Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Imamo priliku prvi put ove sezone da igramo regularnu (u smislu,da nece Tole namestiti) utakmicu i... mi se uplasili!!! :roll: 8)
Image
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Kamenica wrote: Da se i njih malo zentamo?
Баш тако!
Није ми јасно зашто се појединци својски труде да направе лошу атмосферу и пре почетка такмичарских утакмица? Зашто је потребно мутити и баре и изворе, и потоке и мора, и пре него што наиђе бура?
Ми смо Војводина а они су Вадуз, очекивао бих и да их наиши омладинци одвале а не први тим?
За оне што воле да лупају етикете само да кажем да нисам потпарол(могао си неку бољу функцију да ми даш :lol: ) нити члан наше Управе, што могу да потврде моји бројни пријатељи и познаници са форума. Волео бих кад би моји критичари образложили своје ставове а не само да ме вређају(што је ваљда и у супротности са правилима овог форума). Време ће показати ко је чији потпарол? :!:
За наставак личне расправе имамо п.м.
ice

Post by ice »

Sramotno je da cigani počnu pripreme dan posle nas, a počinju takmičenje 2 nedelje posle.
Ali i to nešto govori o tome kako se radi kod nas, iako to mnogi ne žele da uvide.
Ko nam je tu sada kriv, da nas nisu neke državne službe bezbednosti omele da ranije počnemo pripreme?
A šta je sa pripremama uopšte i kontrolnim utakmicama?

Inače ovu Pantelićevu izjavu iz linka gore treba dobro upamtiti i citirati je kada za to dođe vreme.

EDIT-Objektivno Grofe, pripreme su nam počele tek juče, a ne petnaestog.Dužinu odmora treba da diktira kalendar, niko te fudbalere nije motkom terao da se bave tim sportom, svi su to uradili dobrovoljno.Ako je mogao Rad da ima još manju pauzu, ne vidim zašto bi smo mi bili izuzetak?A pripremne utakmice i mesto održavanja priprema, kao i neiveznost u prelaznom roku su posebna priča.
Last edited by ice on Tue Jun 21, 2011 8:53 pm, edited 1 time in total.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ice wrote:Sramotno je da cigani počnu pripreme dan posle nas, a počinju takmičenje 2 nedelje posle.
Ali i to nešto govori o tome kako se radi kod nas, iako to mnogi ne žele da uvide.
Ko nam je tu sada kriv, da nas nisu neke državne službe bezbednosti omele da ranije počnemo pripreme?
A šta je sa pripremama uopšte i kontrolnim utakmicama?

Inače ovu Pantelićevu izjavu iz linka gore treba dobro upamtiti i citirati je kada za to dođe vreme.
Moje zapažanje - poslednji meč u minuloj sezoni smo igrali 29.5., a pripreme smo počeli 15.6.!!! Samo 4 dana više od toga imali su mladi reprezentativci i inostrani fudbaleri, koji su svi od reda otputovali kući. To je i bio neki red...

Znači samo dve nedelje pauze!!! Zar je trebalo da nemamo (fudbaleri) odmor, da bi pripremem počele ranije?
Na odmor su morali, dve nedelje je verovatno minimum (po meni)...
Kamenica

Post by Kamenica »

Pre svega da se odma' razumemo. Vojvodini bi trebao ovo da bude veliki + sto je kratko trajala pauza, te momci koji ostaju da igraju za nas nisu ispali iz forme. Znaci, ne vidim o cemu se ovde radi? Jeste bedak, sto nas Kiza nece trenirati, ali nije smak sveta. Ristovski siguran sam, zna sta radi i covek ce da ucini sve- da budemo dobra ekipa(dokazao se sa Spartakom, kad je cigane silovao u rupcagi). Igra napadacki fudbal, bez preskakanja sredine terena. Sa Merebom, Medojevicem mislim da cemo i dalje biti jaki. Treba obratiti paznju na to, ko nam dolazi kao pojacanje. Kao i na jacinu protivnika.

Grobari su se organizovali, angazovali jedan Rozenborg kao sparing partnera. I tu se odmah vidi, ozbiljnost s kojom pristupaju Evropi.

Mi verujem, da cemo resiti nase probleme i da cemo protiv kluba koga gleda u proseku oko 1.000 ljudi izboriti ne samo plasman, nego da cemo ih pobediti vec tamo. Ja idem, za mene je ovo turisticko putovanje. Bolje nego da smo dobili neki Malme ili Kopenhagen.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote: Moje zapažanje - poslednji meč u minuloj sezoni smo igrali 29.5., a pripreme smo počeli 15.6.!!! Samo 4 dana više od toga imali su mladi reprezentativci i inostrani fudbaleri, koji su svi od reda otputovali kući. To je i bio neki red...

Znači samo dve nedelje pauze!!! Zar je trebalo da nemamo (fudbaleri) odmor, da bi pripremem počele ranije?
Na odmor su morali, dve nedelje je verovatno minimum (po meni)...
Igrači su apsolutno zaslužili odmor i on gotovo da nije mogao biti kraći.Nadam se da nisu puno izgubili od fizičke spreme (a da su se, ipak, dobro relaksirali) i da im ne trebaju nove bazične pripreme, niti za to ima vremena.Rezonujem na taj način iz jednog prostog razloga, a to je kako da su npr imali pauzu od 2 nedleje, zbog, recimo, povrede u toku prvenstva. Odmor je, ipak, daleko bolja varijanta.Ono što treba brzo rešavati to je spisak igrača na koje Ristovski može da računa i tim koji će početi (nastaviti) da uigrava.
Ne bi nikako valjalo da se previše uljuljkamo u ulogu apsolutnog favorita, bez neke ozbiljnije analize (po sistemu: lako ćemo sa drugooligašem).Moj predhodni post je bio poziv na razumni oprez, jer nismo ni mi sve stvari ,,doveli pod konac " i itekako imamo sa čime da se pozabavimo do prvih utakmica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Treba biti oprezan, ali treba znati da smo apsolutni favoriti u ovom mecu!

Igraci su morali dobiti odmor, kako bi mogli kvalitetno odraditi predstojece pripreme! Mislim da je protivnik po meri i da ce odlicno posluziti kao pripremama za predstojecu sezonu i naredna kola LE!
Last edited by Dejan on Tue Jun 21, 2011 10:22 pm, edited 1 time in total.
Junior

Post by Junior »

Jaci smo,tu nema dileme. Uprkos tome,nisam 100% siguran u nas prolazak,iako ga ocekujem.

Prvo,sto se priprema tice. Mi cemo pripreme da odradimo u NS,gde ce biti 30+ stepeni svaki dan,a onda treba da idemo na Alpe da igramo utakmicu. Vec tu se javlja prvi problem. Takodje,mi i dalje nemamo predstavu ko ce nam cuvati gol,a to ipak nije mala stvar. Pored toga,oni su ranije usli u pripreme,tako da bi trebalo da budu u boljoj formi.

Onda dolazi cuveno pitanje finansija,gde opet ne znamo kada su nasi igraci poslednji put primili plate,a s obzirom da ne idemo nigde na pripreme verovatno im pajac i dalje nije nista isplatio.

Ponavljam,ocekujuem prolaz dalje,ali treba uzeti u obzir probleme u kojima se nalazimo,a mnogi lako prelaze preko njih.
uporan

Post by uporan »

Samo da se nadovežem na nekoliko prethodnih postova. Već sam rekao da će biti teško (pre nekoliko stranica) i složio bih se sa dobrim delom forumaša da ovi ipak nisu neka grupa građana, poštari, lokalni bankari, drvoseče i sl. već ipak profesionalna ekipa. (Što me je, moram priznati po malo i iznenadilo). Situacija kod nas u klubu nije sjajna, para očigledno nema, nemamo golmana (bar mi ovde ne znamo da ga imamo). Sa druge strane, ja ne vidim da je iko otišao iz kluba. Mi imamo istu ekipu kao pre nekoliko meseci. Ili možda grešim? Tu su i Trajković i Mojsov i Meda i Abu i da ne nabrajam dalje. Ima 3 nedelje do prve utakmice i iskreno se nadam da, uz možda 1-2 odlaska to će biti ekipa koja će igrati u Vaduzu (čita se valjda Vaduc). Meni se čini da je to ona "ćiribu-ćiriba" ekipa, pa ne vidim nikakav razlog za preterani strah. Naravno, kad smo već kod odlazaka, nešto ne vidm da postoji neko preterano interesovanje za naše igrače (osim za Mojsova), tako da mislim da smo i sa te strane mirni. Naravno, nije klub miran jer neće dobiti keš, ali... Takođe, opasnost može biti neiskustvo naših igrača za ovakve duela. Sećam se samo one nesrećne Austrije. Tu me je Brka koštao živaca u Beču.
Elem, za sve koji planiraju put - lokalna valuta je švajcarski franak!!! Švajcarac je izuzetno ojačao u odnosu ne EUR tako da je sada oko 1.21 CHF za 1 EUR. Ko bude menjao iz EUR bolje to da radi u inostranstvu (Austrija ili Lihtenštaj) zbog provizija kod nas.

Da dodam da klub od 14.06.2011. nije u blokadi!!!
UH!
kowalski

Post by kowalski »

Mislis bolje je ovde kupiti eur po gornjem kursu, pa ga onda tamo po donjem menjati za chf, koje i ovde mozes kupiti odmah za dinare :P
Image
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Malo sam se raspitivao na netu ...
well the cheapest way will probably to come with train from Vienna. From Budapest, I do not know, maybe you have to check the airline Malev! :) For hostels in Liechtenstein check : http://www.youthhostel.ch/de/hostels/schaan-vaduz

The currency in Liechtenstein is Swiss Francs and a beer costs in bars etc. approx. CHF 5 (that's about 4 EURO)
budababa

Post by budababa »

kuzma liman wrote:...and a beer costs in bars etc. approx. CHF 5 (that's about 4 EURO)
Vidim da ćemo morati tamo na velika vrata da uvedemo instituciju šljokanja ispred dragstora. Koliko bi cirka izašao prevoz železnicom donde?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
uporan

Post by uporan »

kowalski wrote:Mislis bolje je ovde kupiti eur po gornjem kursu, pa ga onda tamo po donjem menjati za chf, koje i ovde mozes kupiti odmah za dinare :P
Ne. Mislim da je bolje ako imaš evre iste menjati u inostranstvu za CHF, da ne bi ovde prodavao po kupovnom za EUR, pa posle plaćao prodajni za CHF. Ako imaš dinare, bolje kupiti CHF ovde. Jasnije?
UH!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Kako god bilo racunajte EUR 200.00 po glavi cca. za pokrice svih troskova
Locked