Ja imam samo jedno pitanje na ovu konstataciju...ice wrote: A navijače ko šmirgla, oni su tu najmanje važni.
Ko je tome kriv???
Ko je kriv???
Opet očekujem neki odgovor tipa "ma šta mi tu možemo?"...
Možemo!
Ali nećemo!
Tačka.
Tako je. MI smo krivi! Ili bolje rečeno tiša većina.trelos gia fcv wrote:Ja imam samo jedno pitanje na ovu konstataciju...ice wrote: A navijače ko šmirgla, oni su tu najmanje važni.
Ko je tome kriv???
Ko je kriv???
Opet očekujem neki odgovor tipa "ma šta mi tu možemo?"...
Možemo!
Ali nećemo!
Tačka.
Svaba Djurdjevic je po mom misljenju precenjen strucnjak, iza njega nisu neki narociti uspesi kojim bi se mogao diciti, pogotovo na klupi Ofk Beograda...Somborac wrote:1. Nikolic
2. Djurdjevic
3. Grujic
Samo ovi mogu da budu kandidati!
Ja se ne slažem iz jednog vrlo običnog razloga...Rabba wrote:Stex, svaka cast. Vrlo nerealna opcija, zbog finansija, ali moram da se slozim sa tobom. Kad bi postojala i najmanja sansa da dovedemo tog coveka...Stexman wrote:...
Ja njega uopste ne simpatisem - sujetni hvalisavac zeljan ogromnih para, a pri tome se mozda nekada davno pokazao u Spaniji, ali sada je rupa sto se videlo prosle godine.trelos gia fcv wrote:Ja se ne slažem iz jednog vrlo običnog razloga...Rabba wrote:Stex, svaka cast. Vrlo nerealna opcija, zbog finansija, ali moram da se slozim sa tobom. Kad bi postojala i najmanja sansa da dovedemo tog coveka...Stexman wrote:...
I on je član sekte! I to jedan od važnijih članova!
Čitaj potpis!