Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Treba ipak sačekati, ne bi me čudilo da je puštena buva kako bi posle progutali neko manje loše rešenje. Mada je i pitanje koliko Lukićevog prijatelja i uopšte interesuje naše mišljenje.
Junior

Post by Junior »

Ako Beki dodje,mislim da je vreme za ozbiljnu akciju. Znaci,jedinstven stav sajta,svi mediji da bruje (to ce im sigurno biti zanimljiva vest). Dosta je bilo!
Vuke

Post by Vuke »

Magistar Draguljub Bekvalac, zvani Beki procenat je Persona non grata :!:

Jedino prihvatljivo resenje u ovom trenutku predstavlja Marko Nikolic, ne prihvatimo druge, pa da likuju iz uprave eto nije Beki itd.

Ako, pak dovedu Bekija, ocekujem puno akcija i jedinstveni stav svih kojima je Vojvodina u srcu!
igoork

Post by igoork »

Alo bre ljudi! Kao ako dodje Beki akcija a ovako nista????

Pa jel ste svesni da je najmanje bitno ko je trener!

UPRAVA JE PROBLEM!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
KDA

Post by KDA »

A hoće li bar Nataša pevati na premijeri reflektora?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Bata razgradjuje i poslednje tragove onog sto je bilo dobro ove sezone. Bice dobro ako na kraju sledece uopste i bude postojao nas klub... :roll:
kowalski

Post by kowalski »

Mali internacionalni cirkus Korona je postavljen pored velikog u kojem vec nekoliko godina uspesno nastupa najveci cirkusant i klovn na ovim prostorima. Od ove sezone uzivajte i u nocnim predstavama. Gosti: Fahreta Zivojinovic, Natasa Bekvalac, Dzej... Zasto? Zbog da jedemo go**a...
Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

хаха, ово је добро, одма на првој утакмици, беквалац одлази - због што једеш го**а :lol:
Ај да се не смејемо унапред него да се сачека још.
Ја се сећам да ваљда задњи пут кад је био да је био неки његов е-маил, да сам био толко бесан да сам му чак и одговарајући маил написао, сећам се шта сам написао, само сад се не сећам шта ми је толко био згрешио :lol:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
:)

Post by :) »

Covek blizak zbivanjima u klubu kada sam ga pitao sto je otisao trener reko je, nece Bata da plati, ne znam jel mislio na predhodnu zaradu ili na buducu, nisam dalje nastavljao razgovor na tu temu...

isto kako sam cuo ove godine plate su bile redovne, al premije za rezultate ne bas, a one cine veci deo zarade nasih igraca...

e ovo je sve rekla kazala, kolko je tacno mozda moze neko da potvrdi, al ne bi me cudilo da bekvalac radi za dz (tu smatram i neku simbolicnu platu) i koncert za cerku...
ice

Post by ice »

Ako Bekvalac dođe, očekujte uz njega i gomilu Lazetića, Nestora, Vukajlovića, Mijatovića, Lilika, Lakića, Stjepanovića, Đurovskih i koga sve ne koji će davati popularnom magistru procenat da bi imali zagarantovano mesto u prvom timu.
Neki naši klinci mogu odmah da se pakuju i traže mesto u nekom drugom klubu.
Bože moj, šta se ovo dešava?
Sada mi je u potpunosti jasno da je sve ono što je valjalo u prethodnoj sezoni bila samo predstava bez ikakvog rezultata, a sve u cilju toga da se polako pripremi teren za potpuno uništavanje i srozavanje našeg kluba od strane vajnog prešjednika.
Takođe, mislim da smo ispali veoma naivni i da je ona odluka gradske skupštine itekako vezana za ovo, naš prešjednik je nekoga lepo podmazao i svašta obećao, a sve u cilju da bude zaštićen i da mu se omogući da bez konkurencije postane jedini gazda u Voši.I tek će sada da bude belaja, sada će on moći oslobođen svih stega da uradi ono što u stvari i planira od momenta kada je došao na čelo kluba.
Preti nam strašna opasnost, nismo ni svesni toga, igraju se sa nama kao sa malim magarcima, ako budemo dozvolili sve to, onda stvarno treba svi zajedno da se zapitamo šta smo i ko smo u stvari?
Klub nam polako ali sigurno postaje mašina za pranje novca, a sasvim je sigurno da će na kraju svega ovoga naša Voša izaći ogoljena do kostiju da se tako izrazim.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
torrente

Post by torrente »

ima ona pesma...i posle svega ja volim njega...ali nadam se da je mi necemo pevati,tj.da gos.Beklavac nece doci u nas klub!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Salvador

Post by Salvador »

Apsolutno se slažem sa svim ovde iznetim stavovima.
Posle svega što se desilo (a i što se nije desilo, a trebalo je), dovođenje jednog bekvalca za trenera je najgori mogući šamar i uvreda za sve navijače Vojvodine!
slanobarac

Post by slanobarac »

Neusatzer wrote:dovođenje jednog bekvalca za trenera je najgori mogući šamar i uvreda za sve navijače Vojvodine!
Ima i veći a to je OSTANAK OVE UPRAVE! DOLE UPRAVA! Ko god bio novi trener!!!!!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Akcent

Post by Akcent »

Informacija iz prve ruke: NOVI TRENER VOJVODINE JE LJUBOMIR RISTOVSKI !
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Stexman

Post by Stexman »

Firmas iz medicinske wrote:Informacija iz prve ruke: NOVI TRENER VOJVODINE JE LJUBOMIR RISTOVSKI !
Samo kad nije Bekvalac!
E moj Ristovski, da znas u sta si se upustio... Srecno ti bilo ;)
Post Reply