesi kojim bi se mogao diciti, pogotovo na klupi Ofk Beograda...
Jedino ako je nesto vise uradio sa kadetskom selekcijom? Nisam upoznat sa rezultatima te 2007. generacije(osim ako to nije ona generacija kojoj je Dani Aleksic makazicama izborio ucesce na Svetskom)?
Napred Voso!
KDA

Post by KDA »

Ja lično ne bih voleo Švabu Đurđevića za trenera iz jednog, jedinog razloga: antipatičan mi je. Mada nisam nešto preterano uveren i u njegove trenerske, a ni u ljudske kvalitete.
slanobarac

Post by slanobarac »

Licitacija se nastavlja, sledeći molim....Internet izdanje sutrašnjeg "Dnevnik-a".
Један од кандидата за новог тренера ФК Војводина је и шеф стручног штаба Рудара из Пљеваља Небојша Вигњевић. У минулој сезони с Грбљем је освојио дуплу круну,
а у овој је с Рударом у финалу купа Црне Горе намдурио фаворизовани Могрен после извођења једнаестераца 7:6 (2:2, 1:1).
Интересантно је да је у оба клуба Вигњевић тренирао Ивицу Францишковића који је у Војводини оставио дубок траг, играма и понашањем.
Позвали смо зато Ивицу Францишковића и чули његово мишљење о Небојши Вигњевићу.
- Клуб који намерава да игра офанзивно, лепршаво и при том да форсира младе играче идеалан је за Вигњевића. Колико знам, у Војводини има велики број талентованих фудбалера и мислим да би у овом часу Вигњевић био пун погодак за Вошу. Нећу претерати ако кажем да је то један од најбољих тренера који ме је водио у каријери - каже Францишковић.
Једину ограду коју донекле поставља, Францишковић види у следећем.
- За црногорске прилике Вигњевић је имао одличне играче у Грбљу и Рудару. Из тог угла Војводина би била, као велики клуб, прави тест за његове тренерске домете, јер Новосађани упоредо с афирмацијом младих играча траже и врхунске резултате - напомиње Францишковић.
Према информацијама из Црне Горе, Војводина није једина опција за Небојшу Вигњевића. Осим што је преговарао с Новосађанима, за његове услуге били су заинтересовани и Суботичани (јуче ангажовали Зорана Његуша), као и најпопуларнији црногорски клуб - Будућност из Подгорице.
Према последњим вестима, Вигњевић је, ипак, најближи да прихвати понуду словачке Жилине.
Stexman

Post by Stexman »

A zasto ne spomenuti i gospodina Radomira Antica? Mislim da on ima dovoljno motiva da nas povede u rat protiv vetrenjace toleta?
Ne treba gledati na njegovu cenu vec mu predstaviti situaciju da za ozdravljenje srpskog fudbala moramo da vecitima pomrsimo racune. Svako kome je i malo stalo do srpskog fudbala zna da je to jedini nacin, i ako se to uskoro ne desi odosmo u tri lepe za sva vremena. Covek je veliki patriota i odlican strucnjak! Mozda nam se i posreci.

A vidim i novinari izbacuju moguca resenja citajuci ovaj topic, pa nek spomenu i Antica, a ne neke anonimuse.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote:...
Stex, svaka cast. Vrlo nerealna opcija, zbog finansija, ali moram da se slozim sa tobom. Kad bi postojala i najmanja sansa da dovedemo tog coveka...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Rabba wrote:
Stex, svaka cast. Vrlo nerealna opcija, zbog finansija, ali moram da se slozim sa tobom. Kad bi postojala i najmanja sansa da dovedemo tog coveka...
Ja se ne slažem iz jednog vrlo običnog razloga...
I on je član sekte! I to jedan od važnijih članova!
Čitaj potpis!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Salvador

Post by Salvador »

trelos gia fcv wrote:
Rabba wrote:
Ja se ne slažem iz jednog vrlo običnog razloga...
I on je član sekte! I to jedan od važnijih članova!
Čitaj potpis!
Ja njega uopste ne simpatisem - sujetni hvalisavac zeljan ogromnih para, a pri tome se mozda nekada davno pokazao u Spaniji, ali sada je rupa sto se videlo prosle godine.
Odnos kvaliteta igraca sa kojima je raspolagao i kvaliteta igre koju su isti pokazali je mozda bio i najgori na tom provenstvu.
A to sto je on toletov neprijatelj ne znaci da je automatski i nas prijatelj.
jackson

Post by jackson »

Evo mene prvi put :D .Do sad sam samo citao vase komentare ali sam se malo iznervirao pa sad moram i da komentarisem.Prvo me nervira taj stav da je sve sto dolazi od blizanaca lose i neprihvatljivo.Po meni su treneri i fudbaleri profesionalci i sve dok daju maksimum i donose korist ekipi su dobrodosli ma odakle dolazili.Naravno da je idealno da budu i navijaci Vojvodine ali nazalost to nije uvek moguce.Pa jel vi mislite da su svi njihovi igraci i njihovi navijaci?Sad malo o mogucim trenerima.Taj Ristevski mi se uopste ne svidja, a i neki prijatelji koji su u fudbalu nisu bas odusevljeni njime.Po meni najbolje resenje bi bio Tumbakovic ako je to realno uopste, a odma iza njega Marko Nikolic.Mislim da bi Tumbakovic uspeo da uspostavi stil igre koji je imao Partizan dok je on bio trener.Vojvodina sigurno poseduje igrace za to, a on ima i znanje i autoritet sto je veoma vazno.Za Nikolica isto vazi s tim sto bi mu ovo bio prvi ozbiljniji posao.Po meni Vojvodina bi trebala da pokusa da igra tu igru kratkih pasova zato sto poseduje bolje igrace za takvu igru od nekih koji to pokusavaju.Medojevic, Mitosevic, Stevanovic, Katai, Ilic, Abu su polivalentni igraci koji bi se sjajno snasli u tom sistemu.Uz neke malo ozbiljnije i ofanzivnije bekove to bi bila veoma ozbiljna prica.Nazalost zivimo u Srbiji tako da sam pesimista po pitanju svega toga :(
Post Reply